Welkom bij het jaar van je leven

langere tijd voelde ik dat ik, naast de Jaaropleidingen, ook een werkelijke diepgaande persoonlijke systemische, transformatiereis wilde gaan maken met mensen die écht gaan voor meer leven in gezondheid, liefde en overvloed.

Uit dit idee is de LEEF!-reis geboren!

  • LEEF meer uit gevoel en gezondheid en vitaliteit
  • LEEF met werk en geld vanuit je roeping
  • LEEF de liefde met meer intimiteit

Deze LEEF!-reis is voor moedige mensen die écht bereid zijn om met onze bijzondere opstellingen naar zichzelf te kijken en hun leven te gaan leven zoals ze het diep van binnen al voelen. Het gaat over het doorbreken van oude negatieve patronen. Het inzien, loslaten en dan leven vanuit jezelf. Leven van je bezieling, je lichaam, je relatie en je werk. Kortom eerlijk zijn met jezelf, voelen en leven vanuit je hart en vertrouwen op je intuïtie.

Ik wil jou laten zien hoe het anders kan. Hoe je, los van verwachtingen, gelukkig kunt zijn met dat wat er is. Zodat je uiteindelijk met je voeten op de grond komt te staan, geworteld in de aarde. Aanwezig in het hier en nu, zonder dromen en verlangens naar een beter leven.
Geïntereseerd? Kijk dan snel hier.

Opleider & Opsteller
In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.
We willen jou als lezer van de nieuwsbrief de kans geven om eenmalig, vóór de officiële openingsdatum alvast in te kunnen schrijven

Ik Hylke, spreek met jou af, dat je meer vanuit je hart/ziel/essentie gaat werken en concreet de eerste stap zet in je werk of in ondernemerschap en dat je meer inkomen mag verdienen.
Of dat je meer de liefde, de intimiteit durft toe te laten in je leven met je levenspartner of dat je die levenspartner nu een keer ontmoet!
Of dat je meer gezondheid en vitaliteit ervaart in je lijf
Of meer zingeving en plek op de wereld. Kortom het stroomt gewoonweg meer!

Ben je daarna altijd gelukkig? Nee, want onze teleurstelling, verdriet, depressie en boosheid willen ons iets vertellen.

Je hebt wel geleerd om dat zelf te transformeren in kracht. En vooral meer LEVEN.

Geïntereseerd? Kijk dan snel hier.

 

Je krijgt hiervoor

  • 4 blokken van 2 dagen training met Hylke Bonnema en zijn Team
  • Online materiaal in de vorm van webinars en video’s
  • Telefonisch- en-of skypecontact met onze begeleiders/coaches
  • Intervisie
  • Facebookcommunity

We snappen dat jezelf aanmelden best een stap is en dat je nu misschien ook nog niet goed kunt overzien het Jaar van je Leven echt bij je past. Hier willen we je graag mee helpen. Als je overweegt om mee te doen neem dan voor 5 november even contact met ons op via mail: info@familieopstellingen.nl, je kunt ook je telefoonnummer achterlaten dan bellen we jou, óf bel 06-40249042  Dan kunnen we samen kijken of het Jaar van je Leven echt iets voor jou is. Tevens willen we je dan graag een bijzondere aanbieding doen …

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Hylke

PS. Voordat jij definitief met mij in zee gaat, wil je vast misschien eerst kennis maken. Daarvoor bied ik jou op 30 november een Mini-reis LEEF! aan.​ Op deze avond kun jij kennismaken met mijn manier van opstellen die echt anders is dan je misschien al kent. Misschien doe je alvast een sprong in het diepe en doe je zelf een opstelling met mij, zodat je aan den lijve kunt ervaren wat een opstelling met jou doet. Ik zal je op deze avond uitgebreid informeren over de gehele jaartraining, het programma, de blokken per seizoen en wat je er voor jezelf uit kunt halen aan resultaten. Tevens gaan de op de LEEF-minireis ook een mooie aanbieding doen voor LEEF! - the journey ... 

GRATIS STARTEN?

Zelf met opstellingen aan de slag? Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. Vraag het 'Handboek Familieopstellingen' hiernaast aan. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

Gerelateerde Berichten

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

GRATIS videotraining 'Systemisch coachen'

Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden