GRATIS webinar 'De 5 Levenswetten'

Waarom het nu niet stroomt in werk en liefde (en wat je er aan kunt doen!)

Met Hylke Bonnema

Dinsdagavond 11 september om 20:30

De 5 Levenswetten - met Hylke Bonnema - waarom het nu niet stroomt in werk en liefde (en wat je er aan kunt doen)

11 Sep, 201820:30 CEST1 hour

Wat ontdek je tijdens het GRATIS webinar 'De 5 Levenswetten?

Angst en ruis die je ervan weerhouden datgene te doen wat je wilt doen te herkennen.

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

Meer geluk ervaren vanbinnen, in je huidige relatie en/of meer openstaan voor een nieuwe liefde. Meer hartstocht en intimiteit.

Concrete, haalbare eerste stappen zetten om voluit te gaan leven.

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn. Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde.

Leven volgens de 5 levenswetten

Waarom slagen sommige mensen wel en anderen niet? Dat heb ik me vaak afgevraagd. De afgelopen 20 jaar heb ik door mijn ‘opstellingen’ het geheim ontdekt. Er zijn 5 systemische principes, natuurwetten, die maken dat de één succesvol is in werk, liefde en samenleving en de ander niet.
Je hoeft maar 5 stappen te zetten om in je leiderschap te gaan staan!

Naast dat ik de 5 principes heb waargenomen in mijn leven, heb ik ze ook gezien bij al mijn succesvolle klanten, bij andere succesvolle mensen en bij mijn leraren en hun wijsheid. Het zijn universele principes, die je overal in terug vindt. Ze liggen als verborgen schatten onder onze dagelijkse levensvragen verscholen. Ze liggen verscholen onder allerlei emotionele pijn en overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding. Als we ze ontdekken dan komen we in contact met onze ware aard van universele leven gevende waarden, talenten en kwaliteiten.

De principes wijzen je in 5 praktische eenvoudige stappen terug naar jezelf. Ik wil ze graag met je delen. Met behulp van opstellingen ga ik je ze helpen om contact te maken met je wortels en ze ook te doorvoelen, om te zorgen dat je het vanaf nu echt anders gaat doen! Je hebt echt zelf invloed!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Hylke's intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan