...

Ontwikkel jezelf in alle vier dimensies

Zoals je weet help ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met als doel: voluit leven. Hoe ziet dat er dan uit, voluit leven? Levenskracht komt tot uitdrukking in vier dimensies: je lijf en vitaliteit, je werk en roeping, je relaties en liefde en je spiritualiteit. Op welk van deze vier gebieden kun jij nog meer plezier en geluk ervaren? En durf je te groeien?

LEEF je Lijf

Deze eerste dimensie gaat natuurlijk over vitaliteit en gezondheid. Maar er is meer. Zoals ik hier zit te schrijven, ben ik soms een wandelend hoofd waar een lichaam onder bungelt. Dat is iets wat ik van veel van de mensen die ik ontmoet ook hoor. Leef je lijf gaat dan over de moed om te durven bewegen. En vanuit je lijf je gevoel te laten meespreken in beslissingen die je neemt. De moed om te leven vanuit mijn lijf, mijn gevoel én mijn verstand.

 

LEEF je Roeping

Roeping is een bijzonder woord, vanuit een spiritueel christelijke achtergrond. Er wordt iets in jou geroepen, een soort zielstalent. Word je geroepen door de wereld, jouw klanten of …? Je roeping vinden gaat niet altijd over geld verdienen. Veel vrouwen worden geroepen om moeder te worden. Roeping gaat vooral over contact krijgen met jouw bijzondere, authentieke talent. Dat is dus misschien niet dat waar je heel goed in bent, maar waar je van binnen niet blij van wordt. Als jij gestresst raakt of burnout en helemaal geen energie krijgt van wat je doet, dan weet je: dit is een overlevingsstrategie. Natuurlijk is het in ieder vak zo dat er ook een deel is waar je minder energie van krijgt. Maar als je echt vastloopt, wil ik je roepen om vanuit je authentieke talent te gaan werken. Zodat gaat stromen wat je werkelijk in de wereld hebt te zetten. Geld volgt dan vaak vanzelf.

Opleider & Opsteller

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.

De liefde is geen zaligmakend redmiddel, zij brengt soms donkere kanten naar boven

LEEF de Liefde

De liefde leven gaat niet over het mooie sprookje, maar over pure seksualiteit en intimiteit. De bereidheid om ook je aardse kant, je lichaam toe te laten. Ik kom veel klanten tegen die zeggen: ik heb geen relatie en ik ben helemaal okay zo. Dat begrijp ik, want er is zoveel gekwetstheid en pijn, ook uit het verleden. Toch gun ik ook jou en ons allemaal dat we de liefde gaan leven. Dat we dat zachte diertje, of soms ruwe wilde diertje van ons lijf, echt tot leven laat komen. Dat je echt samen je verlangen en je behoeftes mag leven. Dat gaat vooral over het je open stellen voor een partner, of opnieuw openstellen voor je eige partner zodat de liefde zich kan verdiepen. Ik gun iedereen meer aanraking en dichtbijheid en genieten. De liefde is geen zaligmakend redmiddel, zij brengt soms donkere kanten naar boven. Maar het is wel de allermooiste reis die je kunt maken, juist ook om dichter bij jezelf te komen. 

 

LEEF je Zelf

Nu heb ik contact met mijn lijf, ik leef vanuit mijn roeping, ik heb een lieve partner, en bedrijf de liefde. En nog voel ik een leeg gevoel van binnen. Kan dat? Ja, in deze vierde dimensie gaat het om overgave aan je zingeving. Om wie je bent, los van omstandigheden, los van de buitenwereld, ten diepste. Dat kan binnen een spirituele of religieuze context, dat is aan jou. Met onze bijzondere opstellingsmethode help ik jou ook om heel diep zingeving te ervaren. Midden in alles wat je meemaakt. Als je je werkelijk durft open te stellen, dan vind je daar soms een heel bijzondere les of boodschap. Als – deze woorden gebruik ik liever niet maar het omschrijft het beste wat er gebeurt – een diep thuiskomen bij jezelf.

 

Ontmoet de vier dimensies in de Academie

Wil je de vier dimensies verkennen zodat je echt ten volle gaat leven? Daar is groei voor nodig. De vier dimensies vormen daarom het hart van mijn workshops en programma’s. Ik wil je graag meer vertellen over onze school en de reizen die wij begeleiden. Het fundament is persoonlijke ontwikkeling, dat we ons durven openstellen voor groei. Dat is ook wat we van nature willen, maar we houden ons zelf vaak tegen door wat we hebben meegemaakt. Wij willen jouw groei stimuleren en begeleiden, dat doen we met LEEF!

Reisleider worden

Wie de vier dimensies zelf kent en ten volle leeft, is er klaar voor om anderen te helpen, om zelf reisleider te worden. Hen begeleiden we daarin met onze Jaaropleiding. Daarmee leer je om zelf reisleider en coach te worden in onze methodiek.

We leren je om – samen met de groep – je eigen spiritualiteit vorm te geven en daarin een voorbeeld te worden voor anderen.

Wat een levenskracht!

Je bent van harte welkom…

Hylke.

PS. Op donderdag 8 februari geef ik een avondworkshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ in Amsterdam en de dag erna – op vrijdagavond 9 februari – ‘Leef je Levenskracht’ voor de allereerste keer in Eindhoven. Vervolgens op 15 februari ‘LEEF je Levenskracht in Zwolle en tenslotte op 8 maart ‘LEEF je Levenskracht’ in Diemen. 

PS2. Ben je trainer, coach, healer of andere professional en wil je zelf graag reisleider worden? Op woensdagochtend 7 februari om 10:00 geef ik een GRATIS online seminar ‘Systemisch coachen en op donderdagavond 22 februari een avondworkshop ‘Systemisch Coachen’ in Bilthoven. T/m 31 maart hebben we een sympathieke vroegboekkorting op onze Jaaropleiding Familie- en Organisatie Opstellingen die in mei start. Deze opleiding is momenteel al voor over de helft vol.

 

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday