Online Training ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’ (v3.0)

De Online Masterclass ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ is een diepe persoonlijke reis, waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk, je roeping leven, op het gebied van je relatie, in de liefde en de intimiteit en je gezondheid. Daarnaast leer ik je al de eerste stappen van het prachtige systemische vak.

Welkom

Welkom bij de online training ‘Intuïtief Systemisch Coachen’. In deze online training heb ik mijn lessen van de afgelopen 20 jaar samengebracht in een online-training, waarbij ik jou wil inspireren om zelfstandig je eigen reis te kunnen maken.

Les 1 Introductie

Het lichaam leeft altijd in het hier en nu. Hiermee is het meteen ook de gehele basis van de opstellingen onderzoeksmethode. Met behulp van ons lichaam maken we contact met het veld en de opstellingen.

Les 2 Lijf, emoties en geboorte

Het begint voor ons allemaal met de geboorte. In deze les gaan we dieper in op ons lichaam en onze oorsprong op deze aarde. Ik wil met jou die reis terug gaan maken, terug naar jezelf, helemaal naar jouw pure kern.

Les 3 Liefde, relaties en man zijn / vrouw

Opstellingen werk gaat heel erg sterk over die grote kolkende seksuele creatieve liefdevolle bezielde leven stroom, die door eenieder heen stroomt, van je voorouders, van het begin van de aarde helemaal door jou heen.

Les 4 Geld, organisaties en leiderschap

Het belangrijkste in werk is dat we ons realiseren dat we met werk, naast inkomen, vooral ook onze liefde neerzetten in de buitenwereld. Los van alle opportunistische zakelijke winst en persoonlijke status die werk op kunnen leveren gaat het uiteindelijk maar om 1 ding.

Les 5 De basishouding

Nadat we de afgelopen lessen veel gesproken hebben over de basistheorie van het opstellingen werk wil ik met jou nu de eerste stap nemen naar het zelf doen en begeleiden van opstellingen.

Les 6 Het voorgesprek

Het voorgesprek is als een soort zandloper, vaak vertelt de cliënt je in de eerste paar zinnen – als ‘ie pas net met je zitten – je meteen al het hele verhaal. Wat is het verlangen? Wat is het specifiek concrete hier en nu probleem?

Les 7 Opstellingen 1:1

Wat leuk we gaan echt aan het werk met de blaadjes, belangrijk hierbij is dat het een ambacht is. Al doende leer je, dus kijk of je dit kunt gaan oefenen met iemand uit je omgeving.

Bonus De Jaaropleiding

Ben jij overtuigd van de kracht van opstellen? In onze jaaropleiding leren we jou om in eerste instantie te vertrouwen op jezelf, je eigen gevoel en je eigen intuïtie. Je maakt eerst zelf de reis naar binnen om daarna zelf gids te worden. Wees welkom!

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden