LEEF intuïtief

Gelukkig zijn met alles dat er is? Voluit leven? Vertrouwen op je intuïtie? Onze workshop ‘LEEF intuïtief  – Groei in werk en liefde’ laat jou een eerste stap zetten op weg naar leven met lef.

Jouw volledige potentieel leven. Dat is waar we zo hard voor aan het werk zijn, toch? En waarvoor we die dagelijkse stress voor lief nemen? Maar waarom en voor wie streef jij dat na? En wat als alle methodes, (zelfhulp)boeken en voornemens na een tijd toch niet dé oplossing zijn om voluit te leven? In deze workshop wil ik jou laten zien hoe je – los van verwachtingen – simpelweg gelukkig kunt zijn met dat wat er is. Zodat je krachtig en vol vertrouwen met beide benen op de grond kunt staan zonder te vluchten in dromen. In het nieuwe LEEF! programma leer je leven vanuit je intuïtie, in het nu, spontaan en zonder twijfel.

Hylke Bonnema Opleider en Opsteller

Maak jouw eerste stap naar voluit leven

LEEF! gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. Dat heeft onze snelle wereld nu nodig: iemand die denkt vanuit het hart en luistert naar de onderbuik. Anders denken en handelen dan je vanbinnen voelt, dat doet pijn. Bij LEEF! proef je weer de kracht in jezelf. Met de bijzonder impactvolle opstellingenmethode ga je op reis door jouw eigen bestaan. Negatieve patronen gaan we doorbreken en blokkades opheffen. LEEF! is in de kern een cursus om je hart laten spreken en met openheid en lef leven. Wat houdt jou tegen om die eerste stap zetten?

Resultaten

  • Angst en ruis die je ervan weerhouden datgene te doen wat je wilt doen te herkennen
  • Eerste stappen maken in het doorbreken van emotionele blokkades
  • Meer geluk ervaren vanbinnen, in je huidige relatie en/of meer openstaan voor een nieuwe liefde
  • Concrete, haalbare eerste stappen zetten om voluit te gaan leven

Voor wie is LEEF!?

LEEF! is voor iedereen van achttien tot honderd jaar die zijn of haar oude bagage thuis wil laten en openstaat om voluit te gaan leven.

Waarom LEEF je LEEF intuïtief – Groei in werk en liefde?

In deze workshop maak je kennis met mijn innovatieve en impactvolle manier van opstellen die écht anders is dan je misschien al kent. Misschien doe je alvast een sprong in het diepe en doe je zelf een opstelling met mij, zodat je aan den lijve ervaart wat een opstelling met jou doet. Ook informeer ik je over de hele LEEF! jaartraining, het programma, de blokken per seizoen en wat het je oplevert. De workshop ‘LEEF intuïtief – Groei in werk en liefde’ wordt op diverse datums georganiseerd. Kijk in de agenda voor locaties en data.

Toekomstige evenementen

mei 12

LEEF intuïtief – Groei in werk en liefde

zaterdag, 12 mei, 2018 >14:00 - 17:00
Diemen
Nederland
jun 16

LEEF intuïtief – Groei in werk en liefde

zaterdag, 16 juni, 2018 >14:00 - 17:00
Diemen
Nederland
sep 02

LEEF intuïtief – Groei in werk en liefde

zondag, 2 september, 2018 >14:00 - 17:00
Diemen
Nederland
sep 28

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!