Waarom dit jaar wel anders wordt

Gelukkig nieuwjaar! Wat wil je dit jaar anders dan vorig jaar? En hoe zorg je dat je fundamenteel meer bezieling en impact kunt hebben in je werk, verdieping in de liefde of gewoonweg meer genieten?

Ik heb 3 dingen voor je in de agenda de komende weken.

Wat ik heb ontdekt is dat als ik niet me niet echt laat raken er niets verandert. Echt voelen wat er speelt, in jou en om je heen, oh zo moeilijk, maar in mijn systemische groepen blijkt juist dit altijd de motor van echte transformatie te zijn.

Een van de grote geheimen die systemisch werk mij heeft laten zien is dat er een grote creatiekracht in ons huist. In jou.

Die werkt echter alleen bij moedige ondernemende mensen die bereid zijn om naar binnen te kijken en daarna die stap te zetten. Om zo van binnen naar buiten het leven te verrijken.

Drie dingen dus, voor echte gevoelsmensen (soms wel afgedekt met veel plamuur) die ook echt impact willen hebben (impact is ook zoals ik dagelijks mijn lief zie zorgen voor onze kleine meid).

1 – kwetsbaar zijn in de liefde

Wil jij, net als ik trouwens, ook echt een keer ontdekken hoe je aanwezig kunt durven te zijn in alle kwetsbaarheid in de liefde? En in de seks? Zonder weg te rennen en het juist aan te gaan?

Zaterdagmiddag 12 januari workshop ‘Leef de Liefde’ – De 5 levenswetten voor transformatie in de liefde in Amsterdam.

2 – Zakelijkheid en idealisme

Zakelijkheid en idealisme. Geld en bezieling, je hart volgen en je eigen vrijheid en dromen leven en zorgen voor een betere wereld. Idealisme op de grond neergezet.

Ik was laatst trouwens bij 2 ondernemers die dat echt helemaal leven en heb daar een leuk filmpje van voor je gemaakt. Mag ik je die laten zien?

Zo zorg je ervoor dat je intentie en je plannen helemaal aligned zijn. 

Zaterdagmiddag 19 januari workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ – de 5 levenswetten voor geld, organisatie en leiderschap.

3 -altijd al systemisch coachen willen leren?

Op donderdag 17 januari workshop Intuitief Systemisch Coachen overdag en wegens succes ook een extra workshop op 31 januari avonds…

Nog een goed advies doe nog even rustig aan, zorg goed voor jezelf en laat je intenties voor dit jaar langzaam groeien met de zon mee het voorjaar in, het is immers nog steeds midwinter. 

Bedankt aan iedereen die zich heeft ingeschreven voor de jaaropleidingOp donderdag 17 januari overdag en wegens succes ook een extra workshop op 31 januari avonds…

 Zo en nu met mijn kids naar de ijsbaan. 🙂

 PS. We hebben laatst trouwens een ongelukje gehad met het Youtube kanaal en het gevolg hiervan is is dat we helemaal opnieuw zijn begonnen. Er is dus een nieuw YouTube kanaal! Leuk als je ook hier abonnee wordt voor updates.

 

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten