Persoonlijke ontwikkeling

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zichzelf. Op zoek naar hoe geld te verdienen met dat waar ze werkelijk hun roeping bij voelen; Op zoek naar de liefde, of naar meer intimiteit en verbinding in hun relatie. Ik help je met opstellingen de weg naar binnen te vinden. Ik help je om weer opnieuw te leren voelen, zodat jij weer op je gevoel en intuitie kunt vertrouwen om van daaruit te creëren en te handelen.

Meer leiderschap over je eigen leven?

Voor persoonlijke ontwikkeling zijn er diverse mogelijkheden. Allemaal reizen naar binnen, die je maakt met behulp van de innovatieve nieuwe opstellingenmethode. Al duizenden mensen zijn je voor gegaan in onze workshops en langere programma’s.

Anderen over Hylke:

Hylke is een bijzonder inspirerende man die volledig vaart op zijn intuïtie. Met zijn open houding, waarin hij vaak zijn eigen groeiproces als voorbeeld inzet, is hij authentiek en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij is een echte vakman die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Hylke Bonnema, Opleider en Opsteller

AANKOMENDE EVENTS

Op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven met behulp van opstellingen? Bezoek dan een van mijn workshops of doe mee aan het jaarprogramma ‘De Reis voor je Leven’. Naast de algemene workshop ‘De verborgen boodschap van je ziel’ bied ik ook workshops rondom een thema, zoals ‘Geld Verdienen met je Roeping’ of ‘Leef de Liefde’.

Duur: 10:00-17:30
Plaats: Amsterdam
Datum: Donderdag 31 oktober 2019

Duur: 10:00 – 17:30 uur
Plaats: Amsterdam
Datum: Donderdag 7 november 2019

Duur: 2 dagen, 10:00 – 17:30
Plaats: Diemen
Data: vr 1 en za 2 november 2019

De Reis voor je Leven

Ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde op basis van de 5 levenswetten

Ons jaarprogramma ‘De Reis voor je Leven’ is speciaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma bestaat uit tien dagen met intense en onvergetelijke live events. Hoofddocent Hylke Bonnema leidt de live dagen, ondersteund door coaches die bij hem zijn opgeleid. Naast het gebruik van de nieuwe manier van opstellen werken we tijdens deze reis ook met co-creatiegroepen, coaching, meditatie en lichaamswerk.

‘De Reis voor je Leven’ is voor iedereen die ergens diep van binnen weet, dat er meer in zit. Het gaat over Intuïtie, Persoonlijk Leiderschap en Bewustzijn. Laat ons je helpen om weer opnieuw te leren voelen (zoals vroeger toen je jonger was). Laat ons je helpen om op je gevoel en intuïtie te vertrouwen en om van daaruit in de wereld te gaan staan en te handelen. Werkelijk dát te doen wat jij nog meer bent van binnen. Lees meer…

Workshops

Twee belangrijke thema’s die regelmatig terugkomen bij systemisch werk zijn Liefde & Relaties en Werk & Geld.
Daarom geven wij al jarenlang succesvol de workshops Leef de Liefde en Geld Verdienen met je Roeping.
Ook als je gewoon eens kennis wil maken en de bijzondere opstellingenmethode van Hylke wil ervaren, ben je van harte welkom bij deze workshops.

Leef de Liefde

Ben jij op zoek naar meer liefde? Heb je een relatie waarin je graag de liefde weer meer wilt laten stromen? Of ben je juist op zoek naar een relatie? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden? Dan is de workshop Leef de Liefde echt iets voor jou.

Tijdens workshop Leef de Liefde onderzoeken we hoe jij de obstakels rondom liefde en relaties in jouw leven uit de weg kunt ruimen.

Geld Verdienen met je Roeping

Vraag jij je af hoe het sommige mensen lukt, om met passie voor wat ze doen ook nog veel geld te verdienen?

De workshop Geld Verdienen met je Roeping is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een belemmerende rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt. Succesvol zijn is niet voorbehouden aan anderen, jij kan dat ook!

Testimonials

Enkele deelnemers over wat meedoen hen opleverde

Desiree Castillo Gosker vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Desiree Castillo Gosker

Leonka Balduk vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Leonka Balduk

Priscilla Raadsen vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Priscilla Raadsen

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden