Workshop Intuïtief systemisch coachen - Het Nieuwe Opstellen

Leer in 1 dag de basisprincipes

 

 

 

Workshop Intuïtief systemisch coachen/
Het nieuwe opstellen

Heb jij altijd het gevoel dat je heel hard aan het werk bent in een coachingssessie?

Dat hoeft helemaal niet!

Intuïtief Systemisch coachen geeft meer zin en impact. Voor jezelf, je klanten én de wereld.

Waar sommige coaches jaren over doen, doet Hylke in 1 sessie!

Waarom Intuïtief Systemisch Coachen?

Waar de meeste coachingstools gaan over een methode en/of een techniek gaat Intuïtief Systemisch Coachen veel meer over luisteren. Luisteren naar wat je gevoel (jouw intuïtie) je te vertellen heeft. Dat klopt namelijk altijd.

Je hoeft het niet te weten

Een van de belangrijkste dingen is dat je het allemaal niet hoeft te weten. Daarin ontspannen gaat je helpen op je intuïtie te vertrouwen.

Dan kan je ook écht luisteren naar wat het veld van je cliënt je te vertellen heeft.

Wat zichtbaar wil worden.

Het is ook jouw proces

Dat betekent wel dat je als coach/opsteller mee resoneert met je cliënt, met je hele persoon, gemoed, gevoel.

Er bestaat geen rol van helper, niemand staat boven de ander. Je bent zelf onderdeel van het systeem en de ontmoeting. Zo ontstaat de echte verbinding.

Na deze workshop:

Weet je hoe je met de basishouding ontspannen kunt werken.

Hoe je een systemisch voorgesprek kunt voeren.

Kan je aan de slag met de blaadjesmethode.

Heb je een stap gemaakt in de training van je intuïtie.

Heb meer zicht op je eigen processen.

Heb je de kracht ervaren van Het Nieuwe Opstellen.

Trek je meer klanten én heb je meer inkomen

Waarom wil jij helpen?

Vaak willen we als coach anderen helpen om dat je zelf iets nodig hebt. Dat is niet erg, maar het is goed om je daar bewust van te zijn, het is een prachtig startpunt voor een opstelling.

We gaan dus kijken naar jouw werkelijke motivatie voor de opstelling. Is je motivatie voor je werk zuiver of is het een compensatiestrategie?

Van denken naar voelen

In het nieuwe opstellen gaat het om het écht gevoelde. Het is een oefening in voelen, waarbij het lichaam centraal staat. De wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die, naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. Zo helpen we niet alleen onze cliënten maar ook onze kinderen en alle generaties na ons.

EN… Een bloeiende praktijk

Veel coaches zijn naast heel hard aan het werk ook nog eens heel hard aan het werk om klanten naar hun praktijk te krijgen.

Met Intuïtief Systemisch coachen verdubbel je je impact en je inkomen!

Een klant schreef ons na een workshop: ‘Wow! Mijn praktijk zit in een keer vol, en wat veel leuker is mijn werk…’

Het nieuwe opstellen

De basis van Hylke’s werk is altijd Het Nieuwe Opstellen. Deze dag laat hij je de kracht hiervan ook zien, maar vooral ook zelf ervaren.

Honderden coaches voor jou hebben  al de kracht van het nieuwe opstellen ervaren. Echt op onze intuïtie durven te vertrouwen. We zoeken niet alleen de antwoorden in nieuwe inzichten, maar vooral ook in een werkelijk doorleven van de oude emotionele wonden. Door het werken in stilte laat het nieuwe opstellen de ruimte aan de cliënt om zelf te voelen. Het gaat in op de echte verandering op gevoelsniveau, zodat er echt ruimte ontstaat en er nieuwe inspiratie omhoog komt.

Dagworkshops

Tijdens de dagworkshops is er veel ruimte om zelf te oefenen.
Deze dagworkshop kost 145 euro, maar als je met z’n 2-en komt betaal je slechts 250 euro voor 2 tickets (ipv 290). 

Donderdag 18 juni 2020

 Investering: € 145,00 (excl. btw)
 Duur: 10:00 – 17:30 uur
Locatie: Van Houtenkerk, Weesp

Investering: 2 tickets € 250 (ipv € 290,00) (excl. btw)
Dit is een actieve dag, waar je meedoet in opstellingen. Je krijgt een een aantal keer de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken in kleinere groepen van 3 of 4 mensen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met geld te maken heeft met jouw (familie)verleden. Je krijgt in beeld waar de bron zit, waaruit je de kracht put om verder te gaan en te veranderen.

Programma van de workshop

Hylke laat zien hoe je systemisch werk effectief in kunt zetten in 1-1 coaching. Natuurlijk ga je tijdens deze dagworkshop vooral zelf aan de slag. Zo zet je meteen stappen in het werken met eenvoudig toepasbare systemische coachings methoden, zoals systemische gesprekstechnieken en de blaadjes-methode.

Je zet zelf stappen in systemisch werk en waarneming met anderen. Daarnaast werk je in onze workshops ook aan je eigen ontwikkeling.  Denk daarbij aan het doorbreken van blokkades op het gebied van relaties en professionele groei. Welke blokkades staan er bijvoorbeeld nog tussen jou en jouw (nieuwe) klanten?

 

Gegevens

Investering1 ticket  145,00, 2 tickets  250,00 (ipv € 290,00).

De workshop kost 145 euro, maar als je met z’n 2-en komt betaal je slechts 250 euro voor 2 tickets (ipv 290,00). 

Locatie Hofkerk
Linneaushof 94
Amsterdam

Locatie Vondelkerk
Vondelstraat
Amsterdam

 

Locatie Centrumkerk
Julianalaan 42
Bilthoven

 

 

 

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Er zijn momenteel nog geen aankomende events ingepland

Hylke begrijpt zoals geen ander de dynamiek van sociale en familiesystemen. Een man van inzicht en ervaring! Naast zijn kennis kan hij ook een hoog ontwikkelde intuïtie inzetten.
Jan Bommerez - Inspirator - Author, mentor, coach

Hylke weet met en zonder woorden het systemisch werken in zowel familie- als organisatiecontext to the point neer te zetten, waarin het veld zich op krachtige en geheel eigen wijze ontvouwt. Inzicht bieden door te laten ervaren is zijn kracht.
Elise Verberg - Leiderschapscoach

Onder leiding van Hylke Bonnema

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geld dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geinspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Deelnemers over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Enkele deelnemers over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Frederique over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Hester over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Elisabeth over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.