YES! We hebben onze accreditatie binnen van het KTNO, dit instituut heeft onze opleiding getoetst op kwaliteit en daarmee kunnen allerlei professionals punten verdienen ( 7 ECTS) bij hun beroepsvereningen, zoals bijvoorbeeld het BATC. We zijn hier erg blij mee, we hebben hard gewerkt aan de professionalisering van onze Academie voor Opstellingen.

Het is voor ons heel belangrijk dat wij de bezieling niet verliezen. De bezieling, waar velen altijd zo door geraakt zijn in onze opleidingen, wordt soms door institutionalisering de nek omgedraaid. Voor ons is het hier en nu de nieuwe werkvorm. Door de ontwikkeling in het familieopstellingenwerk kunnen we nu zeggen dat het oude familieopstellingen niet meer goed genoeg werkt. Om in de termen van Bert Hellinger te spreken, gebruikt de opsteller hierbij teveel zijn ‘ik’. In het nieuwe familieopstellingen vertrouwen we op het veld en doen we geen interventies meer om het veld te manipuleren, zoals in het klassieke familieopstellingen.

Wij zijn bezig met een nieuwe opleidingsgids en organiseren professionele masterclasses voor mensen die de jaaropleiding hebben afgerond. Daarnaast ontwikkelen we ons doordat verschillende partners zich specialiseren in diverse onderwerpen. Een aantal partners houden zich bezig met ziektes, met name kanker. Anderen specialiseren zich in relaties, vrouwen, mannen en de liefde. Weer anderen in organisaties, geld verdienen met je roeping en leiderschap.

Wat ons in onze school de laatste tijd bezig houdt is het loslaten van de oude onbewuste patronen uit de familiedynamiek. Het gaat er niet zozeer om dat je precies weet wat er is gebeurd, het gaat er natuurlijk om dat je in het hier en nu vol in het leven, in de liefde en in je bezieling en leiderschap kan staan. Vrij van ziekte, eenzaamheid en armoede. Gelukkig met alles wat er is en stevig in jezelf. Ik wilde dan ook dankbaar jullie allemaal een prachtig aanbod doen om mee op reis te gaan de komende tijd.

Zit je al tijden te dubben over of je meegaat op reis met ons? Dit is het moment, wij willen je namelijk echt mee hebben met op reis, onze ervaring is dat het je zoveel kan brengen. Vandaar dat we ter gelegenheid van het verkrijgen van onze accreditatie je echt een scherp aanbod willen doen.

Voor onze 21 daagse jaaropleiding, die start in febr 2016 nu 1495,- ex ipv 2495,- excl. Voor onze 8 daagse cursus die start op 13 november nu met zijn 2 voor de prijs van 1. 1295,- incl. Aanbod geldig tot 1 september dwz betalen voor 1 september 2015.

Gerelateerde Berichten

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden