Welkom

Online Training ‘Intuïtief Systemisch Coachen’

Welkom

Welkom bij de online training ‘Intuïtief Systemisch Coachen. Wat leuk dat je er bent! Ik kijk ernaar uit je ‘live’ te ontmoeten. Ik zal de tekst zo beperkt en krachtig mogelijk maken. Wat bijzonder en bovendien een hele eer dat je samen mij, samen met ons op reis wilt en dit transformerende intuïtief systemische werk wilt leren.

 

Missie

Ter inspiratie ‘the why” quote uit mijn boek (binnenkort hoop ik hem jou live te mogen overhandigen)

‘De wereld vraagt om mensen die verantwoordelijkheid durven nemen. Mensen die – onafhankelijk van hun systemen – echt verbonden zijn met het geheel van het leven zelf, met het levensweb. Dit begint bij het individu zelf. We moeten eerst aan persoonlijke ontwikkeling doen om een rol te kunnen spelen. Van hoofd naar hart en ziel. De nieuwe mens van deze eeuw moet zich bevrijden van institutionele systeemdominantie, dit zijn cerebrale constructen. In de volgende fase van de menselijke ontwikkeling moet de mens zich niet meer extern laten bepalen. We hebben onze systemen te veranderen om de volgende fase van mens en samenleving vorm te geven. Om dit te doen, moeten we beginnen bij onszelf. Bij onze onbewuste aansturingsmechanismen, onze belemmeringen, bij onze trauma’s.’ – Herman Wijffels in gesprek met Hylke Bonnema

Onze wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die, naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. Een mensheid die opnieuw leert samenwerken met het leven en met de natuur. Mensen die bereid zijn hun levenslot te omarmen in plaats van ertegen te vechten of het te proberen te manipuleren. Mens en technologie in een prachtig samenspel met leven, nieuw leven en natuur.

Met deze online training wil ik mijn bijdrage leveren aan deze wereld door met opstellingen en systemisch coachen opnieuw de verbinding te maken: tussen mens en natuur, tussen ratio en intuïtie, tussen denken en voelen. Deze werkvorm is al eeuwenlang gebruikt door natuurvolkeren: ze maken zo verbinding in het klein, bij zieke of zoekende mensen, en in het groot, bij organisatorische, politiek-maatschappelijke bewegingen.

In de beginfase van het opstellingenwerk was het werk nog wat doorspekt van oordelen, sturing en willen repareren. Met de titel Het nieuwe opstellen wil ik het vak herdefiniëren. Ik volg nu mijn eigen waarneming, inzichten en het effect bij cliënten. Mijn eerste inspiratie komt van Bert Hellinger, die zegt dat ‘het oude opstellen voorbij is’. En over het verschil tussen het klassieke opstellen en het nieuwe opstellen zegt hij: ‘Het is of je op de fiets of met een Ferrari ergens naartoe rijdt.’

Heb ik de waarheid in pacht? Nee, die is voortdurend, al ‘fouten makend’, onderweg. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jou op reis te gaan met deze online training. Het gaat niet om de theorie, maar om hoe we samen het leven op aarde nog meer kunnen dienen en met diep plezier kunnen samenleven.

Wat is jouw dieper liggende ‘Why’?

Geeft niet als je die nog niet in beeld hebt? Het is een mooi beginpunt voor je eigen reis als je nog geen vragen hebt.

 

Ga je mee op reis?

We gaan dit leren door eerst onszelf onder de loep te nemen als client? Vind je dat goed?
Laten we zo snel mogelijk waarde gaan creëren in ons leven, ons werk en onze relaties! Ik kijk uit naar je meenemen op reis.

Besloten Facebook Group

Speciaal voor iedereen die interesse heeft in intuïtief systemisch coachen hebben wen een besloten Facebook groep Earth Spirit Tribe’ gemaakt, waar je ervaringen uit kunt wisselen en vragen kunt stellen. Zie ik je daar? 

Webinar ‘Intuïtief Systemisch Coachen’

Recordings

LIVE webinar #1 – 11 – 06 -19

 

LIVE webinar #2 – 04 – 07 -19

 

Introductie

In de eerste les wil ik je straks meenemen in de essentie van systemisch werk.

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden