Leef de liefde in al je relaties

Liefdesrelaties, maar ook familie- of werkrelaties zijn even mooi als pijnlijk. Ze confronteren je met jezelf. Hoe blijf je ondanks die pijn in verbinding? Met jezelf én de ander? Verbinding is wat een relatie voedt en het is ook meteen de grote uitdaging. Ons werk gaat daarover: stappen zetten in werkelijk verbinden.

Ben je echt bereid?

Mensen zeggen vaak dat ze graag een partner willen en dat ze er open voor staan, maar dat ze hem of haar toch niet tegenkomen. Dat de vonk niet overslaat, dat het niet gebeurt. Als je goed naar ze kijkt, zie je dat ze de luikjes toch nog dicht hebben. Hoe kun je bewust die potentiële partner naar je toe trekken? Heb jij in je hart de keuze gemaakt dat je dat echt wilt? Ben je echt bereid diegene te zien als je hem tegenkomt? Het is belangrijk om jezelf helemaal te durven geven en erop te vertrouwen dat de liefde je leidt. Dat is een echt commitment aan jezelf, aan de ander en vooral ook de liefde.

De confrontatie met jezelf

Een relatie zorgt dat je diep geconfronteerd wordt met alles in jezelf. Dat betekent ook dat je daarin kunt groeien, met verbinding, passie en liefde, met al je emotionele, mentale en seksuele kanten. Een diepere verbinding in een relatie, geeft minder opwinding en spanning en maakt meer ruimte voor de echte ontmoeting.

Liefde en relaties

Hylke Bonnema, Opleider en Opsteller

Je relatie is een tunnel

Als je naar een liefdesrelatie kijkt als naar een tunnel, dan begrijp je waarom er zoveel spanning in kan ontstaan. Twee familiesystemen willen er tegelijkertijd doorheen. Ego’s komen in de knel door hun behoefte aan aandacht voor hun pijn, woede, angst of tekort. Alleen liefde en moed creëren ruimte in het samenkomen van twee zielsstromen. Daar kan ware verbinding ontstaan.

Toekomstige evenementen

mrt 08

LEEF je Levenskracht

donderdag, 8 maart, 2018 >19:00 - 21:30
Diemen
Nederland
mrt 18

Leef de Liefde

zondag, 18 maart, 2018 >14:30 - 17:30
Amsterdam
apr 08

LEEF je Levenskracht

zondag, 8 april, 2018 >14:00 - 17:00
Bilthoven
mei 12

LEEF je Levenskracht

zaterdag, 12 mei, 2018 >14:00 - 17:00
jun 08

Relatie Intensive voor stellen

vrijdag, 8 juni, 2018 >10:00 - zaterdag, 9 juni, 2018 >17:00
Amsterdam
Nederland

Testimonials

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Angel Petronia vertelt wat de workshop 'Leef de liefde' voor haar heeft betekent.

Angel Petronia

Siska Kroondijk vertelt wat de workshop 'Leef de liefde' voor haar heeft betekent.

Siska Kroondijk

Hylke in actie tijdens één van zijn workshops 'Leef de liefde'

FamilieOpstellingen