PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING

persoonlijke-ontwikkeling

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Workshops familieopstellingen kun je door het hele land volgen. Wij kijken altijd vanuit het verlangen van de deelnemer naar wat zich in het veld van een opstelling laat zien. Er is ruimte voor allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Ook als je zelf geen vraag hebt, leert de ervaring dat deelnemen en het invullen van een representantenrol nieuwe inzichten kan geven over vragen die spelen rondom huidige situaties, verlangens of iets dat nog speelt uit je verleden. Ben je nog niet bekend met familieopstellingen? Bezoek dan een avond- of middagworkshop familieopstellingen bij jou in de buurt en ervaar deze bijzondere en krachtige werkvorm.
Klik hier voor alle locaties.

Heb je een gerichte vraag op het gebied van relaties, werk of ziekte? Bekijk dan ons gevarieerde aanbod per aandachtsgebied; RELATIES, WERK, ZIEKTE.

Voor de aankomende data van workshops zie onze Agenda.

Cursus familieopstellingen door Hylke Bonnema
Sta je op een kruispunt in je leven en wil je wezenlijke stappen maken? Dan is de cursus familieopstellingen 2.0 wellicht iets voor jou. Hylke Bonnema heeft al zijn kennis en ervaring bijeen gebracht. In vier blokken van twee dagen ga je aan de slag om jouw levensenergie te laten stromen op het gebied van werk, relaties, vitaliteit en je innerlijke rust.

Blok 1: Geld verdienen met je roeping: Ben je op zoek naar de juiste invulling in je leven? Wil je weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze in kan zetten? Heb je moeite met richting kiezen? Je ontdekt hoe je geld meer naar je toe kunt laten stromen. Hoe je jouw onmisbare talenten nog beter kunt inzetten. En hoe je uitstel gedrag en chaos kunt transformeren in focus en resultaat.

Blok 2: Je roeping leven in de liefde: We onderzoeken we onderzoeken hoe je obstakels rondom liefde en relaties kunt opheffen. Zoek je ondersteuning om barrières tussen jou en je familie, werk of vriendschap – relaties aan het licht te brengen? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden? Ben je op zoek naar een liefdesrelatie? Ervaar hoe jouw relatie weer kunnen gaan stromen.

Blok 3: Je levenskracht hervinden in je lichaam: Goed zorgen voor je lichaam, je vitaliteit, je levenskracht is fundamenteel voor het leven van je roeping in werk en in de liefde. In ons werk met ziekte zien we hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen en te voorkomen dat we ziek worden. Alles opdiepen uit ons emotionele verleden om ervoor te zorgen dat onze cellen hun functie behouden door de vormende kracht van de ziel erin toe te laten. Echt diepe kracht vinden om alles wat je wilt in je leven te creëren.

Blok 4: Alles loslaten in de stilte: Blok 4 gaat het over echte innerlijke rust vinden. Het gaat hier over diep opladen en stilstaan bij jouw voedingsbodem. Loslaten vinden we zo moeilijk, maar hoe kunnen we onszelf, ons werk en onze liefde opnieuw leven in blazen als we het oude nog niet hebben losgelaten? We maken ruimte van waaruit we langzaam kunnen vinden wat we werkelijk zoeken.

Voor meer informatie over de eerstkomende cursus familieopstellingen, zie deze link. Kijk ook in de agenda!