Verdiepingsgroep

Ben jij al opsteller? En wil je verder je persoonlijke reis met ons en onze werkvormen verdiepen? Dwz je wilt vooral verder met jezelf en je eigen levensthema’s en tegelijkertijd jezelf als mens, als opsteller en ondernemer meer vormgeven in de praktijk? Kortom we leren je alles over het Nieuwe Opstellen en hoe dat toe te passen. Hylke neemt je mee in zijn allerlaatste, nieuwste inzichten.

Hylke Bonnema

meester-opsteller

Verdiepingsgroep Familie- en organisatieopstellingen

Werken in een groep met mensen die de jaaropleiding bij Hylke Bonnema al gevolgd hebben, geeft een ongelofelijke diepgang in korte tijd.

In de verdiepingsgroep gaan we aan de slag met de allerlaatste kennis en inzichten. Denk hierbij aan ons bijzondere werk op het gebied van kanker, onze nieuwste inzichten over geld verdienen met je roeping, leiderschap in organisaties en ons relatiewerk. Hylke neemt je mee naar de diepe mystieke kant van het systemische werk zoals het zich in alle wereldreligies laat zien en hoe dit zich vertaalt via het werk naar ons alledaagse leven. We werken ook aan de vervolgstappen die jij als spirituele ondernemer kunt zetten in de praktijk.

LET OP:  De verdiepingsgroep is alleen toegankelijk voor opstellers die bekend zijn met Het nieuwe opstellen. Heb jij elders een opleiding gevolgd? Dan vragen we je om eerst een 2- daagse Masterclass bij de Academie voor opstellingen te volgen.

Programma

Deze groep komt in 4 blokken van 2 dagen bij elkaar. De blokken zijn verspreid over de seizoenen. We werken in een groep van maximaal 25 deelnemers. De hele verdiepingsgroep wordt begeleid door Hylke Bonnema. Deelnemers zijn bijna uitsluitend afgestudeerden van de jaaropleiding van de Academie.

Resultaten

  • Je bent dusdanig vertrouwd met onze manier van opstellingen, dat je snel tot de kern kunt komen
  • Je hebt je verder ontwikkeld als opsteller en je hebt je het vak eigen gemaakt.
  • Je hebt stappen gezet op je pad als spiritueel ondernemer
  • Je bent gegroeid in de liefde met je partner of in je zoektocht naar een partner