Les - Ga in je leiderschap staan

‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’


Als je een eerste stap zet, uitspreekt en er ook echt voor gaat volgt het leven je. Deze laatste stap gaat over gewoon echt je ding gaan doen.  Je niet meer laten tegenhouden door je angst, je kwetsbaarheid, je verlegenheid, je teruggetrokkenheid, je stoer doen of wat dan ook, maar durven om dat wat je van binnen in je hart hebt, dat wat van binnen in je leeft naar buiten te gaan brengen. Het gaat over NU leven
.

De laatste stap gaat over echt in je leiderschap gaan staan, even niet meer achterom kijken, en stoppen met naar binnen kijken. Iedere reis begint met een eerste stap. Je gaat nu echt in je leiderschap staan om concrete nieuwe stappen te maken. Je ziet de dingen nu anders, en voelt de dingen nu anders. Dus kun je het vanaf nu ook anders gaan doen. NU is het enige moment om iets te doen, doe het NU.  

Ga in je leiderschap staan

Nu doen je wat je diep van binnen voelt omzetten in daadkracht. 

 

 

 

Wij zijn de regisseur of de acteurs in ons leven. Je kunt zelf van je emotionele blokkade een krachtbron maken. In alles wat je overkomt, speel je zelf ook een rol. Niemand is alleen maar slachtoffer.

Dit kan een harde werkelijkheid voor je zijn als je het gevoel hebt dat het leven je slecht heeft behandeld op het gebied van relaties of werk. Maar je kunt het ook van een positieve kant bekijken, want het betekent ook dat jij iets kunt veranderen. Je hoeft niet af te wachten, je kunt zelf de regie nemen! 

Dit leren inzien is een groot deel van de oplossing van veel problemen. Echt leiderschap nemen over je leven betekent dat je bij jezelf voelt wat jouw aandeel is en dat dat deel niets met een ander te maken heeft. Dat alleen jij degene bent die hier een verandering in gang kan zetten.

Nu je je vluchtroutes gaat herkennen, is de verandering al begonnen. Je realiseert je dat je een keuze hebt. Je kunt het anders gaan doen, je kunt de pijn loslaten.

Maar weet je, er is iets vreemds met pijn. Wij er allemaal meester in om onze pijn te ontlopen. Daar hebben we werkelijk heel ingenieuze systemen voor bedacht. Maar dat is niet alles. Zelfs mensen die hun pijn erkennen en herkennen, willen er soms uiteindelijk niet vanaf. Ze kiezen voor de pijn. Want pijn maakt namelijk ook hormonen aan in je lichaam, net als stress. Deze hormonen worden zo vertrouwd voor je dat je denkt dat je ze niet kunt missen.

Maak kennis met je spook

Misschien ken je het verhaal wel van het spook dat je achtervolgt. Je rent en je rent en het spook wordt steeds groter. Het komt steeds dichterbij. De angst grijpt je bij de keel en je rent voor je leven. Tot je niet meer kunt. Je blijft staan, klaar om je over te geven, draait je om. En het spook is weg. Want jij hebt het spook gecreëerd. En pas als je het in de ogen kijkt, lost het op.

Als je eenmaal hebt gevoeld en gezien wat jou tegenhoudt, verandert je leven. Vanaf dan zul je jouw reacties en gedrag herkennen, en er anders mee omgaan, waardoor het opeens wél lukt om dat wat jij echt wilt, te gaan realiseren.

Hoe ga je om met spanning? 

Natuurlijk is het bijna altijd ook wel een beetje spannend om dingen in de wereld neer te gaan zetten. Hoe kun je hier nu het beste mee omgaan?

Dank je wel voor het volgen van deze online training. Wat ontzettend fijn dat je de afgelopen weken en maanden zoveel tijd hebt genomen om aan jezelf te werken. Dankjewel dat je met ons deze reis wilde maken. Ik hoop dat je er veel aan hebt gehad en kijk er naar uit om je nog een keer live te mogen ontmoeten. Daarnaast wil ik je uitnodigen om met ons contact te houden en te kijken of de bijzondere dingen die bij hebben aangereikt blijvend je in je leven kunnen blijven versterken.

Mee verder op reis?

In het laatste (bonus) hoofdstuk wil ik je graag over het jaarprogramma  ‘De Reis voor je Leven’ vertellen.

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden