Masterclass 'Leiderschap in de 21e eeuw en Systemisch werken in organisaties'

Wat wij praktisch kunnen doen om organisaties systemisch te veranderen.

Onze missie 'De wereld leren Voelen'

Hoe creëer je oprechte, duurzame en krachtige organisaties die scoren in hun markt?

Deze workshop is speciaal voor coaches/trainers die zich willen verdiepen in Leiderschap in de 21e eeuw en in systemisch werk in organisaties.

Leiderschap in de 21e eeuw

Vergelijk het leiderschap met een lichaam: een mens kan overleven zonder armen, benen, zelfs nieren en soms zelfs tijdelijk zonder hart (tijdens een harttransplantatie). Geen mens overleeft het zonder hoofd. In een organisatie kun je de leider als het hoofd zien.

In onze wereld zijn er veel hoofden die niet goed luisteren naar het hart. Maar er zijn ook hoofden die hun hart wel laten spreken, zoals Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Nelson Mandela, Desmond Tutu, de dalai lama, enzovoort. Het hoofd als onderdeel van het hele lichaam is in dienst van het hart. Dienend aan de oorspronkelijke dienstverlening aan de klant.

En hoe is het met je eigen leiderschap? Durf jij daar echt in te gaan staan? Werkt jouw hoofd al samen met je hart?

Dit gaan we onderzoeken tijdens deze Masterclass. Als jij kunt luisteren kun je ook andere leiders met met behulp van opstellingen leren luisteren en leren voelen.

Systemisch werken met organisaties

Net als bij familieopstellingen is ook bij systemisch werk in organisaties hetzelfde bijzondere onderstroom-proceswerk aanwezig, dat wil zeggen dat er ook sprake is van een veld en van onbewuste invloeden. Ook de vraagstelling in het hier-en-nu is bij systemisch werken met organisaties van belang.

Een organisatie moet toegevoegde waarde aan de maatschappij leveren om te overleven. Maar vaak zijn organisaties ver weg gedreven van hun oorspronkelijke missie en zijn ze hun klant/doelgroep uit het oog verloren.
Systemisch werk maakt dit meteen zichtbaar.

Ook hier is het hart de hoofdstroom en de ziel de raadgever.

 

Wat levert deze masterclass jou op:

  1. Je leert hoe je een leiderschap- en cultuurtransformatie programma maakt dat werkt!
  2. Je weet de systemische basisprincipes van leiderschap en Systemisch werken met organisaties.
  3. Je gaat aan het werk met een praktische casus, met mogelijke inzet van jou.
  4. Je hebt gewerkt aan je eigen persoonlijke groei als coach.
  5. Je hebt jouw eigen plek als procesbegeleider ten opzichte van de organisatie versterkt.

Ma 30 september en di 1 oktober 2019

Deze Masterclass kost € 995,- (excl. btw).

 Investering: 1 ticket € 995,00
Duur: 2 dagen, 10:00 - 17:30 uur
Plaats: Linneaushof 94, Amsterdam

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Topcoach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veelgevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf – de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al meer dan 750 mensen opgeleid in zijn werk.