De Academie

Zoals binnen, zoals buiten. Wij leven in al onze kwetsbaarheid onze eigen zoektocht en ons vakmanschap. Bezieling is wat ons bindt. De organisatievorm is daaraan volgend. We gebruiken regelmatig onze eigen werkvorm intern om de koers mede te bepalen. Werk is liefde zichtbaar gemaakt. Dat geldt voor ons allemaal en ook altijd blijven leren en onderzoeken. We kijken er naar uit persoonlijk contact met je te maken.

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema

Eigenaar, Opleider & Opsteller

Ik ben psycholoog en leerde het vak van opstellen van Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemisch Werk – zelf. Met het Nieuwe Opstellen geef ik het vak een nieuwe dimensie.

In mijn Academie voor Opstellingen geef ik als meester opsteller les en begeleid ik opstellingen. Ik werk intuïtief en leer mensen en organisaties bewegen naar zichzelf, hun kracht en hun doelen.

Juul Coumans

Juul Coumans

Vennoot & Opsteller

Samen met Hylke bepaal ik de strategie voor de academie waarbij ik me concentreer op de organisatie en de financiën. Met ondersteuning van ons team voel ik me de hoeder van onze missie. De liefde die altijd weer zichtbaar wordt bij het werken met opstellingen en de bevrijding die ze geven ontroeren mij steeds weer. Het is een voorrecht dit mooie werk in de wereld te mogen helpen zetten.

Angelique Sterkman

Angelique Sterkman

Projectleiding, Organisatie & Opsteller

Ik coördineer al het werk achter de schermen. Ik doe de planning met Hylke, regel de locaties, maak afspraken met bijvoorbeeld uitgevers en doe de projectleiding van de retraite. Samen met het hele team werk ik aan de ontwikkeling en de groei van de organisatie.
Erik Arendonk

Erik Arendonk

Marketingmanager en Websitebeheerder

Als marketingmanager verzorg ik alle nieuwsbrieven, advertenties en berichten op social media en zorg ik ervoor dat de foto’s van Hylke up to date zijn. Daarnaast onderhoud ik de website en zorg dat de Academie voor Opstellingen zichtbaar en vindbaar is.
Karin van Duuren

Karin van Duuren

Secretariaat, Websitebeheerder en Opsteller

Ik ben degene die als eerste contact heeft met de klant. Aan mij kunnen alle inhoudelijke en praktische vragen worden gesteld. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van de website en alles wat daarmee samenhangt. Ook beheer ik de online leeromgeving.
Roderik Putter

Roderik Putter

Event manager, Sjamaan & Opsteller

Tijdens de life events richt ik samen met een team enthousiaste assistenten de ruimte in en begeleiden wij de deelnemers gedurende het gehele event. Mijn doel is telkens weer een veilige bedding bieden waarin Hylke kan excelleren en de deelnemers zich vrij kunnen ontwikkelen. Voel je welkom, voel je gezien…

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.