Voluit leven, wat is dat nou eigenlijk?

Klinkt stoer niet voluit leven, maar wat is dat nu eigenlijk precies? Met voluit leven bedoel ik dat je jouw leven durft te leven. En dus niet het leven van iemand anders. Het leven dat anderen van je verwachten. Leven ook met alles wat je in je hebt. Je volle potentieel aan kennis, ervaring en je beste eigenschappen. Vooral ook je intuïtieve.

Een boom vraagt zich niet af: is het al lente? Kan ik mijn blaadjes al gaan ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou! Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt. Want dat heb je namelijk al geprobeerd. En heeft je gebracht waar je nu bent.

Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start. Natuurlijk maak je nog steeds fouten of gaat er wel eens iets mis. En natuurlijk heb je ook je twijfels, maar het verschil is dat die je niet langer tegenhouden. Twijfels zijn net als een schommelstoel, las ik laatst. Je beweegt wel, maar je komt gewoon niet verder. Herken je dat? Ik zie dat ook bij veel mensen in mijn workshops. Ze doen wel dingen, maar niet de dingen waar het werkelijk om gaat. Want de dingen waar het echt om gaat zijn spannend. Daar komt altijd wat angst bij kijken, die ervoor kan zorgen dat je bevriest.

Maar het kan ook anders. Je kunt ook twijfelen en angst voelen en toch die stap zetten. Dat je ondanks je angsten, twijfels en onzekerheden, gaat staan voor dat wat je voelt. Dat je ontdekt hoe je kunt handelen vanuit je intuïtie. En zo door jouw eigen reis een verandering in gang zet in je leven.

In mijn workshops doen we dat door op zoek te gaan naar je wortels. Om die als het ware te (her)ontdekken. Door middel van opstellingen – de methode waarin ik al meer dan 20 jaar lesgeef – ga je verhalen en verborgen familie-geschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen. 

Je gaat zien, voelen en ervaren waar je weg van rent. Door die reis naar binnen te maken gaat er een wereld voor je open. Altijd. Ik zie dat in mijn werk elke dag gebeuren. Ik heb intussen al duizenden mensen die reis zien maken. De reis die hen helpt hun blokkades onder ogen te zien en te ervaren wat hen nu tegenhoudt. En dat ook te doorbreken als het ze lukt om hun blokkades te transformeren in krachtbronnen.

De wereld heeft jouw liefde nodig. Om te beginnen de liefde die je voelt voor jezelf, voor je naasten, je kennissen. Als je leeft vanuit je liefde en bezieling, dan straalt dat uit naar anderen. Zoals gebeurt wanneer je een steentje in het water gooit en de kringen er omheen steeds groter worden. Dit ‘ripple-effect’ maakt dat op zoek gaan naar voluit leven dus helemaal niet navelstaarderig of egocentrisch is. Iets waar sommigen die voor de keuze staan nog wel eens bang voor zijn. Het is groter dan jijzelf. Het is juist ook helend voor je kinderen, je geliefden en alle andere mensen om je heen.

Ik wil je daarom aansporen om ‘ja’ te zeggen tegen het leven. Ondanks de moeilijkheden die je nu ervaart, ondanks je angst.

Want ten volle leven is zoveel mooier!

 

PS. Op zaterdagmiddag 9 maart a.s. geef ik de workshop 'De 5 Levenswetten'.De week erop - op zaterdag 13 april - de workshop 'Geld Verdienen met je Roeping' Voor beide workshop geldt dat je een leuke combi-korting krijgt als je met z'n 2-en komt. Zo kun je er samen ook een leuke dag Amsterdam van maken. 

PS2. Zaterdag 20 April Workshop Hylke & Ecstatic Dance met Kareem Raïhani.

PS3. Eind september begint dan 'Het Jaar voor je Leven' - ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde, op basis van de 5 levenswetten - waarin we hier echt helemaal de diepte mee in gaan. Als je je aanmeldt voor zo 16 september hebben we een sympathieke vroegboekkorting. Tevens bieden we je de mogelijkheid voor gespreide betaling. 

 

 

GRATIS STARTEN?

Zelf met opstellingen aan de slag? Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. Vraag het 'Handboek Familieopstellingen' hiernaast aan. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

Meteen nu transformeren? Je leest vast door en gaat daarna gelijk weer verder met zogenaamde belangrijke zaken.

Maar als je blijft doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Als je het echt aan wilt gaan, neem dan even de tijd.
Want daar begint groei mee. Tijd vrij nemen.

- Pak een A4-tje, voor jezelf en ga erop staan. En voel hoe het voelt om daar te zijn. 
- Schrijf op een andere blaadje je roeping? En ga ook daar op staan en voel wat er is.
- Leg de blaadjes intuïtief neer, zonder teveel na te denken, laat je lijf, je gevoel het werk doen.
- Schrijf nu op een nieuw blaadje je inkomen, verdubbeld, inclusief je nieuwe klanten. Ga ook daar op staan. En voel weer hoe het voelt. 
- En schrijf op een blaadje je tot nu net toe nog verborgen 'emotionele blokkade’ uit je achtergrond. En voel ook hoe dat voelt.

Wil je meer ontdekken? Over jezelf? En echt groeien?

Geef jezelf dan de ruimte om jezelf te ontdekken en dit ook te leren.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

PS. Volgende week vrijdag 1 maart geef ik weer een dagworkshop 'Intuïtief Systemisch Coachen' en op donderdag 16 mei een avondworkshop 'Intuïtief Systemisch Coachen': http://bit.ly/2IJyjeg Voor deze workshops geldt ook dat je een mooie korting krijgt als je met z'n tweeën komt.

PS2. De Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen start op 4 maart: http://bit.ly/2utkBVO We hebben al een mooie groep mensen, maar er zijn nog een paar plekken vrij...

Gerelateerde Berichten

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden