BONUS - De Reis voor Je Leven

Online Training ‘De Verborgen boodschap van je Ziel’

Zou het niet mooi zijn als je een bijzondere reis zou kunnen maken niet weg van jezelf, maar juist naar jezelf toe? Want door alleen aan de buitenkant te leven, verlies je jezelf uit het oog. Terwijl er in elk van ons, dus ook in jou en mij, van nature een hele diepe wijsheid huist, een intuïtieve kracht. En het goede nieuws is: daar kun je te allen tijde over beschikken. Soms moet je hier even wat hulp bij hebben om er weer contact mee te kunnen maken, want zij is vaak verscholen.

Ga maar na: van jongs af aan hebben we geleerd om te luisteren naar anderen. Als klein kind ben je immers afhankelijk, je moet je dus wel aanpassen aan de wensen van je ouders en andere volwassenen. Bovendien wil je als kind graag bij de groep horen en doe je bijna automatisch wat daar voor nodig is. Dat gedrag dat is ontstaan uit gehoorzaamheid houden we meestal vast, ook als we al lang volwassen zijn en zelf mogen bepalen hoe ons leven er uit ziet. Onze vader of moeder kijken bij wijze van spreken nog steeds mee over onze schouder.

Ik wil je uitdagen om zelf verantwoordelijkheid te nemen en aan het stuur te gaan zitten van jouw leven. Pas dan kun je echt voluit leven.

Op 17 september 2021 begint het jaarprogramma ‘De Reis voor je Leven‘. De Reis voor je Leven gaat over jezelf en jouw levensdoelen en is bedoeld voor mensen die niet perse zelf met opstellingen willen werken, maar wel de methode willen gebruiken om te ontdekken hoe je voluit kunt leven, op basis van je intuïtie.

Het programma, de reisbeschrijving

Dit is een schetsroute van wat we in grote lijnen zullen volgen, echter we kunnen ook uitwijken indien we op de reis interessante zijpaden ontdekken.

Vooraf gaan we al beginnen met een webinar en een aantal filmpjes uit de online cursus.
Voor elke module krijg je een aantal filmpjes om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 1: VERLANGEN

Waar wil jij heen met deze reis? Wat wil jij bereiken met deze reis van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu? Wat zijn je omstandigheden? Dit blok gaat over kennismaken, intervisie groepjes creëren, coaching buddy’s ontmoeten en het leren van een aantal basis vaardigheden.

Na dit blok ben je in contact gekomen met je verlangen en leef je je verlangen! Je ziet en herkent je vluchtroutes en kiest ervoor om ze niet altijd zomaar te volgen.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 2: LIJF

Luister naar je lijf. Je spanningen en je emoties vertellen je het verhaal over hoe het nu met je is. Vaak luisteren we pas naar ons lijf als er iets mis gaat.
We doen oefeningen in lichaamsbewustzijn en onderzoeken welke oude verhalen en overtuigingen zich aandienen als je bij je lijf en je emotie blijft. In de spanning en de pijn zit jouw krachtbron (van haat naar liefde).

Na dit blok heb je geleerd om lekker in je vel te gaan zitten en ben je belichaamd, geaard en geworteld. Je durft je emotie en spanningen aan te gaan. Je oude verhalen en overtuigingen heb je gezien en losgelaten. Je hebt geleerd te luisteren naar je intuïtie en dit in te zetten.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 3: LIEFDE

Hoe is het met de liefde in jouw leven? Je hartstocht, passie, intimiteit, seksualiteit, verbinding, communicatie en partnerschap? We gaan dit met elkaar samen aan. We gaan apart van elkaar kijken naar hoe mannen dit zien en hoe de vrouwen erin staan. We gaan relatie-opstellingen doen om te kijken hoe we elkaar weer opnieuw echt kunnen vinden en onze relatie verbeteren.

Ook het blok om nu een keer de juiste partner naar je toe te trekken. Je mag in dit blok je partner meenemen. Maak er een leuk avontuur van voor jullie samen, voor jullie relatie, voor jullie kinderen. Ook als de partner het niks vindt is hij/zij van harte welkom en mag te alle tijden weer gaan. Het gaat hier uiteindelijk over echt de liefde vinden diep in jezelf.

Na dit blok heb je je blokkade omarmt en getransformeerd in een krachtbron. Je durft de liefde meer te gaan leven. Je meer open te stellen voor seksualiteit, intimiteit en verdieping in je relatie. Je hebt nieuwe perspectieven gekregen op man zijn, vrouw zijn, relatie en seksualiteit.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 4: ROEPING

Geld verdienen met je roeping en echt impact leren hebben in de samenleving in jouw omgeving. Je droombaan creëren of uitbouwen. Je ondernemerschap stimuleren, meer klanten, omzet en leiderschap. Welke diepere betekenis, missie, visie en waarden heb jij van binnen in jou.

Om antwoord te geven op deze vraag gaan we eerst nog weer dieper afdalen in jouw familiesysteem en verder. We gaan ontdekken welk verhaal er als een rode lijn diep door jouw leven heen stroomt, hiermee geven we betekenis en ontdekken we jouw persoonlijke missie, visie en waarden. Vervolgens gaan we kijken hoe we die concreet kunnen maken. Wat je nodig hebt om het ook echt neer te zetten in de wereld van het geld.

In dit blok heb je helder gekregen wat je plek is, wat jouw bijzondere talent is, en door wie het geroepen wordt, door welke liefde, door welke klanten. Je doorziet het geheel en welke plek je daarin hebt. Jouw grotere levensmissie is helemaal duidelijk voor je.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 5: LEIDERSCHAP

Dit blok gaat over stappen zetten in de wereld. Welke eerst echte stap ga jij nemen?
Als jij zelf een eerste moedige stap echt zet, dan volgt de wereld jou en worden je verlangens vervuld.

Iedere lange reis beging met een eerste stap…

Het gaat er nu om het écht te gaan doen, concreet én praktisch.

Na dit blok heb je geleerd om moedige stappen te zetten. Je durft te gaan voor je verlangen. Je toont leiderschap in je omgeving, in de liefde, in je werk en van binnen in jezelf. Je bent je eigen zaak begonnen. Je geniet van hernieuwde liefde in je leven. Je bent in dienst van het leven. Je viert gelukkig het jaar van je leven samen met anderen.

Tijd voor een spetterend eindfeest!!

 

Klik hier voor meer info over ‘De Reis voor je Leven en om je aan te melden. 

 

Bob over ‘De Reis voor je Leven’

Vivianne over ‘De Reis voor je Leven’

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden