Les - Werk, roeping en liefde

‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’

Alles is liefde. Onder alles zit bezielde liefdevolle seksuele levenskracht. Liefde vindt altijd plaats in het heden. Blokkades komen uit het verleden. En wij nemen ze mee in het heden. Dit is zo jammer.Er is zoveel liefde overal. In die liefde blijft het essentieel dat we ons niet verliezen in gedachten, overtuigingen en oude verhalen.

De liefde is altijd voelbaar en leefbaar in het hier en NU! Dat aan te durven gaan met jezelf vooral, en daarna in relatie met de ander, dát is waar het over gaat.Hierna ervaar je hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je en nieuwe kansen voor inkomens groei. Je durft je weer meer te openen voor de liefde.

Leef de liefde

Liefde is het allermooiste dat we hebben. Liefde heeft te maken met durven openen, ontvangen en uitreiken. Vol liefde en vertrouwen reik jij uit vanuit jouw hart naar de ander. Opent die ander zichzelf daarvoor, dan kan de liefde stromen. Je geeft vanuit jouw binnenste alles wat je hebt aan de wereld, aan een ander als dat kan. Je durft zonder beperkingen en bedenkingen, zonder voorbedachte rade uit te reiken en te ontvangen. Als dat niet lukt, zit er ergens een blokkade waaronder een oud verhaal verstopt zit. Dit zien en voelen geeft lucht en ruimte. Als de liefdesenergie (weer) gaat stromen, is er een wisselwerking en komt er zuivere liefde naar jou terug. Neem alles wat er is en geef alles wat je hebt.

Geld Verdienen met je roeping

Waarbij we op onze reis naar binnen nu helemaal gekomen zijn bij ons echte verlangen, bij onze kern, ziel, echte levenskracht. Is het nu op onze reis onze stap om te leren dit naar buiten te brengen. Waarbij stap 1, 2 en 3 nog over de reis naar binnen gingen gaat het nu over de reis naar buiten. Naar creatiekracht, naar daadkracht. Naar het echt gaan leven van ons verlangen. Om dit te kunnen is het belangrijk dat we ook helder krijgen wat is verlangen precies is. Het in de vorm beginnen te zetten. Het smeden van het staal.

Wat is jouw plan? Wat is jouw levensmissie?

Kracht, naast liefde gaat het bij werk ook om daadkracht, focus en doorzettingsvermogen. Waar zit dat verborgen in jou?  Bij mij zit het verborgen in daar waar ik echt om geef, daar waar ik echt geraakt wordt.  Dit geraakt zijn laat ik vaak niet toe. Dan verberg ik mijn geraaktheid, mijn pijn. Maar juist in deze mest vindt je de vruchtbaarheid om grootste dingen te gaan neerzetten. 

Leiderschap

In de laatste les vertel ik je meer over leiderschap. Iedere lang reis begint met een eerste stap. Je gaat in je  leiderschap staan en zet concrete nieuwe stappen. Je ziet het anders, het voelt nu anders en doet het NU anders. 

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden