HET JAAR VAN JE LEVEN

Ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde op basis van de 5 levenswetten

 

 

 

 

De wereld vraagt om mensen die verantwoordelijkheid durven nemen. Mensen die onafhankelijk van hun systemen, echt verbonden zijn met het geheel van het leven. Dit begint bij het individu zelf. We moeten eerst aan persoonlijke ontwikkeling doen om een rol te kunnen spelen. Van hoofd naar hart en ziel. Bevrijd van cerebrale constructen. De nieuwe mens van deze eeuw moet zich niet meer extern laten bepalen. Om dit te doen hebben we te beginnen bij onszelf, bij onze onbewuste aansturingsmechanismen.

(Quote van Herman Wijffels in gesprek met Hylke Bonnema)

Inleiding

Al 20 jaar inspireer ik (Hylke Bonnema) mensen. Eerst in het bedrijfsleven later in mijn jaaropleidingsgroepen Familie- en Organisatieopstellingen. In de bovenstroom gaan die groepen over het leren van het opstellingenvak. In de onderstroom gaat het altijd over het stellen van levensvragen, het ontdekken van talent, het verdiepen van liefde, meer en beter ondernemen, impact hebben en mede leidinggeven aan een betere wereld.
NU wil ik dit ook aanbieden aan mensen uit andere disciplines die niet het opstellingenvak ambiëren, maar die gaan voor deze persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Eigenwijze mensen, die ondernemend en intuïtief zijn of dat juist meer willen worden.

Mijn verhaal

Als jonge man van 19 voelde ik me niet op mijn plek, ik had geleerd van mijn gevoel en lijf weg te willen. Ik kon slecht verbinding maken met vrouwen en ook op het gebied van werk en studie had ik geen idee wat te doen! Totdat ik een ernstig ongeluk veroorzaakte waarbij indirect door mij 2 mensen het leven verloren. Wakker geschud, ben ik een innerlijke reis begonnen…

Mijn droom

Een wereld waar we volop genieten! Thuis in het klein en ook buiten in het groot. We halen het beste uit onszelf in ons werk en in de liefde! We laten ons niet meer tegenhouden en gebruiken onze belemmeringen als levenskracht. We zorgen voor het leven en maken er samen een spetterend feest van!

 

Wat biedt Het Jaar van je Leven jou?

Je hebt grote stappen gemaakt in jezelf en in de buitenwereld. Je durft je lijf, je gevoel en je intuïtie te volgen en van daaruit stappen te zetten. Je hebt hernieuwde levenslust en zin! Je leeft en geniet volop.

Je hebt je droombaan gevonden, je eigen onderneming gestart of je bent er mee bezig. In je bedrijf is het gelukt meer te bereiken, meer impact, meer leiderschap, meer klanten. Je werkt met veel meer plezier.

Je hebt contact met je bijzondere talent, je roeping heeft je geroepen en je voelt de hernieuwde betekenis die je in werk hebt. Je sjouwt misschien nog steeds stenen net als eerst, maar nu weet je dat je een kathedraal aan het bouwen bent.

Je durft in de liefde jezelf over te geven. Je bent nog steeds soms onzeker of kwetsbaar, maar nu durf je het te voelen. Je durft het uit te spreken en steeds weer opnieuw de verbinding aan te gaan, je bent niet meer uit het veld te slaan. Er is meer verdieping, verbinding, begrip, intimiteit en seksualiteit.

Je hebt een partner gevonden als je op zoek was. Je kunt de liefde echt voelen stromen in leven en je lijf. Je hebt heel veel geleerd over jezelf en de ander en geniet daarvan.

Je leven is verrijkt met een diepere dimensie en durft die ook uit te dragen in de wereld. Je bent bereid verantwoordelijkheid te nemen en die te dragen, vanuit je authentieke kwaliteit. Je bent een voorbeeld en toont leiderschap.

Je hebt je eigen spiritualiteit ontwikkeld in jezelf en bent instaat jezelf staande te houden in moeilijke momenten. Je kunt zelfs de schoonheid en licht zien, daar waar het lelijk en donker is.

En is hiermee de hemel op aarde, nee niet. Moeilijke momenten horen erbij ze dienen ervoor om ons te leren luisteren naar het leven. En toch is de magie er weer, terwijl je ook helder en nuchter bent. Je staat met je voeten op de grond, ademt diep en durft met je handen iets aan te pakken, waar je omgeeft.

Je kijkt terug en ziet dat je een prachtige reis gemaakt hebt, die je nooit zal vergeten. Je wilt eigenlijk niet stoppen. En dat ga je ook niet, je intervisie groep gaat door, de nieuwe vriendschappen gaan door en misschien ga je zelfs de jaaropleiding wel doen om zelf coach en reisleider te worden.

Is dit misschien iets voor jou?

Herken jij je hierin?
Je bent al enigszins succesvol aan de buitenkant en daar pluk je ook al de vruchten van. Je kunt al overleven. Je bent er in geslaagd je met enige tegenzin toch aan te passen, maar gelukkig is het niet helemaal gelukt. Je bent ook al op zoek en op reis. Er knaagt iets van binnen in je. Er is een leegte. Je hebt al geprobeerd een oplossing te vinden door gewoonweg nog meer je best te doen, echter zonder resultaat. Misschien heb je zelfs last van stress, spanning, depressieve gevoelens of een burn-out. Dit is een teken van je echte zelf.

Ergens ben je onderweg een stuk van jezelf verloren. En is de tijd aangebroken jezelf weer terug te vinden en daar echt werk van te gaan maken. Het moment is aangebroken dat je meer vervulling uit het leven wil halen. Tijd om uit de wachtstand te komen en concrete stappen te overwegen.

Is dit echt iets voor jou?

Ben jij moedig genoeg om oprecht naar jezelf te kijken? Durf je tijd te investeren en je intuïtie te gaan volgen? Wil je nog meer verantwoordelijkheid gaan nemen voor jezelf? Wil je leiderschap tonen in je werk, in je relatie, in je leven en in de maatschappij? Wil je nog dieper, rijker, vitaler en geïnspireerder gaan leven? Geef jezelf dan de gelegenheid om Het Jaar van je Leven te doen, dan het is echt iets voor jou.

Het Jaar van je Leven

Jaartraining Intuïtie en persoonlijk leiderschap

Duur:
5 x 2 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data:
Module 1 - 28 en 29 september 2018
Module 2 - 30 november en 1 december 2018
Module 3 - 25 en 26 januari 2019
Module 4 - 29 en 30 maart 2019
Module 5 - 10 en 11 mei 2019

Locatie:
Diemen (bij Amsterdam)

Kosten volledige opleiding:
Kosten opleiding : 2995 euro (incl. btw).

Introductiekorting:
Als je je aanmeldt voor di 29 mei betaal je geen 2995 maar 1895 (incl. btw). 

Vroegboekkorting

Als je je aanmeld voor zo 2 september ontvang je een vroegboekkorting van 1000 euro. Je betaald dan dus 1995 (ipv 2995). 

Hiervoor krijg je een jaar lang een heel intens traject, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, vitaliteit) weer zult voelen stromen.

Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit.
Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Onder leiding van Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Door het werken met opstellingen maken we snel contact met wat er verstopt zit in ons en waarom we nu vastzitten. De opstellingen helpen ons op een veilige doch snelle manier, stapje voor stapje, uit de bevroren impasse van onze levensthema’s meer in beweging te komen; van binnen en van buiten. We werken met de meest oude oeroude creatieve energie die er is, de seksuele levensenergie (kundalini in yoga). Door daar contact mee te maken ontwikkelen we levenskracht. Want van ideeën en plannen alleen is nog nooit iets echt geboren.

 

Durf je echt contact te maken en durf jezelf en de ander te voelen! Deze levensenergie is spannend voor ons, zij oordeelt niet, is soms wild onstuimig, maar ook kwetsbaar lief en zacht. Tot weer beestachtig destructief, vlijmscherp en direct. Loskomen van onze oude vastzittende overlevingspatronen en ruimte maken voor deze levenskracht in ons om voor ons te gaan werken. Zodat ons licht door ons potje heen mag schijnen.

Ons reisschema wil ik nauwkeurig afstemmen op de groep. Ik wil graag werken met wat er werkelijk speelt binnen de groep. Ik heb een schets gemaakt van de reis als een soort reiskaart. Het is echter als een patiënt diagnosticeren die je nog niet gezien hebt. Ik kan nog niet precies onze reis uit zetten omdat ik jou en de rest van de groep nog niet echt diep heb mogen ontmoeten. Pas dan kan ik beter koers zetten voor de reis en het programma zo afstemmen dat het ook precies past bij wat er op dat moment voor jou en de groep nodig is. In plaats van ons allemaal door een door het hoofd bedacht reis schema heen te duwen terwijl we ter plaatse als we echt op reis ergens een dag langer willen blijven of juist snel verder willen.

Onze methode ‘Het Nieuwe Opstellen’

De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar beproefd ontwikkeld en met veel succes ingezet. Ik heb gekeken hoe we konden zorgen dat de inzichten uit de opstellingen ook daadwerkelijk tot concrete stappen en verbeteringen in het dagelijks leven konden leiden.

We werken met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven! Hiermee gaan we aan de slag. We gaan eerst onderzoeken, wat er eigenlijk speelt. Wat voel je en welk verhaal wil je lichaam vertellen.

De essentie van ons opstellingen-werk bestaat eruit dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ daarin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze 'archetypen'. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding en van onze ouders, grootouders en voorouders. We gaan schatgraven!

We willen iets veranderen in ons leven en hebben vaak al een heel leven met oude programmering dus is het belangrijk – en dat blijkt ook uit ervaring – dat je hiervoor de neemt tijd. Quick fixes werken, zoals je weet niet.

Het programma, de reisbeschrijving

Dit is een schetsroute van wat we in grote lijnen zullen volgen, echter we kunnen ook uitwijken indien we op de reis interessante zijpaden ontdekken.

Vooraf gaan we al beginnen met een webinar en een aantal filmpjes uit de online cursus.
Voor elke module krijg je een aantal filmpjes om thuis mee aan het werk te gaan.

Module 1 LEEF JE LIJF

Wat wil jij bereiken met deze reis van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu, wat zijn je omstandigheden? Dit blok gaat over het leren van een aantal basis vaardigheden. Leren voelen, je intuïtie volgen, je lijf ervaren, nog eerlijker zijn met jezelf en anderen. We gaan kijken hoe we onszelf met ons ego voor de gek houden met vluchtroutes (afleidingen).

Module 2 LEEF JEZELF

Waar kom je vandaan? Wie zijn jouw ouders, grootouders en voorouders? Hoe leven hun verhalen nog onbewust in jou door? Wat wil jouw hart en ziel voor jezelf en jouw leven nu? We gaan werken met de mannenlijn (vader, grootvader, etc.) en de vrouwenlijn (moeder, grootmoeder, etc.) We gaan onze mannelijke en vrouwelijke kracht opnieuw hervinden, voor meer kracht in werk en liefde. We gaan zoeken naar de verborgen verhalen onder onze hier en nu belemmeringen. Wat meteen effect begint te krijgen in je leven.

Module 3 LEEF DE LIEFDE

Hoe is het met de liefde in jouw leven? Met je hartstocht, passie, intimiteit, seksualiteit. Met de verbinding, communicatie en partnerschap? We gaan relatieopstellingen doen om te kijken hoe we elkaar weer opnieuw kunnen vinden en zo onze relatie te verbeteren. Als het je maar niet lukt in de liefde is dit ook het blok om nu een keer de juiste partner naar je toe te trekken.
Je mag in dit blok je partner meenemen als je die hebt. Maak er een leuk avontuur van voor jullie samen, voor jullie relatie, voor jullie kinderen. Het gaat hier uiteindelijk over echt de liefde vinden in jezelf.

Module 4 LEEF JE ROEPING

Geld verdienen met je roeping en echt impact leren hebben in de samenleving, in jouw omgeving. Je droombaan creëren of uitbouwen. Je ondernemerschap stimuleren, meer klanten, omzet en leiderschap. Welke diepere betekenis loopt er als een rode lijn door jouw leven, hiermee ontdekken we jouw persoonlijke missie, visie en waarden. Wat heb jij nodig om het (nog meer) concreet neer te zetten in de wereld en er (nog meer) geld mee te verdienen, als je dat wilt.

Module 5 LEEF JE LEIDERSCHAP

Herontdek je eigen unieke kwaliteit, je inspiratie om nog meer leiding te nemen over je eigen leven en alles te omarmen. Hoe zeg je rustig je waarheid en dien je de wereld met alles wat je in je hebt, ook al zou dat je baan, je klanten of je relatie kosten. Hoe wordt je onafhankelijk van systemen. Hoe blijf je staan ook als het tegenzit. Als je ontslag krijgt, failliet gaat, in scheiding ligt, erg ziek bent of dood gaat. Kun je dan nog de schoonheid van het leven zien en uitdragen. Leer jezelf ervaren als universele ziel die alles in zich heeft. Durf door het hele veld heen stil te worden en tot grote hoogte of diepte te stijgen in impact en toewijding. Leer alleen te zijn. Doorzie het spel. Toon je leiderschap En sluit samen af met een spetterend eindfeest!

 

Locatie en data:

Diemen:

De Hoop, Hartveldseweg 23
Diemen, 1111 BG Nederland

Duur: 10 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 18:00.

Data:

  • Module 1 - 28 en 29 september 2018
  • Module 2 - 30 november en 1 december 2018
  • Module 3 - 25 en 26 januari 2019
  • Module 4 - 29 en 30 maart 2019
  • Module 5 - 10 en 11 mei 2019

Investering Kosten: € 2995,- (incl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

KORTING Tot 27 mei hebben we een een speciale kortingsactie. Je betaald dan maar 1895 euro.
Hiervoor krijg je een jaar lang een heel intens traject, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, vitaliteit) weer zult voelen stromen.

 

 


Als je ondanks echte toewijding geen stappen maakt krijg je je geld terug. En daar mag je mij persoonlijk op aanspreken. Ik weet zeker dat het ook voor jou echt gaat werken.
Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor deze Jaartraining te verplaatsen of te annuleren

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Het Team

Op alle live events zullen er professionele assistenten en meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij de Academie voor Opstellingen.

 

Wat biedt Het Jaar van je Leven jou?

Het Jaar van je Leven doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren. Het nieuwe opstellen is geïnspireerd op het werk van mijn leraar Bert Hellinger. Ik heb deze vorm van systemisch werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld samen met mijn opleidingsgroepen.

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

GRATIS videotraining 'Systemisch coachen'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden