Masterclass ‘de Verborgen Boodschap van Ziekte’

met Henk Fransen en Hylke Bonnema

‘Ziekte laat ons zien wat de cellen zich herinneren’

Liefde als medicijn. Een oude wijsheid die we steeds weer bevestigd zien in het systemisch werk. Daar waar de liefde niet vrij kan stromen, stagneert de levensstroom en ontstaat er een voedingsbodem voor ziekte en gezondheidsklachten.

Opstellingen bieden een praktische en nuchtere weg die ons kan helpen bij de uitdagingen die het leven ons voorschotelt. De essentie van dit werk gaat over leren voelen. Ook tijdens deze Masterclass leer je steeds dieper te voelen wie we werkelijk zijn onder al ons gedoe.

Verdieping

NU geven we jou de mogelijkheid jouw opstellingenwerk te verdiepen als het gaat om het werken met lichaam, ziekte en gezondheid.

Ziekte is een vorm van uit verbinding gaan met jezelf, zonder dat je je dit overigens bewust bent – Stefan Hausner

Na deze masterclass:

  • Weet je meer over psychosomatiek
  • Heb je opstellingen ervaren met patiënten
  • Heb je inzichten over de boodschap van ziekten
  • Heb je geleerd onafhankelijk te kijken naar de cliënt

Wat opstellingen kunnen betekenen

Opstellingen kunnen helpen bij het verkrijgen van inzicht in de ziekte van je cliënt; ze kunnen inzicht geven in onder andere de verborgen verhalen en onverwerkte pijn in de familielijn die mogelijk ten grondslag liggen aan de ziekte. Dit helpt bij het dragen en accepteren van de ziekte en daarmee kan mogelijk het zelfgenezende vermogen van het lijf gestimuleerd worden.
De opstellingen, die totaal op maat zijn, laten mensen een diepere betekenis zien over waarom de ziekte zich in hun leven heeft aangediend. Hierdoor kunnen ze over het algemeen beter met hun situatie omgaan en wordt de kwaliteit van leven verhoogd.

Wat is het niet?
Het is geen alternatief voor een medische behandeling. Het is geen alternatieve geneeswijze.

Wat is het wel?
Het is een zingevende, systemische ceremonie. Systemisch werk biedt een bijzondere kijk op kanker en chronische ziektes.

‘Ziekte is vaak een vorm van liefde voor iets in ons familiesysteem, of uit liefde voor moeder aarde’

Voor wie?

Voor coaches, therapeuten en healers die al bekend zijn met systemisch werken en een verlangen voelen bij te dragen aan een wereld waarin mensen zelf gaan voelen wat de verborgen boodschap van een ziekte is.

Er zijn momenteel nog geen aankomende events ingepland

Masterclass 'de Verborgen Boodschap van Ziekte' met Henk Fransen & Hylke

Duur:
2 dagen
We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30)
en eindigen de dag rond 17:30

Data:
maandag 11 november en dinsdag 12 november

Locatie:
Hofkerk, Linnaeushof 94, Amsterdam

Kosten:
€ 995,- euro (excl. btw)

Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit

Vroegboekkorting

Tot en met 30 september een mooie vroegboekkorting. Je betaald geen € 995,-  maar  795,- euro (excl. btw). 

Henk Fransen

Arts, Auteur, Opleider

Henk studeerde in 1985 af als arts maar begon meteen al met onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker.
Hij zou graag zien dat er sprake is van één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt ten dienste van de patiënt.
Hij heeft gezien dat ook opstellingen kunnen bijdragen als het gaat om de behandeling van (ernstige) ziektes. Met zijn uitgebreide kennis over psychosomatiek van organen en het afweersysteem levert hij een enorme toegevoegde waarde aan deze masterclass.
Henk Fransen heeft een hele integere, enorm afgestemde manier van werken met mensen. Diep voelend naar hoe zijn cliënten in hun lijf zitten. 

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Topcoach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al meer dan 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden