Welkom

‘Ontdek de Verborgen Boodschap van je Ziel 

Welkom

Welkom bij de nieuwe Online Training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’Wat leuk dat je er bent! Ik kijk ernaar uit je ‘live’ te ontmoeten. Ik zal de tekst zo beperkt en krachtig mogelijk maken. Wat bijzonder en bovendien een hele eer dat je samen met mij, samen met ons, op een innerlijke reis wilt gaan.

Op reis naar binnen en dan weer naar buiten de wereld in, naar meer leven, liefde, impact & leiderschap, op weg naar concreet NU praktisch stappen zetten, resultaat behalen.

 

 

Wat gaan we doen?

 

De essentie van wat we hier gaan doen is dat we onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken. En we gaan de innerlijke krachtbronnen die daaronder verscholen liggen zien en voelen. In onze menselijke geest liggen allerlei schatkisten verborgen. Universele principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen – die weer voortkomen uit je opvoeding en is afkomstig van je ouders, grootouders en voorouders.

 Om deze schatten te ont-dekken, hebben we dus tijd en aandacht vrij te maken om ze te gaan zoeken, op te graven en de waarde die erin zit te leren gebruiken en in te zetten in ons leven. Transformatie van oude, vastzittende, emotionele patronen naar dynamische, liefdevolle levenskracht. 

 Daarvoor kijken we naar het verleden. In ons dagelijkse leven herhalen we vaak de pijn, de ellende en het verdriet van eerdere generaties. Ook al hadden we ons nog zo voorgenomen dat niet te doen. Onbewust zijn we loyaal aan onze ouders, grootouders en voorouders. En onder onze blokkades liggen hun pijn, verdriet, boosheid en andere emoties verborgen. Alsof wij een prijs betalen voor hun verborgen verhalen.

Als we ons van die prijs bewust worden, dan kan die transformeren in een prachtig, leven-gevend principe. Ik heb gezien, geleerd en ontdekt dat in iedere pijn, in iedere negatieve emotie een prachtige levenskracht verborgen ligt, mits je erbij kunt blijven. Zoals in verdriet liefde, in boosheid kracht en in verwarring wijsheid verborgen zit.

 

  • Persoonlijkheid, denken, gedachtes en  doen. Jouw masker, jouw ‘ego’.
  • Spanning in je lijf, trotse of negatieve overtuigingen, zoals ‘ik ben geweldig of ik ben niet goed genoeg’. Jouw emoties, zoals boosheid, verdriet, ’niet’ voelen of juist te veel voelen. Je blokkades.
  • Oude emoties van vroeger, van onszelf en uit ons systeem. Oude tot nu net nog verborgen verhalen.
  • Jouw waarden, jouw ‘echte’ verlangens (behoeften, dromen) Jouw ‘echte’ gevoel, energie & passie.
  • Jouw kern, bron, ziel & spirit.

Ik wens je de moed om vanbinnen op zoek te gaan naar je oprechte motivatie in je werk, liefde en leven. Je echte verlangen te zoeken en van daaruit te bewegen. Je zult verbaasd zijn van het enorme effect.

 

Intuïtief systemisch coachen

De innerlijke reis die we samen gaan maken doen we op basis van Intuïtief Systemisch Coachen. Eerst vertel ik je wat het is, voor wie het is en dan wil ik samen er een ervaring mee gaan opdoen. Intuïtief Systemisch Coachen is een oude spirituele medicijnmannen en vrouwen-methode, die vele eeuwen werd gebruikt door natuurvolkeren, in meditatie kloosters en door onze vroege voorouders.

Intuïtief, naar binnen gaan met onze aandacht, in ons lijf. Leren voelen, emotionele heling, herstellen van oude patronen uit de familie en ruimte maken jouw hernieuwde levenskracht.

Ga je mee schatten zoeken in jezelf? Om deze kracht daarna dan mee te nemen de wereld in, naar je (toekomstige) partner, je kinderen en je klanten?

 

De 5 levenswetten

Deze online training is opgebouwd rondom de 5 levenswetten. Vijf bruikbare stappen die je zelf kunt toepassen om in je leiderschap te gaan staan. Ik heb ze ontdekt in mijn eigen leven, dat van mijn leraren en bij mijn klanten. Ik keek naar dat wat hen succesvol maakte en destilleerde hier stappen uit.

  • Stap 1 – Kijk het aan
  • Stap 2 – Je voelt wat je voelt. Je lijf, spanning en emoties ervaren.
  • Stap 3 – Zie je oude verhalen. De geschiedenis herhaalt zichzelf. In je emoties zitten oude verhalen
  • Stap 4 – Alles is liefde. Onder alles zit bezielde liefdevolle seksuele levenskracht.
  • Stap 5 – Ga in je leiderschap staan. NU is het enige moment om iets te doen, doe het NU. 

Intentiesetting

Vanuit welke levensvraag doe je mee aan deze online training? Misschien ben je gewoon benieuwd. Of misschien zijn er echt dingen in je leven. Op het gebied van je werk of op het gebeid van de liefde misschien? Neem me eens mee in de film van je leven van de afgelopen tijd. Wat is precies je vraag? 

 Besloten Facebook Group

We hebben een besloten Facebook groep de Earth Spirit TribeDaar inspireer ik je en kan je altijd je ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Zie ik je daar?

Hieronder staat de opname van een webinar, je kunt deze bekijken en meedoen als een aanvulling op de online training.

Recordings

Webinar #1

 

(Webinar start op 17:20, dus sleep even een stukje naar voren…)

 

 

Webinar #2

 

 

Ga je mee op reis?

In de eerste les wil ik je straks meenemen in daar waar het allemaal mee begint. Iedere lang reis begint met een eerste stap. Ga je mee?

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden