Het Jaar van je Leven

Jaartraining Intuïtie en Persoonlijk Leiderschap

Ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde, op basis van de 5 levenswetten

Er is iets wat jou heeft tegen gehouden waardoor je nu bent waar je bent! Je hebt je best gedaan, dat werkt alleen niet meer. Je hoeft niets meer te doen, alleen te realiseren dat er nog iets is wat je tegenhoudt. Waardoor je niet volledig tot bloei bent gekomen.

Welk leven leef jij?

Vaak zijn het oude patronen die je tegenhouden. Verhalen waar je mee leeft. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden dat te doen wat je eigenlijk graag zou willen. Wist jij dat veel van ons het leven van onze ouders leven?

Uit liefdevolle loyaliteit nemen we als kinderen de levens van onze ouders op in dat van ons. Hierdoor lukt het nu al lange tijd niet voor jou om te zijn wie je eigenlijk bent en te doen wat jij eigenlijk graag wilt doen!

Wat biedt Het Jaar van je Leven jou?

Bloeiende praktijk of werk

Financiële doorbraak

Meer hartstocht en intimiteit

Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde

Blijven staan in storm en tegenslag

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

Vind je wortels en kom tot bloei

In onze training werken we met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven. We gaan ze eerst goed bekijken en onderzoeken. Wat speelt er eigenlijk echt? We gaan onder de oppervlakte kijken naar wat je voelt en welk verhaal je lichaam wil vertellen.

We willen ervoor zorgen dat we echt helder krijgen wat onze intentie is voor de reis. Een goede motivatie is waar alles mee begint.

Je weet dat het tijd is

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start.

Je wortels vinden

Je gaat op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familie-geschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen.

Tot bloei komen

Durf jij dat aan te gaan, een jaar helemaal voor jezelf? Samen met anderen en onder de beste begeleiding? Ben jij er klaar voor om voluit te gaan leven?

De wereld ingaan, je vruchten dragen

Nu je stevige wortels hebt gekregen en je leven tot bloei is gekomen, ben je er aan toe om vrucht te dragen. Om als ondernemer te gaan staan en slagen.

Tijd om uit te delen

Je hebt tussen je wortels je schatkist ontdekt en vanuit die schatkist ga je uitdelen. Je weet wat je te doen hebt in deze wereld. En je neemt er je verantwoordelijkheid voor.

Groei

Als het jaar om is, merk je hoe je je gegroeid bent. Net als een boom elk jaar een stukje groeit, heb jij er ook een jaarring bij gekregen. Een hele bijzondere. Je bent tot bloei gekomen en hebt vruchten gekregen en uitgedeeld aan anderen. Sommige van de vruchten zijn voor jezelf. Ze vallen van je takken rond je stam, waar ze vanuit de aarde jouw stam, jouw wezen weer verder voeden. Het is winter geworden, tijd om naar binnen te kijken, terug te kijken op je bloeiperiode en te bezinnen op je verdere groei.

Het Jaar van je Leven

Jaartraining Intuïtie en persoonlijk leiderschap

Duur:
5 x 2 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data:
Module 1 - 28 en 29 september 2018
Module 2 - 30 november en 1 december 2018
Module 3 - 25 en 26 januari 2019
Module 4 - 29 en 30 maart 2019
Module 5 - 10 en 11 mei 2019

Locatie:
Diemen (bij Amsterdam)

Kosten volledige opleiding:
Kosten opleiding : 2995 euro (incl. btw).

Kortingsactie

Als je je aanmeldt voor 16 september ontvang je een korting van 1000 euro. Je betaald dan dus 1995 euro (ipv 2995 euro).

We bieden ook de mogelijkheid voor gespreide betaling. Je ticket kost je dan 2195 euro (ipv 3195 euro). Na klikken op aanmelden hieronder kun je kiezen om alles in één keer te betalen of in vier gespreide termijnen van telkens 25%.

Hiervoor krijg je een jaar lang een heel intens traject, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, vitaliteit) weer zult voelen stromen.

Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit.
Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

 

Onder leiding van Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Je bent al succesvol. Je doet je best in alle dingen die moeten gebeuren; werk, familie, relatie. Maar niet altijd met het gewenste resultaat. Vandaag de dag wordt er veel van ons verwacht. Wil jij dichter bij jezelf komen of gewoonweg meer vervulling uit het leven halen. Ontdek hoe je concrete stappen kunt zetten. Durf voor jezelf te kiezen en beleef 'Het Jaar van je Leven'. Op zielsreis naar jouw grotere verhaal.

Maak de reis van je leven!

Door het werken met opstellingen maken we snel contact met wat er verstopt zit in ons en waarom we nu vastzitten. De opstellingen helpen ons op een veilige doch snelle manier, stapje voor stapje, uit de bevroren impasse van onze levensthema’s meer in beweging te komen; van binnen en van buiten.

Ons reisschema wil ik nauwkeurig afstemmen op de groep. Ik wil graag werken met wat er werkelijk speelt binnen de groep. Ik heb een schets gemaakt van de reis als een soort reiskaart. Het is echter als een patiënt diagnosticeren die je nog niet gezien hebt. Ik kan nog niet precies onze reis uit zetten omdat ik jou en de rest van de groep nog niet echt diep heb mogen ontmoeten. Pas dan kan ik beter koers zetten voor de reis en het programma zo afstemmen dat het ook precies past bij wat er op dat moment voor jou en de groep nodig is. In plaats van ons allemaal door een door het hoofd bedacht reis schema heen te duwen terwijl we ter plaatse als we echt op reis ergens een dag langer willen blijven of juist snel verder willen.

Onze methode ‘Het Nieuwe Opstellen’

De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar beproefd ontwikkeld en met veel succes ingezet. Ik heb gekeken hoe we konden zorgen dat de inzichten uit de opstellingen ook daadwerkelijk tot concrete stappen en verbeteringen in het dagelijks leven konden leiden.

We werken met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven! Hiermee gaan we aan de slag. We gaan eerst onderzoeken, wat er eigenlijk speelt. Wat voel je en welk verhaal wil je lichaam vertellen.

De essentie van ons opstellingen-werk bestaat eruit dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ daarin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze 'archetypen'. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding en van onze ouders, grootouders en voorouders. We gaan schatgraven!

We willen iets veranderen in ons leven en hebben vaak al een heel leven met oude programmering dus is het belangrijk – en dat blijkt ook uit ervaring – dat je hiervoor de neemt tijd. Quick fixes werken, zoals je weet niet.

Het programma, de reisbeschrijving

Dit is een schetsroute van wat we in grote lijnen zullen volgen, echter we kunnen ook uitwijken indien we op de reis interessante zijpaden ontdekken.

Vooraf gaan we al beginnen met een webinar en een aantal filmpjes uit de online cursus.
Voor elke module krijg je een aantal filmpjes om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 1 LEEF JE LIJF

Waar wil jij heen met deze reis? Wat wil jij bereiken met deze reis van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu? Wat zijn je omstandigheden? Dit blok gaat over kennismaken, intervisie groepjes creëren, coaching buddy’s ontmoeten en het leren van een aantal basis vaardigheden.

Leren voelen, je intuïtie volgen, je lijf ervaren, nog eerlijker zijn met jezelf en anderen. We gaan kijken hoe we onszelf met ons ego voor de gek houden met vluchtroutes (seks, drugs, chocola, Facebook en Rock & Roll etc.) in plaats van echt te voelen wat we voelen. We gaan in deze 2 dagen meteen al diep aan het werk, je bent namelijk al ver als je je überhaupt hebt ingeschreven. Je hebt dan al bewustzijn opgebouwd over jezelf om de moed te hebben om dit te gaan doen.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 2 LEEF JEZELF

Waar kom je vandaan? Wat is jouw achterland? Wie zijn jouw ouders, grootouders en voorouders? Hoe leven hun verhalen nog onbewust in jouw door? Wat wil jouw hart en ziel voor jezelf en jouw leven nu. Hoe wil jij nu werken en liefhebben? Wat voor man en/of vrouw wil je zijn?

We gaan werken met de mannenlijn (vader, grootvader etc.) en de vrouwenlijn (moeder, grootmoeder etc.). We gaan dan wel onze mannelijke en vrouwelijke kracht opnieuw herontdekken. Voor meer kracht in werk en liefde.

We gaan onder onze hier en nu belemmeringen verborgen verhalen ont-dekken aan wie ze loyaal zijn. Hierdoor veranderen onze belemmeringen langzaam in krachtbronnen. Wat meteen effect begint te krijgen in je omgeving.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 3 LEEF JE LIEFDE

Hoe is het met de liefde in jouw leven? Je hartstocht, passie, intimiteit, seksualiteit, verbinding, communicatie en partnerschap? We gaan dit met elkaar samen aan. We gaan apart van elkaar kijken naar hoe mannen dit zien en hoe de vrouwen erin staan. We gaan relatie-opstellingen doen om te kijken hoe we elkaar weer opnieuw echt kunnen vinden en onze relatie verbeteren.

Ook het blok om nu een keer de juiste partner naar je toe te trekken. Je mag in dit blok je partner meenemen. Maak er een leuk avontuur van voor jullie samen, voor jullie relatie, voor jullie kinderen. Ook als de partner het niks vindt is hij/zij van harte welkom en mag te alle tijden weer gaan. Het gaat hier uiteindelijk over echt de liefde vinden diep in jezelf.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 4 LEEF JE ROEPING

Geld verdienen met je roeping en echt impact leren hebben in de samenleving in jouw omgeving. Je droombaan creëren of uitbouwen. Je ondernemerschap stimuleren, meer klanten, omzet en leiderschap. Welke diepere betekenis, missie, visie en waarden heb jij van binnen in jou.

Om antwoord te geven op deze vraag gaan we eerst nog weer dieper afdalen in jouw familiesysteem en verder. We gaan ontdekken welk verhaal er als een rode lijn diep door jouw leven heen stroomt, hiermee geven we betekenis en ontdekken we jouw persoonlijke missie, visie en waarden. Vervolgens gaan we kijken hoe we die concreet kunnen maken. Wat je nodig hebt om het ook echt neer te zetten in de wereld van het geld.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 5 LEEF JE LEIDERSCHAP

Herontdek je spiritualiteit, leer alles te omarmen. Hoe blijf je staan ook als het tegenzit. Als je ontslag krijgt, failliet gaat, in scheiding ligt, erg ziek bent of dood gaat. Hoe blijven we toch staan en kunnen we misschien zelfs wel de schoonheid leren zien in de pijn en de ellende die we meemaken.

Velen van ons hebben dit al meegemaakt dat we door een tegenslag rijker geworden zijn. Dit had je misschien zelfs wel nodig om deze reis te beginnen. Leer heel diep jezelf ervaren als universele ziel die alles in zich heeft. Durf door het hele veld heen stil te worden diep van binnen in jezelf. Leer alleen te zijn. Onafhankelijk geworteld in het bestaan zonder erin te verdwijnen. Doorzie het spel. En sluit samen af met een spetterend eindfeest!

Locatie en data:

Diemen:

De Hoop, Hartveldseweg 23
Diemen, 1111 BG Nederland

Duur: 10 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data:

  • Module 1 - 28 en 29 september 2018
  • Module 2 - 30 november en 1 december 2018
  • Module 3 - 25 en 26 januari 2019
  • Module 4 - 29 en 30 maart 2019
  • Module 5 - 10 en 11 mei 2019

Investering Kosten: € 2995,- (incl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

KORTING Tot 16 september hebben we een een speciale kortingsactie. Je betaald dan maar 1995 euro.
Hiervoor krijg je een jaar lang een heel intens traject, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, vitaliteit) weer zult voelen stromen.

Er is een mogelijkheid voor gespreide betaling. Neem hiervoor even contact op met Karin: info@familieopstellingen.nl, zij kan je er alles over vertellen.


Als je ondanks echte toewijding geen stappen maakt krijg je je geld terug. En daar mag je mij persoonlijk op aanspreken. Ik weet zeker dat het ook voor jou echt gaat werken.
Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor deze Jaartraining te verplaatsen of te annuleren

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Het Team

Op alle live events zullen er professionele assistenten en meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij de Academie voor Opstellingen.

Wat biedt Het Jaar van je Leven jou?

Het Jaar van je Leven doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren. Het nieuwe opstellen is geïnspireerd op het werk van mijn leraar Bert Hellinger. Ik heb deze vorm van systemisch werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld samen met mijn opleidingsgroepen.

Doorgroeien?

Als je na het Jaar van je Leven wilt doorgroeien en ook zelf het vak wilt leren toepassen in je werk of je praktijk, kan je doorstromen naar de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen.
Als je het Jaar van je Leven helemaal hebt afgerond krijg je 25% korting op de Jaaropleiding.

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

GRATIS videotraining 'Systemisch coachen'

Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden