Werk is Liefde Zichtbaar Gemaakt

Als het om werk gaat is het belangrijk dat je je realiseert dat je met werk, naast inkomen, vooral ook je ‘liefde’ neerzet in de buitenwereld. Los van alle opportunistische zakelijke winst en persoonlijke status die werk op kunnen leveren gaat het uiteindelijk maar om 1 ding. Sjouw je alleen maar stenen? Bouw je misschien zelfs een muur? Of bouw je aan een Kathedraal die mensen diep inspireert? Terwijl je dan natuurlijk ook nog steeds gewoon stenen sjouwt? ūüėČ

Naast liefde gaat het bij werk natuurlijk vooral ook om daadkracht, focus en doorzettingsvermogen. Waar zit dat nog verborgen in jou? 

In mijn werk heb ik al duizenden mensen mogen helpen om met behulp van opstellingen echt hun roeping te ontdekken en ook vorm gaan geven. Dit begint met je echt laten raken. Je situatie onder ogen komen. Je oude verhalen en overtuigingen onderzoeken, om zo nieuwe kracht te ontdekken en vervolgens die eerste stap zetten. 

In onderstaande video vertel ik je hier graag meer over.

Bert Hellinger zei altijd: “Als leider wordt je in dienst genomen. Als leider geef je dus eerst leiding aan jezelf. Wie ben jij? En waar wordt jij geraakt?

Ik geloof dat we allemaal leiders zijn in onze kleine omgeving. Ik geloof ook dat het nodig is om de wereld te veranderen we allemaal individueel leiderschap nemen om vanuit onze eigen ziel, gevoel, waarden en normen invloed uit te oefenen om deze wereld en ons leven mooi te maken voor ons en onze kinderen, klein kinderen en verder.

Omdat onze¬†wereld¬†meer dan ooit¬†mensen¬†nodig¬†heeft¬†die¬†– naast goed kunnen denken en doen – ook goed kunnen voelen en zijn.¬†Mensen¬†die¬†intu√Įtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen, ten dienste van al het leven op aarde.¬†

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! 

PS. Vandaag is de laatste dag dat je je aan kunt melden voor de Jaaropleiding Familie – en Organisatieopstellingen¬†–¬†die straks op 4 maart start – met een mooie¬†dubbelkorting¬†als je met z’n twee√ęn komt. Met je lief of met die vriend of werkpartner die je dit ook echt gunt, om samen in 2019 echt stappen te gaan maken en te verdiepen ook. De normale prijs is¬†3995¬†(ex btw). Als je met z’n twee√ęn komt betaal je t/m 14 feb (vandaag dus) slechts¬†5995¬†(ex btw).

PS2. Op donderdag 1 maart geef ik weer een dagworkshop ‘Intu√Įtief Systemisch Coachen’ en op donderdag 16 mei een avondworkshop¬†‘Intu√Įtief Systemisch Coachen’.¬†Voor deze workshops geldt ook dat je een mooie korting krijgt als je met z’n twee√ęn komt.¬†

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intu√Įtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten