Vader - Dochter

Wat voor dochter ben jij? De verborgen dynamiek van de relatie met onze vader heeft grote impact op ons leven als vrouw. Ons zelfbeeld, ons vermogen om blijvende relaties aan te gaan en ons zelfvertrouwen in ons werk hangen hier direct mee samen. Ontdek meer via opstellingen, meditatie en sharing.

Workshop VADER - DOCHTER

Afhankelijk van het type vader zijn er verschillende dynamieken, elk met een eigen thematiek. Herken jij je in de onvolwassen, afhankelijke dochter, de onzekere en angstige dochter, de dochter die als schild optreedt of in vaders lieveling, de perfecte en unieke dochter?

De weg wijzen
Bij onze moeder verlangen wij naar haar omhelzing. De relatie met haar is de basis voor kunnen ontvangen, verbinden en intuïtief waarnemen. Van onze vader verlangen wij dat hij met ons meeloopt, de wereld in en ons de weg wijst. In onze moeder ontdekken wij ons pure zelf, met de ogen van onze vader zien wij onze vrouwelijkheid.

Programma

We werken met verschillende soorten opstellingen, afgewisseld met meditatie en sharings. Via archetype opstellingen kan elke deelnemer haar eigen relatie en verlangen exploreren. Ook is er ruimte voor het opstellen van enkele persoonlijke vragen.

Resultaten

  • Je hebt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades
  • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert
  • Je ontdekt de kracht en hulpbronnen in jezelf
  • Je ontmoet rust en ontspanning in je vrouwelijke essentie.

De kracht van systemisch werk

Opstellingen dringen door de mentale lagen en openen de weg naar ons diepste verlangen, de plek van onze bezieling. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid, die diep in ons verborgen zit. Dit is waarom deelnemers opeens begrijpen wat er aan de hand is. ZIj zien hoe zij onderdeel van een systeem zijn. Dat inzicht laat de mist langzaam optrekken en geeft een andere kijk op hun situatie.

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen events gepland