...

De Academie

Zoals binnen, zoals buiten. Wij leven in al onze kwetsbaarheid onze eigen zoektocht en ons vakmanschap. Bezieling is wat ons bindt. De organisatievorm is daaraan volgend. We gebruiken regelmatig onze eigen werkvorm intern om de koers mede te bepalen. Werk is liefde zichtbaar gemaakt. Dat geldt voor ons allemaal en ook altijd blijven leren en onderzoeken. We kijken er naar uit persoonlijk contact met je te maken.

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema

Eigenaar, Opleider & Opsteller

Ik ben psycholoog en leerde het vak van opstellen van Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemisch Werk – zelf. Met het Nieuwe Opstellen geef ik het vak een nieuwe dimensie.

In mijn Academie voor Opstellingen geef ik als meester opsteller les en begeleid ik opstellingen. Ik werk intuïtief en leer mensen en organisaties bewegen naar zichzelf, hun kracht en hun doelen.

Juul Coumans

Juul Coumans

Vennoot & Opsteller

Samen met Hylke bepaal ik de strategie voor de academie waarbij ik me concentreer op de organisatie en de financiën. Met ondersteuning van ons team voel ik me de hoeder van onze missie. De liefde die altijd weer zichtbaar wordt bij het werken met opstellingen en de bevrijding die ze geven ontroeren mij steeds weer. Het is een voorrecht dit mooie werk in de wereld te mogen helpen zetten.

Angelique Sterkman

Angelique Sterkman

Projectleiding, Organisatie & Opsteller

Ik coördineer al het werk achter de schermen. Ik doe de planning met Hylke, regel de locaties, maak afspraken met bijvoorbeeld uitgevers en doe de projectleiding van de retraite. Samen met het hele team werk ik aan de ontwikkeling en de groei van de organisatie.

Karin van Duuren

Karin van Duuren

Secretariaat, Websitebeheerder en Opsteller

Ik ben degene die als eerste contact heeft met de klant. Aan mij kunnen alle inhoudelijke en praktische vragen worden gesteld. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van de website en alles wat daarmee samenhangt. Ook beheer ik de online leeromgeving.

Sabine de Meer

Sabine de Meer

Content creator, Social Media

Als content creator ben ik verantwoordelijk voor alle online uitingen op Social Media. Met een diepe liefde voor systemisch werk breng ik onze missie tot leven via woorden, beeld en geluid. Mijn doel is om jou te raken met mooie en inspirerende content.

Mandy den Hartog

Mandy den Hartog

Event manager, Zijnscoach & Opsteller

Als event manager ben ik verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen tijdens onze events en opleidingsdagen. Samen met een groep ervaren assistenten zorgen wij ervoor dat de locatie en de innerlijke mens goed verzorgd zijn. Daarnaast, en heel belangrijk voor mij, zorgen wij voor een veilige en warme omgeving, zodat Hylke én onze deelnemers elke keer weer, een prachtige reis samen kunnen maken.

Diana van Raamsdonk

Diana van Raamsdonk

Finance

Artyom Kocharyan

Artyom Kocharyan

Video & Visuals