Persoonlijke ontwikkeling

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zichzelf. Op zoek naar hoe geld te verdienen met dat waar ze werkelijk hun roeping bij voelen; Op zoek naar de liefde, of naar meer intimiteit en verbinding in hun relatie. Wij helpen je met opstellingen de weg naar binnen te vinden. We helpen je om weer opnieuw te leren voelen, zodat jij weer op je gevoel en intuitie kunt vertrouwen om van daaruit te creëeren en te handelen.

Voor persoonlijke ontwikkeling ben je bij ons aan het goed adres. Wij bieden diverse trajecten aan, allemaal reizen naar binnen, die je maakt met behulp van opstellingen. Deze ontwikkeling ga je aan onder leiding van Hylke Bonnema. Hylke is één van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve, nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan, vinden hem een bijzonder inspirerende man die volledig vaart op zijn intuïtie. Met zijn open houding, waarin hij vaak zijn eigen groeiproces als voorbeeld in zet, is hij authentiek en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij is een echte vakman die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Hylke Bonnema, Opleider en Opsteller

LEEF jaartraining – Intuïtie en persoonlijk leiderschap

Onze nieuwe jaartraining LEEF  is speciaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. De training bestaat uit tien dagen met intense en onvergetelijke live events. Hoofddocent Hylke Bonnema leidt de live dagen, ondersteund door coaches die zijn opgeleid bij de Academie voor Opstellingen. Naast het gebruik van de nieuwe manier van opstellen werkt de academie ook met intervisiegroepen, coaching, meditatie en lichaamswerk.

Leef! is voor iedereen die ergens diep van binnen weet, dat er meer in zit. Het is een training in Intuïtie, Persoonlijk Leiderschap en Bewustzijn. Laat ons je helpen om weer opnieuw te leren voelen (zoals vroeger toen je jonger was). Laat ons je helpen om op je gevoel en intuïtie te vertrouwen en om van daaruit in de wereld te gaan staan en te handelen. Werkelijk dát te doen wat jij nog meer bent van binnen.

Workshops

LEEF intuïtief  Groei in werk en liefde

Wil je liever eerst een workshop doen, dan kun je kiezen uit verschillende thema’s. Tijdens de workshop Leef intuïtief – Groei in werk en liefde maak je kennis met de bijzonder effectieve opstellingenmethode. Negatieve patronen gaan we doorbreken en blokkades gaan we opheffen. En van daaruit kan jij met nieuwe inzichten en met een opgeruimd gevoel verder op je levensreis. LEEF intuïtief is in de kern een cursus om je hart laten spreken en met lef te leven en uiteraard alvast een voorproefje op de jaartraining.

LEEF de Liefde

Op de workshop Leef de Liefde onderzoeken we hoe jij de obstakels rondom liefde en relaties in jouw leven uit de weg kunt ruimen. Ben jij op zoek naar meer liefde? Heb je een relatie waarin je graag de liefde weer meer wilt laten stromen? Of ben je juist op zoek naar een relatie? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden? Dan is de workshop Leef de Liefde echt iets voor jou.

Geld Verdienen met je Roeping

De workshop Geld verdienen met je roeping is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een belemmerende rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt. Vraag jij je af hoe het sommige mensen lukt, om met passie voor wat ze doen ook nog veel geld te verdienen? In deze inspirerende workshop zoeken we samen uit wat jou tegenhoudt, waarom jij denkt dat succesvol zijn voor jou niet is weggelegd. We leggen toegedekte mechanismes bloot, die jou in hun greep houden. Succesvol zijn is niet voorbehouden aan anderen, jij kan dat ook!

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven met behulp van opstellingen? Bezoek dan een van onze workshops of doe mee aan de nieuwe LEEF! training. Naast algemene workshops bieden wij ook workshops rondom een thema, zoals ‘Geld Verdienen met je Roeping’ of ‘Leef de Liefde’.

Leef intuitief

Duur: 14:00 – 17:00 uur
Plaats: Diemen
Start: zaterdag, 12 mei, 2018

Geld Verdienen met je Roeping

Duur: 14:00 – 17:00
Plaats: Amsterdam
Start: zaterdag, 19 mei, 2018

LEEF – Intuïtie en persoonlijk leiderschap

Duur: 10 dagen, 10:00 – 18:00
Plaats: Diemen
Start: za 28 september 2018

Testimonials

Enkele deelnemers over wat meedoen hen opleverde

Desiree Castillo Gosker vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Desiree Castillo Gosker

Leonka Balduk vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Leonka Balduk

Priscilla Raadsen vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Priscilla Raadsen

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!