Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je kennismaken met ons en ons systemisch werk? We organiseren regelmatig een webinar. Houd voor de datum onze nieuwsbrief in de gaten, die twee wekelijks verschijnt. Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan meteen ons gratis startboek.

Hylke Bonnema

Meester opsteller

Een gratis online workshop

In een webinar krijg je van Hylke Bonnema een introductie op ons werk. Meestal zoomen we in op een thema, zoals Werk, Relaties of Gezondheid. Vaak doen we ook online een opstelling. Zo krijg je meer gevoel bij onze manier van werken. Dat is vooral prettig als je van plan bent om een van onze workshops te volgen of je in te schrijven voor LEEF! of de Jaaropleiding.

Een webinar is gratis. Je kunt meedoen vanaf je eigen pc of smartphone. Een webinar is interactief. Je kunt reageren en ook al je vragen stellen.

Wanneer?

Onze webinars worden aangekondigd in onze nieuwsbrief, die twee wekelijks verschijnt. Wanneer je onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kun je je hieronder aanmelden.

GRATIS STARTEN?

Zelf met opstellingen aan de slag? Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. Vraag het 'Handboek Familieopstellingen' hiernaast aan. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!