Systemisch coachen

Leer in 1 dag de basisprincipes van systemisch coachen. Duik meteen in de praktijk met meester opsteller Hylke Bonnema en zijn vernieuwende en effectieve manier van opstellen.

Workshop
Systemisch coachen

Ben jij coach, trainer of therapeut? Dan ken je ongetwijfeld de kracht van opstellingen. In deze workshop leer je hoe jij jezelf inzet in systemische coaching.  De systemische coach is altijd zelf aanwezig, met zijn hele persoon, gemoed, gevoel. Er bestaat geen rol als helper, niemand staat erboven. Je bent zelf onderdeel van het veld en de ontmoeting.

De kunst van het observeren
Een opstelling is een transformatieve ceremonie. De kunst is om niet te oordelen en alleen te observeren wat er gebeurt. Non-verbaal krijgt ons lichaam de meest zuivere weerspiegeling van het zielsveld. Als we gaan praten, maken we altijd een vertaalslag, waarin bepaalde onzuiverheden kunnen optreden. Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

Hylke Bonnema
Opleider en Opsteller

De blaadjesmethode is een effectieve methode in systemische coaching. Je helpt je cliënt verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen proces, en brengt hem van denken naar voelen.

Programma

Hylke laat zien hoe je systemisch werk effectief in kunt zetten in 1-1 coaching. Natuurlijk ga je tijdens deze dagworkshop vooral zelf aan de slag. Zo zet je meteen stappen in het werken met eenvoudig toepasbare systemische coachings methoden, zoals systemische gesprekstechnieken en de blaadjes-methode.

Je zet zelf stappen in systemisch werk en waarneming met anderen. Daarnaast werk je in onze workshops ook aan je eigen ontwikkeling.  Denk daarbij aan het doorbreken van blokkades op het gebied van relaties en professionele groei. Welke blokkades staan er bijvoorbeeld nog tussen jou en jouw (nieuwe) klanten?

Resultaten

  • Je weet en ervaart het verschil tussen het werk van een systemisch coach en van een therapeut.
  • Je kunt een systemisch voorgesprek voeren.
  • Je kunt aan de slag met de blaadjesmethode.
  • Je hebt een stap gemaakt in de training van je intuïtie.
  • Je hebt meer zicht op je eigen processen.

Toekomstige evenementen

jul 05

Systemisch Coachen

donderdag, 5 juli, 2018 >10:00 - 17:00
Bilthoven
sep 20

Systemisch Coachen

donderdag, 20 september, 2018 >10:00 - 17:00
Diemen
Nederland

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!