Dit zijn wij

Zoals binnen, zoals buiten. Wij leven in al onze kwetsbaarheid onze eigen zoektocht en ons vakmanschap. Bezieling is wat ons bindt. De organisatievorm is daaraan volgend. We gebruiken regelmatig onze eigen werkvorm intern om de koers mede te bepalen. Werk is liefde zichtbaar gemaakt. Dat geldt voor ons allemaal en ook altijd blijven leren en onderzoeken. We kijken er naar uit persoonlijk contact met je te maken.

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema

Opleider & Opsteller

Hylke Bonnema is psycholoog en meesteropsteller. Hij leerde het vak van Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemisch Werk – zelf, waarna hij het doorontwikkelde. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak een nieuwe dimensie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar duizenden mensen begeleid en opgeleid, ook wereldwijd.

In zijn eigen Academie van Opstellingen geeft Hylke als meester opsteller en systemisch leiderschapsexpert les en begeleidt hij opstellingen. Dagelijks laat hij nationaal en internationaal mensen kennismaken met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode. Ook voor partners en docenten binnen de academie is hij een inspirator.

Lees meer

Stefanie Bussing

Stefanie Bussing

Opleider & Opsteller

Ik heb mij gespecialiseerd in ziekteopstellingen en systemisch lichaamswerk. Naast individuele opstellingen en sessies systemisch lichaamswerk (opstellingen via het lichaam), begeleid ik dagworkshops en meerdaagse cursussen rondom de thema’s  ‘Licht op Ziekte en Gezondheid’, Systemisch Lichaamswerk en Aanwezig Zijn in je Lichaam. Ik woon en werk in Haarlem.

Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen in die zin tegelijkertijd ook de reis die ik zelf gegaan ben in het aanwezig zijn met dat wat er is. Lees meer

Jet Centeno

Jet Centeno

Opleider & Opsteller

Mijn specialiteit is de vrouwenlijn. Ik geef dagworkshops en meerdaagse cursussen met het thema Vrouw, Moeder-dochter en Vader-dochter. Ik doe ook individuele opstellingen. Ik woon en werk in Den Haag.

In mijn werk komt alles samen; wie ik ben in het nu. Als vrouw, partner, moeder en dochter met al mijn voorouders achter mij om het pad van de levensstroom te volgen en hierin anderen te vergezellen. Lees meer

Martijn Haan

Martijn Haan

Opleider & Opsteller

Ik heb mij gespecialiseerd in organisatie- opstellingen en individuele loopbaanopstellingen. Een individuele loopbaanopstelling helpt om het perspectief in je leven helder te krijgen en te ervaren waar je echt voor wil gaan.

Ik woon en werk in Heiloo in Noord-Holland en geef daar tweemaal per jaar de cursus Organisatieopstellingen. Daarnaast bied ik samen met mijn vrouw maandelijks de workshop Familieopstellingen aan. Het is mooi om te zien hoe wij iedere keer weer mensen in beweging krijgen met dit vak. Ik word geraakt door de diepgang die uit een opstelling kan komen en wat dit met de cliënt doet. Wanneer wat verborgen was er mag zijn, dan worden verbindingen weer zuiver. Lees meer

Geert Gaveland

Geert Gaveland

Opsteller

Ik geef dagworkshops en verzorg een onderdeel in de Jaaropleiding. Mijn workshop Kracht, natuur en leiderschap is speciaal voor mannen. Ik doe opstellingen ondersteund met lichaamswerk met de actuele thema’s die spelen op het terrein van kracht, partnerschap, vaderschap en leiderschap. In de workshop Sjamanisme gaat het over de natuur en onze innerlijke natuur van waaruit we ons verbonden weten met alles om ons heen. In het bedrijfsleven neem ik groepen mee in de natuur op Vision Quest of Trail.

Mijn inzicht is dat alles bezield is en doordrongen van spirit. Het is een leren zien door een andere bril, jouw unieke bril, dat gaat over  essentie en kracht. De inspiratie vinden we bij opstellingen en in de natuur, zoals dat voor vele natuurvolkeren normaal is. Lees meer