...

Relatie intensive

Wil jij met je partner werken aan de liefde? Zijn jullie bereid om te investeren in elkaar en je kwetsbaar op te stellen? In deze intensive werken we op een dieper niveau aan jullie communicatie zodat je (weer) meer liefde en intimiteit ervaart.

Dechen Radovic, specialist in Relatieopstellingen &
Hylke Bonnemaopleider/opsteller

Gelukkiger samenleven

De liefde is voor ons allemaal het fundament van ons leven. De liefde leven gaat vaak niet vanzelf. Meer liefde, geluk en intimiteit ervaren met onze partner, kunnen we gelukkig leren. In deze Relatie intensive gaan we de weg die je meer in contact brengt met jezelf en je partner. Je leert om gelukkiger samen te leven, in contact met jezelf en in relatie met de ander.

We werken aan jezelf bevrijden van blokkades en verantwoordelijkheid aangaan. Ook onderzoeken we nieuwe manieren van liefhebben. Dit doen we op een zeer veilige manier. We werken in de groep op geen enkele manier werken met naaktheid.

Ervaren begeleiding

Hylke Bonnema begeleidt deze intensive met zijn partner Dechen Radovic. Zij is gespecialiseerd in Relatieopstellingen. Samen hebben zij jarenlange ervaring in het begeleiden van stellen met behulp van familieopstellingen. Daarnaast maken zij ruim gebruik van eigen ervaringen naast de eeuwenoude kennis over de liefde, zoals die over de wereld bekend is.

Praktische informatie

We werken in een groep van maximaal 10 stellen. We onderzoeken onze diepere emotionele blokkades, patronen en communicatie met behulp van Relatieopstellingen.

Naast het ervaren via opstellingen, gaan we dieper in op communicatie, een struikelblok in veel relaties. We bieden gerichte contact- en communicatieoefeningen die je samen met je partner doet. Tijdens de relatie intensive heb je echt tijd om samen te zijn. Veel socializen met andere stellen raden wij af. Het gaat er vooral om als partners tijd samen door te brengen.

Wat de intensive je oplevert

  • Tijd en aandacht voor elkaar op een ander niveau
  • Helderheid in jullie communicatie en patronen daarin
  • Samen diepere emotionele blokkades ontdekken en doorbreken
  • Je ervaart meer liefde en intimiteit.
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday