...

Werk: je roeping of je inkomen?

Volg jij je missie in je werk? Of werk je meer voor het geld?  Wil je die twee (meer) combineren? We geven je inzicht in je relatie met geld. Zodat het naar je toe stroomt. Het is ook belangrijk dat je je talenten kent. Want als je je bewust bent van waar je kracht ligt, heb je meer kans van slagen. Het is tijd voor een investering in jezelf!

Wat houd je tegen om te doen waar je echt naar verlangt?

Je verlangt naar een baan waarmee je veel geld verdient EN doet waar je van houdt. Iets in je houdt je tegen dit te bereiken. Dat noemen wij een blokkade. Het is een soort muur waar je steeds weer tegenaan loopt. Die blokkade tussen jou en dat waar je naar verlangt brengt jou ook iets. Maar diep van binnen blijft het verlangen. We onderzoeken eerst wat je bij deze blokkade voelt. Is dit onrust, angst, verdriet? In een opstelling ontdek je waar dit vandaan komt en lost de blokkade langzaam op.

Speuren in je familiegeschiedenis

Door te speuren in je familiegeschiedenis, door een opstelling te doen met jou en representanten voor je familieleden achterhaal je waarom die blokkade daar zit. Misschien heb je die onrust die je voelt van iemand overgenomen uit liefde. Misschien is er iets anders aan de hand. De blokkade wordt overzichtelijker.

Contact maken

Bij een blokkade gaat het er om dat we bepaalde dingen niet willen voelen. Daardoor gaan deze gevoelens als een soort schaduw binnen in ons bestaan. Door bewust contact te maken met deze zijnskracht gaat het weer stromen. Je kunt iets nieuws in de wereld  gaan zetten.

Werk en je roeping

Hylke Bonnema, Opleider en Opsteller

Geld gaat over energie-uitwisseling

Geld is een ruilmiddel. Je doet iets voor iemand en die betaalt jou daarvoor. Toch raakt geld ons ook op het emotioneel-persoonlijke vlak. Geld kan je belemmeren in je functioneren. Je vindt het moeilijk om het juiste tarief aan klanten te vragen. Of je durft je geld nauwelijks uit te geven, zodat je te weinig investeert. Of misschien geef je juist wel te veel geld uit, waardoor je steeds een tekort ervaart. Er zijn allerlei manieren waarop je kunt merken dat er iets in jouw systeem zit dat met geld te maken heeft. Iets dat je tegenhoudt. Hoe kom je daaraan en hoe los je dat op? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende kunt verdienen met dat wat jij wilt doen in het leven? En geld op een positieve manier gaat ervaren als de energiestroom die het feitelijk is?

Testimonials

Enkele deelnemers over wat meedoen hen opleverde

Desiree Castillo Gosker vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Desiree Castillo Gosker

 

Leonka Balduk vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Leonka Balduk

Priscilla Raadsen vertelt wat de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ voor haar heeft betekent.

Priscilla Raadsen

Het nieuwe opstellen

Een nieuwe dimensie aan het Opstellingenwerk.

Geld Verdienen met je Roeping

Werk is Liefde zichtbaar gemaakt.

Van Spanning naar Spirit

Maak van je Trauma je Talent.