...

Videotraining
LEEF DE HELING IN STRESS & ZIEKTE
met Familieopstellingen

Ontdek hoe jij via je voorouders door systemisch werken in contact kunt komen
met jouw blokkades in je lichaam door stress of ziekte

Ontdek hoe jij door systemisch werken in contact kunt komen met jouw blokkades in je liefdesrelatie

Videotraining
LEEF DE HELING IN STRESS & ZIEKTE
met Familieopstellingen

Ontdek hoe jij via je voorouders door systemisch werken in contact kunt komen met jouw blokkades in je lichaam door stress of ziekte

Gestrest of ziek zijn is altijd een grote uitdaging. Vaak kan het enorm helend zijn om stappen in jezelf te zetten, ook al heb je daar dan maar energie voor. Werken aan die diepere oorzaken die mede ervoor gezorgd hebben dat je gestrest of ziek bent geworden. Vaak wil je ziekte je wat vertellen. Neem daarom de tijd om niet alleen van de symptomen proberen af te komen, maar diep in je lichaam te voelen, wat is nu precies de boodschap die mijn lichaam me wil vertellen? 

– Hylke Bonnema –

In de Videotraining – Leef de Heling in Stress & Ziekte met Familieopstellingen, neem ik je in 5 stappen mee op een innerlijke reis.

Je gaat je blokkades in de ogen kijken, die je ervan weerhouden om écht de verbinding met je lijf te maken, waardoor je de boodschappen die het je geeft nog niet kunt horen.

Ik ga samen met jou kijken hoe jij door systemisch werken via je voorouders weer in contact kunt komen bij jezelf in je huidige situatie van stress of ziekte.

Via systemisch werk, maak jij helder waar die blokkades zitten, hoe je deze kan aankijken zonder ze te willen fixen, zodat jij met die kennis alle energie in de heling van jezelf kunt leggen.

Je doorgaat zo een transformatie en laat als het ware je oude familie bagage achter voor de rest van je reis na deze training. Zodat je vitaliteit weer groeit en je levensenergie weer gaat stromen.

 Ga je mee?

In de Videotraining…

N

Ontdek je de verborgen verhalen in je familiesysteem waardoor je niet volledig in contact blijft staan met je lichaam en je wortels.

N

Begin je met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel.

N

Vind je je eigen kracht en verlangen terug, waardoor jouw vitaliteit weer groeit en je levensenergie weer gaat stromen.

N

Ontdek je hoe je een eerste stap kunt zetten in verbinding met je stress of ziekte.

Videotraining

Leef de Heling in Stress & Ziekte met Familieopstellingen

Investering: € 97,-

Videotraining

Leef de Heling in Stress & Ziekte met Familieopstellingen

Investering: € 97,-

Ik had alles in de ruimte gezet, inclusief mijn migraine en het misbruik die al generaties lang is doorgeven in mijn moederlijn. Zo bijzonder dat mijn man het meteen waarnam. Ik ben benieuwd wat deze cursus mij nog meer brengt.

Paula 
Paula

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.