Bonus De Jaaropleiding

Online Training ‘Intuïtief Systemisch Coachen’

Werk is liefde zichtbaar gemaakt

Als het om werk gaat is het belangrijk dat je je realiseert dat je met werk, naast inkomen, vooral ook je ‘liefde’ neerzet in de buitenwereld. Los van alle opportunistische zakelijke winst en persoonlijke status die werk op kunnen leveren gaat het uiteindelijk maar om 1 ding. Sjouw je alleen maar stenen? Bouw je misschien zelfs een muur? Of bouw je aan een Kathedraal die mensen diep inspireert? Terwijl je dan natuurlijk ook nog steeds gewoon stenen sjouwt? 😉

Naast liefde gaat het bij werk natuurlijk vooral ook om daadkracht, focus en doorzettingsvermogen. Waar zit dat nog verborgen in jou? 

In mijn werk heb ik al duizenden mensen mogen helpen om met behulp van opstellingen echt hun roeping te ontdekken en ook vorm gaan geven. Dit begint met je echt laten raken. Je situatie onder ogen komen. Je oude verhalen en overtuigingen onderzoeken, om zo nieuwe kracht te ontdekken en vervolgens die eerste stap zetten. 

In onderstaande video vertel ik je hier graag meer over.

Bert Hellinger zei altijd: “Als leider wordt je in dienst genomen. Als leider geef je dus eerst leiding aan jezelf. Wie ben jij? En waar wordt jij geraakt?

Ik geloof dat we allemaal leiders zijn in onze kleine omgeving. Ik geloof ook dat het nodig is om de wereld te veranderen we allemaal individueel leiderschap nemen om vanuit onze eigen ziel, gevoel, waarden en normen invloed uit te oefenen om deze wereld en ons leven mooi te maken voor ons en onze kinderen, klein kinderen en verder.

Omdat onze wereld meer dan ooit mensen nodig heeft die – naast goed kunnen denken en doen – ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen, ten dienste van al het leven op aarde.

Jaaropleiding: verder mee op reis?

Wil je verder mee op reis? Omdat onze wereld meer dan ooit mensen nodig heeft die – naast goed kunnen denken en doen – ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen, ten dienste van al het leven op aarde. Ik vertel je hier graag meer over over onze jaaropleiding Familie – en Organisatieopstellingen.

– Hoe doe ik waar ik echt blij van wordt?
– Hoe verdubbel ik mijn inkomen dit jaar?
– Hoe zet ik mijn systemische intuïtie, wijsheid en kracht in voor mijn klanten?
– Hoe zet ik mezelf echt aan tot daden? Hoe kom ik voorbij m’n ‘bevriezing’?

De essentie van deze vragen zit hem erin dat je allereerst durft om te kijken. Dat je durft te zien dat daar waar je nu bent ergens ook al klopt.

En uit welke verborgen loyaliteiten aan je ouders en grootouders jij nu ook niet durft.
Misschien kom je uit een zogenaamd arbeidersmilieu en ben je net als Suzanne in mijn jaaropleiding nu al een kwartje, maar wil je echt graag een euro of nog meer worden? Of misschien leefden je ouders niet bepaald hun roeping en waren alleen maar bezig met overleven?

Het met je hoofd beantwoorden van deze vragen is doorgaans niet voldoende.
Je moet ze echt met je lijf en wezen doorvoelen, om ze daarmee vervolgens los te kunnen laten.
Zelf kijk ik niet naar het verleden omdat dit moet, maar omdat het me helpt om blokkades te transformeren, die van mij, die van jou.

Het helpt enorm om die energie vrij te maken en nu eens echt dat te gaan doen waar je alle lange tijd van droomt.

Meteen nu transformeren? Je leest vast door en gaat daarna gelijk weer verder met zogenaamde belangrijke zaken.

Maar als je blijft doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Als je het echt aan wilt gaan, neem dan even de tijd.

Geef jezelf dan de ruimte om jezelf te ontdekken en dit ook te leren.

 

Klik hier voor meer info over de jaaropleiding en om je aan te melden 

 

De meest intuitieve opleiding van NL

Onze academie staat voor leren voelen en leren door zelf te doen en waar te nemen bij anderen. Ik gebruik vooral eigen levenservaring en boeken/theorie voor erbij. Leerlingen die erg gewend en gehecht zijn aan schoolse structuur vinden het daarom soms even zwaar in het begin. De gevoelsmensen die vanuit intuïtie leven en werken voelen zich direct thuis bij ons.

Ik kom er steeds meer achter dat ik zelf diep van binnen heel gegrond ben. Ik houd van orde en stabiliteit. Sterker nog, structuur zit zo diep in mijn wezen dat ik het vanzelfsprekend vind. Juist omdat dit al in mij zit, vaar ik op intuïtie. Ik heb de structuur aan de buitenkant niet nodig. Ik werk heel intuïtief en leer dat ook mijn studenten. Mijn jaaropleiding is denk ik, de meest intuïtieve opleiding van Nederland.

Structuur: 7 thema’s

De opleiding kent 7 blokken met ieder een persoonlijk en een professional thema, dat is de structuur. De precieze invulling van het blok bepaal ik niet van tevoren. Die ontstaat en is per groep verschillend en altijd ‘leading edge’ op de rand van de nieuwe ontwikkeling. Geen groep is hetzelfde en ik streef naar altijd samen verder groeien. Ik spreek dan ook over samen op zielsreis gaan en over jullie als mijn mede-reizigers.

Lijf, hart en buik

Ik wil jou als deelnemer leren om in je lijf, je hart en je buik te zitten. Dit is soms confronterend. Je krijgt een andere opleiding dan je misschien gewend bent, het is een diepe persoonlijke transformatie reis. Het groepsveld herpakt zich keer op keer, we kunnen verder waar we gebleven waren en zakken dieper en dieper met elkaar. Dat is nodig, want daardoor kan ik je precies dat leren wat zo belangrijk is over opstellingen en de diepe levensstroom die opstellingen ons laten zien.

Zielsreis

Zoals ik al schreef is onze jaaropleiding een zielsreis. Je kunt ervoor kiezen de zeven blokken te doorlopen voor je eigen ontwikkeling. Wij horen van echt bijna al onze studenten de afgelopen 15 jaar dat deze zielsreis hun leven ongelofelijk verrijkt en verdiept heeft.

Professional

Wil je naast deze persoonlijke verrijking ook als professioneel opsteller aan de slag? Dan is het goed nieuws dat je onze jaaropleiding kunt afsluiten als gecertificeerd opsteller. Wij nemen je mee in alle aspecten van het opstellingenvak. Als je kiest voor het leren van het vak dan is het zelf oefenen belangrijk. Al worden de meeste van onze medereizigers geen opstellers maar beter in wat ze al doen en wie ze al zijn.

 

Klik hier voor meer info over de jaaropleiding en om je aan te melden 

Aline over de jaaropleiding

Raymond over de jaaropleiding

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden