...

WONDERLIJKE WINTER VIERING

Dansend naar een Lente van Liefde, Groei en Vrijheid

Herken je dit?

Is het tijd om jouw zoekende en eenzame reis van de afgelopen jaren om te zetten? (te transformeren)

Is het tijd om datgene wat je van binnen al lang voelt, de dromen van je ziel, van buiten te gaan creëren?

Mijn eigen reis

Lang heb ik zelf ook gezocht, voelde me verloren, emotioneel in de war, en onbegrepen. Terwijl het voor anderen aan de buitenkant leek of ik heel succesvol was, was ik gewoon goed in me aanpassen en mijn best doen en doen wat er van me gevraagd werd, maar van binnen voelde ik me leeg.

In mijn zoektocht van vele jaren heb ik vele wegen verkend, waarbij enkele gebleven zijn en diep blijven doorwerken. Deze wegen (methodes) combineren zodat ze elkaar versterken bleek enorm krachtig te werken. Waar ik vroeger jaren mee bezig was, kan ik nu in korte tijd transformeren. Als ik bereid ben het werkelijk aan te gaan. Dat betekent mijn verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen gecreëerde gedoe in al mijn relaties, bereidheid om te leren voelen en het toelaten van al mijn ongemakkelijke gevoelens. Dit kon ik eerst nog helemaal niet, ik zat volledig op slot en was vanbinnen bevroren.

Wat familieopstellingen voor me betekende

Via familieopstellingen ontdekte ik dat dit te maken heeft met mijn trauma’s, sterker nog met mijn transgenerationele trauma’s. Allerlei emotionele zaken die mijn ouders, grootouders en voorouders hadden weggestopt. Ik ontdekte dat zelfs diepe collectieve trauma’s zoals de Tweede Wereld Oorlog, de kerken en onze koloniale VOC-geschiedenis nu nog steeds doorwerken.

Een betere wereld begint bij jou 

We hebben deze trauma’s juist met zijn allen als gemeenschap te transformeren. Toen ik begon op deze reis, deed ik het voor mezelf, maar langzamerhand begon het veld van de familieopstellingen door me heen te werken en begon ik het te doen voor iedereen. Kortom in jezelf op reis gaan is ook het beste wat je kunt doen voor deze wereld. Want 1 bewuster mens kan de hele planeet verlichten. Begin bij jezelf.

Vieren én groeien 

Om jou op deze reis mee te nemen heb ik een speciaal krachtig lang weekend georganiseerd. Om met onze gemeenschap samen te groeien en het leven te vieren. Al zijn al onze events intens, diep en soms confronterend, ze zijn ook altijd gezellig, leuk en echt een feest. Daarom noemen we het een viering, we gaan dansen en zingen als manier om een reis naar binnen te maken.

Jouw droom voor 2024

 

Wat mag jij nog losaten en achter je laten? Welke onbewuste trauma’s houden jou nu nog tegen?

Met Familieopstellingen nemen we je op reis. Gaan we stappen maken in voelen en hoe het is om het echt aan te gaan en niet te vluchten. Om zo veel meer thuis te komen bij jezelf, je lijf, je gevoel, je hart, je liefde en je kracht.

Gaat dit meteen allemaal werken? Nee natuurlijk niet, Quick fix bestaat niet, maar je kop in het zand steken en altijd maar vluchten van jezelf en je gevoel ook niet. Je zult tijd vrij moeten maken voor je gevoel…

Wat gaan we doen?

 • Diepe transformerende opstellingen die je naast inzicht vooral ook heling, verzachting en innerlijke rust gaan geven
 • Ecstatic Dance om je te helpen diep je lijf te voelen en je vastzittende spanningen en emoties om te zetten eruit te laten. Moet je een mooi lijf hebben of kunnen dansen? Nee natuurlijk niet, dit gaat om een diepe innerlijke dansmeditatie Het kan ook in een rolstoel of liggend op de grond. Het is een bewegingsmeditatie op muziek.
 • Meditatie, we gaan oefenen in erbij blijven, en niet weg te spacen,
 • Met behulp van klank en chanten gaan we nog dieper naar binnen reizen en de liefde in ons hart voelen.

Je gaat je ziel laten zingen, eindelijk weer samen kunnen voelen met gelijkgestemden, diep naar binnen reizen om daar voorbij aan de vorm diep geluk te vinden, en vanuit deze diepe innerlijke bron, kan je jouw diamant weer laten stralen en krijg je inzicht over jouw pad, jouw koers, jouw volgende stappen in je werk, met je liefdes leven en je gezondheid. Je hebt je bevrijd van de winter en met een schone lei ga je nu diep geïnspireerd de lente tegenmoet straks…Opgeschoond loop je misschien zomaar de liefde van je leven tegen het lijf…of laat je jouw dromen uitkomen op het gebied van werk, je eigen bedrijf. Het is tijd voor grote verandering in onze samenleving.

Het programma ziet er als volgt uit…(ovb)

Aankomen is mogelijk vanaf vrijdagmiddag tot zaterdagochtend. De vrijdag is dus geheel vrijblijvend.

Voor de prijs maakt het niet uit wanneer je aankomt!

 

Pre-viering workshop 

 • 15:00 – 17:00 uur > Pre-viering Workshop (facultatief)
 • 17:00 – 18:00 uur > Aankomen en registreren
 • 18:00 – 19:00 uur > Soep, brood en salade
 • 19:30 – 21:30 uur > Chanten, dansen en opstellingen

09:30 – 10:15 uur > Aankomen en registreren
10:30 – 13:00 uur > Systemische Dans Ceremonie met Hylke en Martyn Zij
13:00 – 14:00 uur > Warme Lunch
14:00 – 17:30 uur > Opstellingen met Hylke
17.30 – 18:30 uur > Diner, soep, brood en salade
18:30 – 20:00 uur > Avond programma met concert, chanten (Elias, Martyn, Binkie en Terence)
20:30 – 21:30 uur > Sound Healing Binkie

10:30 – 11:30 uur > Ochtend Meditatie met Hylke en Martyn
11:30 – 13:00 uur > Ecstatic Dance met Kareem Raïhani

13:00 – 14:00 uur > Lunch

14:00 – 16:00 uur > Opstellingen met Hylke
16:30 – 17:30 uur > Afscheids Opstelling

Data, locatie en investering

 

Datum:

 • Vrijdag  26 januari t/m zondag 28 januari 2024

  Locatie:

  • Het Zonnehuis, Amsterdam (gratis parkeren)

  Investering:

  Retraite € 497,- (incl btw).
  Bestaande uit: Programmakosten € 422,- en eten € 75,- (4 picknick style maaltijden).
  Exclusief overnachting.

  Extra informatie:

  Onze kok kookt heerlijke biologisch, vegetarische maaltijden. 

  Over Hylke

  Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

  × Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday