Over ons

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de voordelen die familieopstellingen aan het dagelijks leven toevoegen. Dit doen we door workshops, individuele familieopstelling en onze opleiding familieopstellingen te organiseren.

Onze partners en de bereidheid om kennis te delen, stelt ons in staat voorop te blijven lopen in systemisch onderzoek. We werken met de vernieuwde manier van familieopstellingen ‘Het nieuwe familieopstellen’. Hierin zijn we verbonden aan Bert Hellinger, hij heeft ons zijn zegen gegeven om het werk in zijn traditie voort te zetten.

Dit familieopstellingen platform is opgericht door Hylke Bonnema, hij is persoonlijk door Bert Hellinger opgeleid. In 2004 is Hylke zijn eigen Acaademie voor opstellingen begonnen.

Sommige oud-cursisten van Hylke zijn nu partners van dit familieopstellingen platform. We staan ook open voor opgeleide opstellers vanuit een andere school die we als partner betrekken. Voor ons is het belangrijk dat alle aangesloten partner opstellers voldoende kennis, kunde, zelfstandigheid en ervaring in huis hebben. Zie onze werkwijze voor de richtlijnen.