Opleiding Familieopstellingen

Opleiding familieopstellingen doen we al 10 jaar. Daarnaast verzorgen we ook opleiding in organisatieopstellingen en andere vormen van systemisch werk. We beginnen onze 14e opleidingsgroep dit jaar. Wij willen het krachtige werk van familieopstellingen toegankelijk maken voor iedereen. We hebben verschillende specifieke cursussen, zo ontwikkeld dat je voor een kleine investering toch veel kunt leren.

Opleiding Familieopstellingen

Cursus FamilieOpstellingen, 8 dagen
Cursus OrganisatieOpstellingen, 2 x 2 dagen

Je kunt ook alle cursussen allemaal samen nemen in onze prachtige jaaropleiding. Het is een bijzondere zielsreis, op een mooie luxe lokatie, met kok, ieder blok als een retraite, echt tijd nemen voor jezelf en je gevoel.

Jaaropleiding bestaat uit FamilieOpstellingen, OrganisatieOpstellingen, RelatieOpstellingen en Politiek/maatschappelijke/spirituele Opstellingen, 7 x 3 dagen in Oterleek en 7 x 2 dagen inclusief avondprogramma in Amsterdam.

Waarom bij ons een opleiding familieopstellingen volgen

In onze cursussen leer je vertrouwen op je gevoel, op je intuïtie, op dat wat je misschien al je hele leven hebt gevoeld. Je leert bij ons naast de methodiek zelf het veld en dus de methodiek voelen, zodat je een kanaal wordt. Dit is ook waarom veel mensen bij ons hun workshop, cursus en/of opleiding volgen. Wij gaan voor het diepere bewustwordings proces. Je maakt een persoonlijke reis, die je dieper bij je gevoel, bij je wortels, bij jezelf brengt. Hierdoor zal je met nog meer kracht, liefde en wijsheid in de wereld kunnen staan.

Hylke Bonnema is eind jaren negentig in Duitsland begonnen met het leren van familieopstellingen. In 2007 zijn we begonnen met de huidige opleiding familieopstellingen & organisatieopstellingen.

Tijdens onze cursussen en opleidingen is het groepsproces en het onderzoeken van het eigen veld de basis. De nadruk ligt vooral op het vergroten van de eigen kracht naast het aanleren van de bijzondere opstellings methode. Hiermee blijven we dicht bij Bert Hellinger, met wie we ons nauw verbonden voelen. Hij heeft ons persoonlijk zijn zegen gegeven om zijn werk in Nederland door te geven. 

Als vervolgtraject voor mensen van een andere opleidingen organiseren we regelmatig Masterclass Opstellingen, die je ook het recht geven om partner te worden. En dus ook jouw workshops bij ons op de agenda te mogen zetten. Deze staat in  het teken van ‘Het nieuwe familieopstellen’  en ‘Nieuwe succesvolle manieren van organisatieopstellingen’.