Leiderschap en Organisatie ontwikkeling

Systemisch werk in organisaties is er om de maximale potentie uit het bedrijf en de doelgroep te halen. Hoe krijgen we de juiste ‘alignment’ tussen individuele waarden, organisatiewaarden en middelen om datgene te doen waaruit een win/win/win/win situatie ontstaat?

Waarom systemisch werk in organisaties?

Systemisch werk betekent voor ons de organisatieontwikkeling bekrachtigen in het gehele systeem. Hierin is de klant natuurlijk vooral belangrijk. Het gaat er in ons werk dan ook om, in al deze gebieden waarde toe te voegen, die weer met elkaar verbonden zijn. De Missie/visie/waarden van de leiders, van het managementteam, zullen we bestendigen in de hele organisatie tot dat deze echt bij de klant landt. Uiteindelijk zal klantwaarde en winst die je maakt ontstaan door de juiste dienst of het juiste product te leveren aan jouw doelgroep die past bij jouw werkelijke bedoeling.

Werkvormen noemen die in recente organisatie ontwikkel programma’s aan de orde zijn gekomen zijn persoonlijke waarden delen door elkaar je levensverhaal te vertellen, Missie/visie/waarden ontwikkelen, de droom van de oprichter/directeur/eigenaar, storytelling en de kunst van het spreken. Mensen echt kunnen raken en bovendien jezelf laten zien en het verhaal van de organisatie vertellen, jezelf als leider goed kennen, je eigen beperkingen onder ogen komen en daarmee ook je mogelijkheden en die van de organisatie verruimen.

Organisatie ontwikkeling

Hylke Bonnema, Opleider en Opsteller

In Company

Onze ontwikkel workshops zijn vaak een onderdeel van een heidag, teamdag of leiderschapstraject. Daarnaast helpen we ook bij talentontwikkeling, sales, acquisitie en fusies. Om te doen wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken, verlaten we soms de kaders van opstellingen. Om dan onze brede kennis en kunde in te zetten voor het afgesproken doel.

 

Leiderschapsintensive

Ben je een leider, ondernemer, of manager en wil je jezelf en je organisatie helpen om te groeien? Ben jij bereid als leidinggevende verantwoordelijkheid te nemen voor het organisatie ontwikkelingsproces vanuit deze gronding? Ben jij bereid jouw leiderschapsteam mee te nemen op deze reis?

Dan is de Leiderschapsintensive misschien iets voor jou. daarin zoeken we naar antwoorden op de vragen Hoe neem ik leiderschap in mijn werk en zorg ik dat het gaat stromen? Of je nu ondernemer bent of in loondienst, dat maakt niets uit, het gaat erom dat je leert jouw authentieke kracht naar buiten te brengen.

Wilt u meer informatie over mogelijkheden en prijzen. Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

10 + 10 =

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.