'Ontdek de verborgen boodschap van je ziel'

De Online Training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’ is een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk, je roeping leven, op het gebied van je relatie, in de liefde en de intimiteit en leiderschap.

Welkom

Welkom bij de online training ‘Op Reis met Hylke’. Samen gaan we op reis naar binnen en daarna weer naar buiten de wereld in, naar meer leven, liefde, impact & leiderschap, op weg naar concreet NU praktisch stappen zetten en resultaat behalen.

Les 1 – Je bent waar je bent

Je bent waar je bent. Kijk het aan. Hierna durf je je situatie aan te kijken hoe het is. Je kunt het dragen en er zelfs een beetje naar glimlachen, er is ruimte ontstaan voor groei.

Les 2 – Je lijf, spanning en emoties

Je voelt wat je voelt.
 Je lijf, spanning en emoties ervaren.
Hierna heb je geleerd om beter te voelen, ontspannen en aandacht te hebben voor binnen in je.

Les 3 – Zie je oude verhalen

De geschiedenis herhaalt zichzelf. 
In onze emoties zitten oude verhalen. Hierna heb je geleerd om in je oude destructievere emoties oude verhalen te herkennen die nog in jouw meespelen, waardoor er in een keer zoveel meer ruime is ontstaan voor nieuwe positieve stappen

Les 4 – Werk, roeping & liefde

Roeping, werk en liefde, Alles is liefde. Onder alles zit bezielde liefdevolle seksuele levenskracht. Hierna ervaar je hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je en nieuwe kansen voor inkomens groei. Je durft je weer meer te openen voor de liefde.

Les 5 – Ga in je leiderschap staan

Leiderschap, nu is het enige moment om iets te doen, doe het nu. 
Iedere lang reis begint met een eerste stap Je staat in je leiderschap en zet echt concrete nieuwe stappen. Je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders.

Bonus – De Reis voor je Leven

Ben jij overtuigd van de kracht van opstellen? In onze jaaropleiding leren we jou om in eerste instantie te vertrouwen op jezelf, je eigen gevoel en je eigen intuïtie. Je maakt eerst zelf de reis naar binnen om daarna zelf gids te worden. Wees welkom!

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden