Transformeer je liefde, je werk, je leven en leer 1 op 1 systemisch coachen

 

Zomerschool ‘Intuïtief Systemisch Coachen’

met Hylke Bonnema

 

17 – 20 augustus 2020

 

Er moet toch meer zijn!

Je bent coach (of wilt dit graag worden), trainer, psycholoog of therapeut en je bent altijd heel hard aan het werk. Je bent constant bezig om het probleem van je cliënt op te lossen. En vaak levert het ook nog eens weinig op. Ergens voel je, dit moet anders kunnen.

Ga mee op innerlijke reis

In mijn meerdaagse- en jaartrainingen zie ik elke keer weer dat wanneer je wat langer en intensiever op innerlijke reis gaat, je hele perspectief op de dingen kan veranderen.

Dat is ook waarom ik deze zomer weer een zomerschool ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ geef.

Zodat jij deze zomer kunt worden wie je bedoeld bent te zijn EN tegelijk Intuïtief Systemisch Coachen en het Nieuwe Opstellen kun leren.

Vorig jaar zaten we binnen korte tijd helemaal vol. Dus reserveer snel je plekje als je erbij wilt zijn.

Word wie je bedoeld bent te zijn

Waarom doe je je werk eigenlijk echt? Wat is je oprechte verlangen?

Als je jouw oprechte motivatie vindt in je werk, liefde en het leven zal je eindelijk kunnen ontspannen, en gaan vertrouwen op het systemische veld en daardoor veel meer kunnen bereiken.

Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen

Leer 1 op 1 coachen. Transformeer je liefde, je werk en je leven.

Bilthoven, 17 t/m 20 augustus 2020

Tot en met 30 juni 2020 hebben we een superscherpe introductiekorting. Je betaalt geen € 1995,- maar slechts € 995,- (excl. btw).

In de zomerschool ga ik je in 4 dagen alles leren wat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt op het gebied van Intuïtief Systemisch Coachen, in wat ik het Nieuwe Opstellen noem.

De zomerschool wordt heel praktisch georiënteerd, zodat je hierna gelijk je nieuw verworven vaardigheden kunt gaan toepassen in je eigen praktijk, met je eigen cliënten, collega’s of klanten.

Zo ga je stap voor stap samen met mij de geheimen van Intuïtief Systemisch Coachen ontdekken.

Diepe persoonlijke transformatie

Dat ontdekken gaan we doen door de methode ook op onszelf toe te passen. We walk our talk.

Met behulp van het Nieuwe Opstellen gaan we ontdekken welke interne blokkades jouw groei momenteel beperken of zelfs belemmeren.

Om zo zelf in deze 4 dagen een diepe persoonlijke transformatie te maken, op het gebied van werk, liefde en leiderschap over ons eigen leven.

Zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn.

 

Na deze week

  • Heb je ervaren dat je kunt vertrouwen op je intuïtie en weet je hoe je dat kunt gebruiken
  • Kan je systemisch waarnemen en handelen
  • Heb je praktische en direct toepasbare coachingstechnieken geleerd
  • Maak je je persoonlijke transformatie in werk, liefde en leven
  • Heb je meer bezieling, impact en inkomen in je praktijk

 

Onze missie

Onze wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die, naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. Een mensheid die opnieuw leert samenwerken met het leven en met de natuur. Mensen die bereid zijn hun levenslot te omarmen in plaats van ertegen te vechten of het te proberen te manipuleren. Mens en technologie in een prachtig samenspel met leven, nieuw leven en natuur.

Iedereen is druk, jij natuurlijk ook. Vaak is het volgen van een jaartraining daarom lastig te organiseren. Dat hoor ik ook geregeld van deelnemers in mijn workshops.

  • Is er echt een heel jaar voor nodig om doorbraken in je persoonlijke leven te realiseren en daar echt stappen in te maken?
  • Kun je Intuïtief Systemisch Coachen niet sneller leren dan in een heel jaar?
  • Ik wil echt heel graag een keer samen met je op reis Hylke, maar kun je niet een intensief transformationeel programma maken dat wat korter duurt en wat goedkoper is misschien ook?

Ik heb daarom iets nieuws bedacht. (Ook omdat ik zelf werken eigenlijk leuker vind dan op vakantie gaan. 😉 Dat gun ik jou ook).

Een zomerschool waarin je in 4 dagen meesterschap ontwikkelt in 1:1 systemisch coachen EN tegelijk een diepe systemische transformerende reis maakt voor je persoonlijke bewustwording.

In plaats van jezelf af te vragen wanneer je volgende vakantie is kun je misschien beter een leven voor jezelf maken waaruit je niet hoeft te ontsnappen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen

Duur:
4 dagen
We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30)
en eindigen de dag rond 17:30/18:00.

Data:
Maandag 17 t/m donderdag 20 augustus 2020

Locatie:
Centrumkerk, Julianalaan 42, Bilthoven

Kosten:
€ 1995 euro (excl. btw).

Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit

Vroegboekkorting
T/m 30 juni 2020 krijg je een vroegboekkorting van 1000 euro. Je betaald dan € 995,- (excl. btw).

 

 

Overview

Voor wie

 

Voor coaches (en aspirant coaches), trainers, consultants en andere avonturiers en voortrekkers. 

Om aan de zomerweek deel te kunnen nemen is het niet perse noodzakelijk dat je al helemaal bekend bent met familieopstellingen. Bij voorkeur heb je al wel eerder een workshop bij Hylke gevolgd. 

Mocht je twijfelen of de zomerweek wel écht iets voor jou is bel of mail dan even met Karin (info@familieopstellingen.nl; tel. +31640249042).

 

 

 

Onze methode ‘Het Nieuwe Opstellen’

De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar beproefd ontwikkeld en met veel succes ingezet. Ik heb gekeken hoe we konden zorgen dat de inzichten uit de opstellingen ook daadwerkelijk tot concrete stappen en verbeteringen in het dagelijks leven konden leiden.

We werken met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven! Hiermee gaan we aan de slag. We gaan eerst onderzoeken, wat er eigenlijk speelt. Wat voel je en welk verhaal wil je lichaam vertellen.

De essentie van ons opstellingen-werk bestaat eruit dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ daarin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze ‘archetypen’. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding en van onze ouders, grootouders en voorouders. We gaan schatgraven!

We willen iets veranderen in ons leven en hebben vaak al een heel leven met oude programmering dus is het belangrijk – en dat blijkt ook uit ervaring – dat je hiervoor de neemt tijd. Quick fixes werken, zoals je weet niet.

* De zomerschool vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. 

Programma

 

Dag 1 Kennismaken, basis theorie, lijf, zuiver representeren, intuïtie

Kennismaken met Hylke, de groep, het veld en jezelf.
Je gaat voelen hoe het is met de verbinding met jouw lijf. Je lijf is de ingang naar je intuïtie.
Door systemische gevoeligheid te ontwikkelen, kom je in contact met je kwetsbaarheid, je sterfelijkheid, passie, je intuïtie en je kracht.

 

Dag 2 Basishouding, fenomenologisch waarnemen, voorgesprek, luisteren

De basishouding is het fundament voor het systemische werk. In de basishouding gaat het om lichaamsbewustzijn en ademhaling. Het gaat om jouw waarneming vanuit je lijf. Je gaat samen op reis met je cliënt.
We gaan fenomenologisch waarnemen en het niet weten leren uithouden.

 

Dag 3 Systemisch werken met blaadjes en tekeningen

Tekenen is een om dat wat binnen leeft buiten aan te raken, aan te kijken en te kunnen transformeren. Het analyseren van de tekening is bijzaak. Je zult merken dat het ook totaal niet gaat over de kwaliteit van de tekening maar dat deze van binnenuit zal ontstaan.

 

Dag 4 Systemisch werken andere werkvormen

Deze dag kijken we naar alle andere vormen van systemisch werken. We doen dit steeds door te ervaren en te oefenen.

Data en kosten

 

 

Amsterdam start 17 augustus

Duur: 4 achtereenvolgende dagen.
We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data: maandag 17 tot en met donderdag 20 augustus 2020

Investering Kosten: € 1995,- (excl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit.

Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Locatie: Centrumkerk, Julianalaan 42, Bilthoven

Veelgestelde vragen

Krijg ik een certificaat?

Ja, je krijgt een certificaat van je deelname. 

Wat is het verschil tussen de dagworkshop  ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ en de zomerschool?

In de dagworkshop laat ik je alles in vogelvlucht zien en ervaren. In de zomerschool ga je stap voor stap, dag voor dag diep op alles in om je zo te leren hoe je 1 op 1 sessies kunt doen en is er ruimte om ook alles te integreren in je eigen leven.

Kan ik gespreid betalen?

Gedurende de periode van de vroegboekkorting kun je niet gespreid betalen. We geven al een hele aantrekkelijke vroegboekkorting. 

 

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Topcoach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al meer dan 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan

Enkele deelnemers over de zomerschool

Natascha over werken met hylke en wat systemisch werk haar heeft gebracht

Francis over hoe zijn leven door systemisch werk compleet is veranderd. 

Dagmar over hoe systemisch werk haar weer helemaal bij haar gevoel bracht

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden