De 5 Levenswetten

Waarom het nu niet stroomt in werk
en liefde (en wat je er aan kunt doen)

Workshop ‘De 5 Levenswetten’

Waarom het nu niet stroomt in werk en liefde
(en wat je eraan kunt doen)
Waarom slagen sommige mensen wel en anderen niet? Dat heb ik me vaak afgevraagd. De afgelopen 20 jaar heb ik door mijn ‘opstellingen’ het geheim ontdekt. Er zijn 5 systemische principes, natuurwetten, die maken dat de één succesvol is in werk, liefde en samenleving en de ander niet. Je hoeft maar 5 stappen te zetten om in je leiderschap te gaan staan!

Waarom het nu niet stroomt
in werk en liefde

Waarom sommige mensen wel groeien, bloeien en successen behalen en anderen niet. Het heeft bij mij jaren geduurd voordat ik ze zag! En het me lukte om ze toe te passen.
 
Ik heb gekeken welke krachten uit de opstellingen tot concrete verbeteringen in ons dagelijks leven en werk leiden. Hieruit zijn de 5 principes voortgekomen, als een reis die je maakt. Een reis waarbij jouw concrete levensvragen het doel zijn en we de 5 principes gebruiken als reiskaart, om je stap voor stap om dichter bij jouw doel te brengen.
Naast dat ik de 5 principes heb waargenomen in mijn leven, heb ik ze ook gezien bij al mijn succesvolle klanten, bij andere succesvolle mensen en bij mijn leraren en hun wijsheid. Het zijn universele principes, die je overal in terug vindt. Ze liggen als verborgen schatten onder onze dagelijkse levensvragen verscholen. Ze liggen verscholen onder allerlei emotionele pijn en overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding. Als we ze ontdekken dan komen we in contact met onze ware aard van universele leven gevende waarden, talenten en kwaliteiten.

Wat biedt de workshop
‘De 5 Levenswetten’ jou?

Angst en ruis die je ervan weerhouden datgene te doen wat je wilt doen te herkennen.

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

Meer geluk ervaren vanbinnen, in je huidige relatie en/of meer openstaan voor een nieuwe liefde. Meer hartstocht en intimiteit.

Concrete, haalbare eerste stappen zetten om voluit te gaan leven.

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn. Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde.

De principes wijzen je in 5 praktische eenvoudige stappen terug naar jezelf. Ik wil ze graag met je delen. Met behulp van opstellingen ga ik je ze helpen om contact te maken met je wortels en ze ook te doorvoelen, om te zorgen dat je het vanaf nu echt anders gaat doen! Je hebt echt zelf invloed!

Maak jouw eerste stap naar voluit leven

De workshop ‘De 5 Levenswetten’ gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. Dat heeft onze snelle wereld nu nodig: iemand die denkt vanuit het hart en luistert naar de onderbuik. Anders denken en handelen dan je vanbinnen voelt, dat doet pijn.

Bij de workshop ‘De 5 Levenswetten’ proef je weer de kracht in jezelf. Met de bijzonder impactvolle opstellingenmethode ga je op reis door jouw eigen bestaan. Negatieve patronen gaan we doorbreken en blokkades opheffen. Wat houdt jou tegen om die eerste stap te zetten?

Zaterdag 9 maart 2019

 Middagworkshop
 Investering: € 47,50
 Duur: 13:00 – 17:30 uur
Plaats: Hofkerk, Amsterdam

De workshop kost € 47,50,- maar als je met z’n tweeën komt betaal je slechts
€ 74,50,- voor 2 tickets (ipv € 97,00). 

Voor wie is ‘De 5 Levenswetten?

De 5 Levenswetten is voor iedereen die zijn of haar oude bagage thuis wil laten en openstaat om voluit te gaan leven.

Waarom ‘De 5 Levenswetten’?

In deze workshop maak je kennis met mijn innovatieve en impactvolle manier van opstellen die écht anders is dan je misschien al kent. Misschien doe je alvast een sprong in het diepe en doe je zelf een opstelling met mij, zodat je aan den lijve ervaart wat een opstelling met jou doet. Ook informeer ik je over de hele LEEF! jaartraining, het programma, de blokken per seizoen en wat het je oplevert. De workshop ‘ De 5 Levenswetten wordt op diverse datums georganiseerd

Voelen wie je bent en wat je wilt. Je weggestopte gevoelens opzoeken en ze gebruiken als brandstof voor je groei.  Durf jij opnieuw te vertrouwen op je intuïtie? Want dán groei je, leef je jouw diepste verlangens en zie je resultaat op het gebied van zelfliefde, liefde, werk en inkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma van de workshop

Laten we samen de eerste stappen zetten op deze middag. We doen dit met onze bijzondere systemische tools die ik, Hylke, heb doorontwikkeld als eenvoudige coachingtechnieken. Ik wil niets liever dan de kickstarter zijn voor jouw vernieuwing. Ik heb zelf veel pijn, ellende en trauma meegemaakt. Dit heeft me geleerd dat mezelf inhouden groei en mijn potentieel écht leven beklemd. Ik doorleef wat ik overdraag aan jou.

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Investering:  35,- 

Datum: 8 maart 2019
Duur: 13:00 – 17:00 uur
Locatie: Vondelkerk, Amsterdam
Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam

Datum: donderdag 4 juli 2019
Duur: 19:00 – 22:00
Locatie: Centrumkerk
Julianalaan 42, 3722 GR Bilthoven

3 minuten lopen vanaf het Station.
Gratis parkeren in de buurt.

 

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Hylke begrijpt zoals geen ander de dynamiek van sociale en familiesystemen. Een man van inzicht en ervaring! Naast zijn kennis kan hij ook een hoog ontwikkelde intuïtie inzetten.

Jan Bommerez - Inspirator - Author, coach

Hylke weet met en zonder woorden het
systemisch werken in zowel familie- als organisatiecontext to the point neer te zetten, waarin het veld zich op krachtige en geheel eigen wijze ontvouwt. Inzicht bieden door te laten ervaren is zijn kracht.

Elise Verberg - Leiderschapscoach

Onder leiding van Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Deelnemers over de workshop

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Francine Cornelissen vertelt wat de workshop ‘De 5 Levenswetten’ voor haar heeft betekent.

Bas Kuijten vertelt wat de workshop ‘De 5 Levenswetten’ voor hem heeft betekent.

Karen Cox vertelt wat de workshop ‘De 5 Levenswetten’ voor haar heeft betekent.

Het nieuwe opstellen

Een nieuwe dimensie aan het Opstellingenwerk.

Geld Verdienen met je Roeping

Werk is Liefde zichtbaar gemaakt.

Van Spanning naar Spirit

Maak van je Trauma je Talent.