Workshop Leef je Roeping

Bereik je klanten & geniet van je vrijheid.

 

5 universele stappen voor succes in werk.

In 5 stappen je bezieling in werk gaan leven! Je talent, je werk leuker maken.

Wat maakt jou echt gelukkig in werk?

Wij geloven dat iedereen het verdient te werken vanuit zijn of haar roeping. Daarnaast geloven we ook dat iedereen het verdient voldoende inkomen te genereren. Deze workshop helpt om blokkades te transformeren in krachtbronnen om juist dat te gaan doen wat je werkelijk wilt en daar voldoende geld mee te verdienen.

Meer geld aantrekken

Hoe kun jij geld meer naar je toe laten stromen? En tegelijkertijd jouw talenten volop inzetten? Veel mensen worstelen met deze twee vragen, die de kern vormen van deze inspirerende workshop.

Wil jij ook je eigen praktijk neerzetten? Of uitbouwen?

Je weet dat je het kunt er is alleen een ‘blokkade’ dat je nu tegenhoud?
Door te speuren in je familiegeschiedenis, met gebruik van opstellingen begrijp je meer van je blokkade. Wanneer je hier bewust contact mee kunt maken kun je in je kracht komen en dat in de wereld zetten wat jou gelukkig maakt.

Deze workshop is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt.

Wat biedt de workshop Leef je Roeping jou?

  • Je hebt een doorbraak ervaren op het gebied van het leven van je roeping,
  • Je hebt blokkades, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag, angst en chaos weten te transformeren in hernieuwde kracht en focus.
  • Je hebt ook dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades uit je geschiedenis die jou ervan weerhouden geld te verdienen met je roeping aangekeken, omarmd en getransformeerd.
  • Je maakt kennis met en ervaart onze bijzondere systemische coachingstool.
  • Je hebt een inspirerende dag met Hylke die dit thema echt zelf leeft.

De dagworkshops

De workshop kost 97,00, maar als je met z’n 2-en komt betaal je slechts 165,00 voor 2 tickets (ipv 194,00).

 Investering: 1 ticket € 97,00
 Duur: 10:00 – 17:30 uur
Plaats: Vondelkerk, Amsterdam

Investering: 2 tickets € 165,00 (ipv € 194,00)

 Investering: 1 ticket € 97,00
 Duur: 10:00 – 17:30 uur
Plaats: Centrumkerk, Bilthoven

Investering: 2 tickets € 165,00 (ipv € 194,00)

Roeping, wat wil jij het allerliefste?

Misschien gaat geld verdienen makkelijk bij je en wil je iets anders met je leven, maar je weet niet goed wat. Of je zit vast in je huidige werk maar durft niet te veranderen. Je leven is nog niet geworden wat je wilde en je voelt ergens dat er meer in zit. Je voelt de drive maar hebt geen invulling. Wat wil je echt in je leven?

Geld, trekt het je aan of stoot het je af?

Wat betekent geld voor jou en hoe beïnvloedt het je leven op dit moment? Lukt het je om moeiteloos geld te verdienen of is het juist lastig? Ben je zuinig, durf je niet te investeren? Of neem je te grote risico’s en maak je alles op? Vraag je genoeg geld voor wat je levert of is dit moeilijk voor je? Wat is geld voor jou? Een statussymbool, een sexy droom? Of een taboe, een noodzakelijk kwaad? Hoe kijk je naar geld?

Dit is een actieve middag, waar je meedoet in opstellingen. Je krijgt een een aantal keer de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken in kleinere groepen van 3 of 4 mensen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met geld te maken heeft met jouw (familie)verleden. Je krijgt in beeld waar de bron zit, waaruit je de kracht put om verder te gaan en te veranderen.

Programma van de workshop

We doen een inspirerende kick-off, waarbij Hylke je uitnodigt zelf echt stappen te nemen op dit gebied. Hij neemt geen genoegen met slechts kennis overdracht. Hij wil jou echt helpen in de diepte een stap te nemen. Daarnaast vertelt hij je verhalen over de geheimen van het Leven van je Roeping. Hylke doet opstellingen in de groep waarbij het thema iedereen raakt. Daarna opent hij het proces en begeleidt hij je om op een veilige manier zelf met je eigen thema aan de slag te gaan, in de structuur van opstellingen doen met kleine groepen. Dit werkt wonderbaarlijk goed en brengt iedereen veel nieuwe bewegingen en inzichten.

 

 

 

Gegevens

Kosten:  97,00 (incl. btw)

Donderdag 5 maart 2020
Vondelkerk
Vondelstraat 120a
Amsterdam

 

 

 

 

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Er zijn momenteel nog geen aankomende events ingepland

Onder leiding van Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Een aantal opstellingen heb ik meegemaakt met Hylke. Dit waren stuk voor stuk bijzondere dagen. Verhelderend, scherp en kwetsbaar. Hylke beheerst het vak van opsteller volledig, waardoor hij razendsnel tot de kern komt.

Jaap Duin - Psycholoog

Het onzichtbare zichtbaar maken en daarmee verlichting, inzicht en oplossingen bieden voor vraagstukken waar ik rationeel geen antwoord
op vind, dat is voor mij de grote kracht van systemisch werken en de opstellingen van Hylke.

Lianne van Liere - coach

Deelnemers over de workshop

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Priscilla Raadsen vertelt wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekent.

Desiree Castillo Gosker vertelt wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekent.

Leonka Balduk vertelt wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekent.

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.