De Reis voor je Leven

Voor een wereld die verbinding maakt, bezield werkt, diep lief heeft & echt vrij is!

Ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde, op basis van de 5 levenswetten

Er is iets wat jou heeft tegen gehouden waardoor je nu bent waar je bent! Je hebt je best gedaan, dat werkt alleen niet meer. Je hoeft niets meer te doen, alleen te realiseren dat er nog iets is wat je tegenhoudt. Waardoor je niet volledig tot bloei bent gekomen.

Welk leven leef jij?

Vaak zijn het oude patronen die je tegenhouden. Verhalen waar je mee leeft. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden dat te doen wat je eigenlijk graag zou willen. Wist jij dat veel van ons het leven van onze ouders leven?

Uit liefdevolle loyaliteit nemen we als kinderen de levens van onze ouders op in dat van ons. Hierdoor lukt het nu al lange tijd niet voor jou om te zijn wie je eigenlijk bent en te doen wat jij eigenlijk graag wilt doen!

Wat biedt De Reis voor je Leven jou?

Bloeiende praktijk of werk

Financiële doorbraak

Meer hartstocht en intimiteit

Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde

Blijven staan in storm en tegenslag

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

Vind je wortels en kom tot bloei

In onze training werken we met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven. We gaan ze eerst goed bekijken en onderzoeken. Wat speelt er eigenlijk echt? We gaan onder de oppervlakte kijken naar wat je voelt en welk verhaal je lichaam wil vertellen.

We willen ervoor zorgen dat we echt helder krijgen wat onze intentie is voor de reis. Een goede motivatie is waar alles mee begint.

 

 

Je weet dat het tijd is

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start.

Je wortels vinden

Je gaat op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familie-geschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen.

Tot bloei komen

Durf jij dat aan te gaan, een jaar helemaal voor jezelf? Samen met anderen en onder de beste begeleiding? Ben jij er klaar voor om voluit te gaan leven?

De wereld ingaan, je vruchten dragen

Nu je stevige wortels hebt gekregen en je leven tot bloei is gekomen, ben je er aan toe om vrucht te dragen. Om als ondernemer te gaan staan en slagen.

Tijd om uit te delen

Je hebt tussen je wortels je schatkist ontdekt en vanuit die schatkist ga je uitdelen. Je weet wat je te doen hebt in deze wereld. En je neemt er je verantwoordelijkheid voor.

Groei

Als het jaar om is, merk je hoe je je gegroeid bent. Net als een boom elk jaar een stukje groeit, heb jij er ook een jaarring bij gekregen. Een hele bijzondere. Je bent tot bloei gekomen en hebt vruchten gekregen en uitgedeeld aan anderen. Sommige van de vruchten zijn voor jezelf. Ze vallen van je takken rond je stam, waar ze vanuit de aarde jouw stam, jouw wezen weer verder voeden. Het is winter geworden, tijd om naar binnen te kijken, terug te kijken op je bloeiperiode en te bezinnen op je verdere groei.

De Reis voor je Leven

Duur:
5 x 2 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data:
Blok 1 - 21 en 22 september 2019
Blok 2 - 16 en 17 november 2019
Blok 3 - 8 en 9 februari 2020
Blok 4 - 4 en 5 april 2020
Blok 5 - 27 en 28 juni 2020

Locatie:
Diemen (bij Amsterdam)

Kosten volledige opleiding:
Kosten opleiding : 2995 euro (incl. btw).

Vroegboekkorting
Boek nu en krijg 1000 euro korting!

Dubbelkorting
Kom je met je partner, je vriend/vriendin, collega dan krijg je van ons nog een aantrekkelijke extra korting.
Neem hiervoor contact op met Karin (info@familieopstellingen.nl)

Met Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als iemand die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Je bent al succesvol. Je doet je best in alle dingen die moeten gebeuren; werk, familie, relatie. Maar niet altijd met het gewenste resultaat. Vandaag de dag wordt er veel van ons verwacht. Wil jij dichter bij jezelf komen of gewoonweg meer vervulling uit het leven halen. Ontdek hoe je concrete stappen kunt zetten. Durf voor jezelf te kiezen en beleef 'De Reis voor je Leven'. Op zielsreis naar jouw grotere verhaal.

 

Door het werken met opstellingen maken we snel contact met wat er verstopt zit in ons en waarom we nu vastzitten. De opstellingen helpen ons op een veilige doch snelle manier, stapje voor stapje, uit de bevroren impasse van onze levensthema’s meer in beweging te komen; van binnen en van buiten.

Ons reisschema wil ik nauwkeurig afstemmen op de groep. Ik wil graag werken met wat er werkelijk speelt binnen de groep. Ik heb een schets gemaakt van de reis als een soort reiskaart. Het is echter als een patiënt diagnosticeren die je nog niet gezien hebt. Ik kan nog niet precies onze reis uit zetten omdat ik jou en de rest van de groep nog niet echt diep heb mogen ontmoeten. Pas dan kan ik beter koers zetten voor de reis en het programma zo afstemmen dat het ook precies past bij wat er op dat moment voor jou en de groep nodig is. In plaats van ons allemaal door een door het hoofd bedacht reisschema heen te duwen terwijl we ter plaatse als we echt op reis ergens een dag langer willen blijven of juist snel verder willen.

Onze methode ‘Het Nieuwe Opstellen’

De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar beproefd ontwikkeld en met veel succes ingezet. Ik heb gekeken hoe we konden zorgen dat de inzichten uit de opstellingen ook daadwerkelijk tot concrete stappen en verbeteringen in het dagelijks leven konden leiden.

We werken met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven! Hiermee gaan we aan de slag. We gaan eerst onderzoeken, wat er eigenlijk speelt. Wat voel je en welk verhaal wil je lichaam vertellen.

De essentie van ons opstellingen-werk bestaat eruit dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ daarin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze 'archetypen'. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding en van onze ouders, grootouders en voorouders. We gaan schatgraven!

We willen iets veranderen in ons leven en hebben vaak al een heel leven met oude programmering dus is het belangrijk – en dat blijkt ook uit ervaring – dat je hiervoor de neemt tijd. Quick fixes werken, zoals je weet niet.

 

Het programma, de reisbeschrijving

Dit is een schetsroute van wat we in grote lijnen zullen volgen, echter we kunnen ook uitwijken indien we op de reis interessante zijpaden ontdekken.

Vooraf gaan we al beginnen met een webinar en een aantal filmpjes uit de online cursus.
Voor elke module krijg je een aantal filmpjes om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 1: VERLANGEN

Waar wil jij heen met deze reis? Wat wil jij bereiken met deze reis van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu? Wat zijn je omstandigheden? Dit blok gaat over kennismaken, intervisie groepjes creëren, coaching buddy’s ontmoeten en het leren van een aantal basis vaardigheden.

Na dit blok ben je in contact gekomen met je verlangen en leef je je verlangen! Je ziet en herkent je vluchtroutes en kiest ervoor om ze niet altijd zomaar te volgen.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 2: LIJF

Luister naar je lijf. Je spanningen en je emoties vertellen je het verhaal over hoe het nu met je is. Vaak luisteren we pas naar ons lijf als er iets mis gaat.
We doen oefeningen in lichaamsbewustzijn en onderzoeken welke oude verhalen en overtuigingen zich aandienen als je bij je lijf en je emotie blijft. In de spanning en de pijn zit jouw krachtbron (van haat naar liefde).

Na dit blok heb je geleerd om lekker in je vel te gaan zitten en ben je belichaamd, geaard en geworteld. Je durft je emotie en spanningen aan te gaan. Je oude verhalen en overtuigingen heb je gezien en losgelaten. Je hebt geleerd te luisteren naar je intuïtie en dit in te zetten.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 3: LIEFDE

Hoe is het met de liefde in jouw leven? Je hartstocht, passie, intimiteit, seksualiteit, verbinding, communicatie en partnerschap? We gaan dit met elkaar samen aan. We gaan apart van elkaar kijken naar hoe mannen dit zien en hoe de vrouwen erin staan. We gaan relatie-opstellingen doen om te kijken hoe we elkaar weer opnieuw echt kunnen vinden en onze relatie verbeteren.

Ook het blok om nu een keer de juiste partner naar je toe te trekken. Je mag in dit blok je partner meenemen. Maak er een leuk avontuur van voor jullie samen, voor jullie relatie, voor jullie kinderen. Ook als de partner het niks vindt is hij/zij van harte welkom en mag te alle tijden weer gaan. Het gaat hier uiteindelijk over echt de liefde vinden diep in jezelf.

Na dit blok heb je je blokkade omarmt en getransformeerd in een krachtbron. Je durft de liefde meer te gaan leven. Je meer open te stellen voor seksualiteit, intimiteit en verdieping in je relatie. Je hebt nieuwe perspectieven gekregen op man zijn, vrouw zijn, relatie en seksualiteit.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 4: ROEPING

Geld verdienen met je roeping en echt impact leren hebben in de samenleving in jouw omgeving. Je droombaan creëren of uitbouwen. Je ondernemerschap stimuleren, meer klanten, omzet en leiderschap. Welke diepere betekenis, missie, visie en waarden heb jij van binnen in jou.

Om antwoord te geven op deze vraag gaan we eerst nog weer dieper afdalen in jouw familiesysteem en verder. We gaan ontdekken welk verhaal er als een rode lijn diep door jouw leven heen stroomt, hiermee geven we betekenis en ontdekken we jouw persoonlijke missie, visie en waarden. Vervolgens gaan we kijken hoe we die concreet kunnen maken. Wat je nodig hebt om het ook echt neer te zetten in de wereld van het geld.

In dit blok heb je helder gekregen wat je plek is, wat jouw bijzondere talent is, en door wie het geroepen wordt, door welke liefde, door welke klanten. Je doorziet het geheel en welke plek je daarin hebt. Jouw grotere levensmissie is helemaal duidelijk voor je.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 5: LEIDERSCHAP

Dit blok gaat over stappen zetten in de wereld. Welke eerst echte stap ga jij nemen?
Als jij zelf een eerste moedige stap echt zet, dan volgt de wereld jou en worden je verlangens vervuld.

Iedere lange reis beging met een eerste stap...

Het gaat er nu om het écht te gaan doen, concreet én praktisch.

Na dit blok heb je geleerd om moedige stappen te zetten. Je durft te gaan voor je verlangen. Je toont leiderschap in je omgeving, in de liefde, in je werk en van binnen in jezelf. Je bent je eigen zaak begonnen. Je geniet van hernieuwde liefde in je leven. Je bent in dienst van het leven. Je viert gelukkig het jaar van je leven samen met anderen.

Tijd voor een spetterend eindfeest!!

 

Locatie en data:

Diemen:

De Hoop, Hartveldseweg 23 Diemen, 1111 BG Nederland

Duur: 10 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30.

Data:

  • Blok 1: 21 en 22 sept 2019
  • Blok 2: 16 en 17 nov 2019
  • Blok 3: 8 en 9 feb 2020
  • Blok 4: 4 en 5 april 2020
  • Blok 5: 27 en 28 juni 2020

Investering Kosten: € 2995,- (incl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

 

Als je ondanks echte toewijding geen stappen maakt krijg je je geld terug. En daar mag je mij persoonlijk op aanspreken. Ik weet zeker dat het ook voor jou echt gaat werken. Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor deze Reis te verplaatsen of te annuleren

 

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Het Team

Op alle live events zullen er professionele assistenten en meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij Hylke Bonnema.

Wat biedt De Reis voor je Leven jou?

De Reis voor je Leven doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren. Het nieuwe opstellen is geïnspireerd op het werk van mijn leraar Bert Hellinger. Ik heb deze vorm van systemisch werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld samen met mijn opleidingsgroepen.

Doorgroeien?

Als je na de Reis voor je Leven wilt doorgroeien en ook zelf het vak wilt leren toepassen in je werk of je praktijk, kan je doorstromen naar de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen. Als je de Reis voor je Leven helemaal hebt afgerond krijg je 25% korting op de Jaaropleiding.

'De Reis voor je Leven'

Deelnemers over het werken met Hylke

Sylvia over haar 'Reis voor je Leven'

Joop over zijn 'Reis voor je Leven'

'De Reis voor je Leven'  - Natascha over het werken met Hylke

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

THUISGIDS OPSTELLINGEN

 

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen

en maak een doorbraak in werk, liefde en leven

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

HANDBOEK HET NIEUWE OPSTELLEN

‘Zet zelf je eerste stap op weg naar een doorbraak met opstellingen’

 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden