2-daagse 'De verborgen boodschap van je ziel'

  Verborgen boodschap van je ziel in werk, liefde & leven  

Ik stond voor de groep, iets wat ik nog nooit had gedaan!
Tranen stroomden, ik straalde, iedereen klapte…

Door: Jeanette*

 
Als je me zou kennen, zou je het ongelooflijk vinden dat ik als verlegen teruggetrokken vrouw dit allemaal durfde. Ik heb echt wel een grote mond. Stoer doen aan de buitenkant. Echter niemand wist eigenlijk wie ik ben. Ik ben typisch zo’n succesvolle professional achter wie nog een heel verhaal schuilgaat. In mijn werk deed ik al leuke dingen, maar echt mijn roeping leven durfde ik nog niet. Ik droomde wel eens over wat ik liever zou willen doen. In de liefde was het ook nog niet echt gelukt. Een mislukte relatie was uiteindelijk het startpunt. Ik had van een vriendin gehoord dat Hylke echt goed was en hij kwam steeds weer langs op Facebook.  Toen heb ik de intuïtieve beslissing genomen om met Hylke op reis te gaan.
 
Daarna twijfelde ik eerlijk gezegd nog wel even, het was voor mij een boel geld. Mijn vriendin stelde me gerust. Ze vertelde dat Hylke al 15 jaar les geeft in deze bijzondere opstellingenmethode en dat hij zelf ook nog de opstellingenmethode verder door had ontwikkeld om hem nog praktischer en nog beter toepasbaar te maken. Ze zei “ Hij kan jou helpen jezelf te leren voelen, waardoor je dan vanzelf een leuke vent aantrekt.” 🙂
  
Toen de reis begon was ik doodsbang, een nieuwe groep. Ik hield helemaal niet van groepen. En dan ook nog zo’n grote groep van 35 mensen. Het bleken natuurlijk allemaal mijn eigen oude spoken te zijn en allemaal heel erg mee te vallen. Ook al is mijn groep afgelopen, ik zie de mensen nu nog. In mijn co-creatie groep. Ook maak ik nog afspraken met mijn coach. Dat zat er allemaal bij in.
 
 In het begin werd ik eerst nog onzekerder. Later ontdekte ik dat dit kwam om dat ik altijd mijn gevoelens weg at, weg sportte of weg werkte. Na het eerste blok waarin we hebben geleerd om te arriveren voelde ik me dus eerst slechter, oud verdriet was naar boven gekomen. Verdriet van vroeger over mijn relatie met mijn moeder. Iets wat ik al mijn hele leven had weggestopt. Achteraf ben ik zo dankbaar dat ik de moedige stap heb gezet om bij Hylke dit te gaan doen.
 
 Het ging steeds dieper. Naast de relatie met mijn moeder hebben we gekeken naar mijn hele familie en vooral welke verstopte emoties en verhalen ik al mijn hele leven voelde maar die nooit aandacht hebben gekregen van mij en/of mijn ouders. Ik ontdekte dat juist dit mij onzeker maakte en ook dat hier het patroon vandaan kwam om gewoon maar te doen alsof er niets aan de hand is, door werken, door eten, door drinken…..
  
Wonderbaarlijk hoe Hylke in de opstellingen iedere keer weer ziet wat er mist. Steeds weer kreeg ik kippenvel als er een tot nu net toe verborgen verhaal bovenkwam. Bij mij bleek mijn grootmoeder verliefd te zijn geweest op een Duitse soldaat. Echte liefde had ze voor hem gevoeld. Dat was zo diep weggestopt, dat zelfs mijn moeder het niet weet. Toen dat naar boven kwam kwam er zoveel nieuwe liefde, nieuwe levenskracht vrij in mij. Dit was het punt waarop alles verschoof.
  
Ik had wel al die eerdere stappen nodig om überhaupt zo diep te durven voelen en vertrouwen op mijn intuïtie om dat verborgen verhaal toen toe te kunnen laten. Door deze nieuwe verbinding met mijn grootmoeder en de rest van de vrouwenlijn, zelfs met oermoeder aarde erbij, voel ik me nu zo krachtig vanbinnen. Als ik er over schrijf kan ik het zo weer voelen.
 
Was daarmee alles meteen anders? Zeker niet. Mijn oude patronen bestonden ook nog. De opstelling had mij een nieuw perspectief gegeven. Nieuwe wortels. Nu nog de boom opnieuw laten bloeien. Dus we gingen kijken naar mijn roeping in werk. Ik ontdekte dat ik zo’n zin heb om meer met mensen te gaan werken in plaats van dat wat ik nu doe. Ik voel dat mijn talent ook ligt in het schrijven over deze dingen. Ik ben van baan verandert en werk nu als copywriter bij dezelfde organisatie.
  
Nu ben ik zelfs al begonnen met het schrijven van een roman over de liefde. Want na het blokje over werk hebben we gekeken naar de liefde.  Want oh ja, ik ben sinds 3 maanden samen met een leuke man. Hij wil het ook het echt met mij aangaan. Het is spannend, maar ook heel leuk om weer een nieuwe liefde te hebben in mijn leven. In dat blokje namen ook de mensen met een partner, hun partner mee.
  
Het laatste blokje sloten we af door een presentatie te geven. Toen Hylke dit vroeg dacht ik eerst JA, JA dat heeft hij vast nodig voor zijn marketing, ik doe het niet. Dat bleek weer een spook te zijn. Hylke bouwde de groep zo goed op dat ik als vanzelf durfde, nadat we eerst in kleine groepen hadden geoefend. Ik had heus wel eens een presentatie gegeven op mijn werk, maar echt mijn gevoel er laten zijn en ook nog eens van hieruit spreken, dat was nieuw en geweldig! Ik stond voor de groep, kwetsbaar als ik was, met mijn gevoel zichtbaar, iets wat ik nog nooit gedaan! Tranen stroomden, het waren de tranen van mijn moeder, grootmoeder en alle vrouwen die niet de liefde hadden kunnen leven. ik straalde, ik voelde dat dit de boodschap was van mijn ziel, iedereen klapte.
  
Een echte stap vooruit. Ben ik nu klaar? Zeker niet. De lessen die ik geleerd heb afgelopen jaar zitten nu in mijn systeem, letterlijk en figuurlijk. Als ik je 1 ding mag zeggen: doe het, luister naar je gevoel, het klopt.

Dit is het verhaal van Jeanette die zelf heeft ervaren wat de verborgen boodschap van haar ziel is.

Dat willen we toch allemaal? Uit het drama stappen van onze oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen).

Wacht niet langer en stap NU in en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel.

Doorbreek je patronen, realiseer je dromen!

Na deze 2 dagen:

  1. Heb je jouw wortels gevonden
  2. Ken je de oude (verborgen) verhalen in jouw geschiedenis
  3. (Her)ken je jouw vluchtroutes en blokkades en zijn ze getransformeerd in krachtbronnen
  4. Zal de liefde weer gaan stromen in je huidige relatie of je hebt meer magneetkracht voor het vinden van een nieuwe partner
  5. Kan je blijven staan bij tegenslagen
  6. Heb je je roeping/bezieling gevonden in je werk
  7. Zal je werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn
2-daagse ‘de Verborgen boodschap van je Ziel’

2-daagse ‘de Verborgen boodschap van je Ziel’

Van Houtenkerk, Oudegracht 69
Weesp, 1381 XX
+ Google Maps

Uit het 'drama' stappen van je oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen). Wacht niet langer en stap NU in met de 2-daagse en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel. Doorbreek je patronen, realiseer je dromen. Tijdens deze 2 daagse gaan we met opstellingen en met behulp van […]

Meer weten »
06 november 2020 vrijdag 6 november 2020 - zaterdag 7 november 2020

2-daagse De verborgen boodschap van je ziel

Duur:
2 dagen. We starten beide dagen om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data:
vr 17 en za 18 januari 2020

vr 8 en za 9 mei 2020

Locatie:
Van Houtenkerk, Weesp

Jouw investering:
€ 197,- (incl. btw)

Incl. koffie/thee/water; koekjes, fruit
Excl. lunch

Kom met z’n tweeën
Kom je samen? Dan betaal samen geen € 394,- maar slechts € 297,-.

 

Met Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als iemand die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

De verborgen boodschap van je ziel in werk, liefde & leven
Doorbreek je patronen, realiseer je dromen!

Waarom? Wij geloven dat als we beter leren voelen alles beter gaat, en hiermee bedoelen we niet heel emotioneel doen, maar echt vlijmscherp, krachtig en intuïtief je waarheid spreken.

Authentiek zoals je bent je leven aangaan. Niet zonder angst want dat kan niet, maar niet meer geblokkeerd, vrij eerlijk en menselijk.

Onze methode? Wij gebruiken de bijzondere inspiratie, authenticiteit en raakkracht van Hylke met daarnaast zijn bijzondere en effectieve nieuwe opstellingen methode. Al meer dan 15 jaar geeft Hylke inmiddels les in opstellingen.

Ons Jaarprogramma ‘de Reis voor je Leven’ is een vervolg en een verdieping op deze 2 dagen.

Het programma? Is altijd een verassing en daarnaast gebaseerd op de 5 levenswetten.

Hylke volgt daarbij het veld en wat er leeft in groep.

 

Locatie en data:

Duur: 2 dagen. We starten om 10:00 (inloop 9:30) en eindigen beide dagen rond 18:00 uur

Data:

vr 1 en za 2 november 2019

vr 17 en za 18 januari 2020

Locatie:

November 2019:
De Hoop
Hartveldseweg 23
1111 BG Diemen

Januari 2020:
Van Houtenkerk
Oudegracht 69
1381 XX Weesp

Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor deze 2-daagse te verplaatsen of te annuleren

 

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Het Team

Op beide dagen zullen er professionele assistenten aanwezig zijn, opgeleid in het systemisch werk bij Hylke Bonnema.

Wat biedt de 2-daagse ‘de Verborgen boodschap van je ziel’ jou?

Je doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren. Het nieuwe opstellen is geïnspireerd op het werk van mijn leraar Bert Hellinger. Ik heb deze vorm van systemisch werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld samen met mijn opleidingsgroepen.

Doorgroeien?

Als je na deze 2 dagen verder wil met Hylke en opstellingen dan is het jaarprogramma De Reis voor je Leven je volgende stap.

* In verband met de privacy hebben we hier een fictieve naam gebruikt

‘De verborgen boodschap van je ziel’

Deelnemers over het werken met Hylke

Sylvia over haar ‘Reis voor je Leven’

Joop over zijn ‘Reis voor je Leven’

Vivianne over haar ‘Reis voor je Leven’

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden