...

Transformeer je Leven

2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke

Ontdek, doorbreek en transformeer: een unieke aanpak om de obstakels te overwinnen die je ware zelf verborgen houden

Voel je je vastgelopen en zoekende?

Voel je je vastgelopen in je leven? Beleef je dezelfde patronen en blokkades steeds opnieuw? Het kan overweldigend zijn als je op een kruispunt in je relatie staat, vastzit in je werk, of worstelt met een burn-out.

Je vraagt je af hoe je deze cycli kan doorbreken en helen, hoe je de weg terug naar jezelf vindt, en hoe je de liefde, het vertrouwen en de kracht herontdekt. De antwoorden zitten diep in je, klaar om ontdekt te worden. Het begint met het erkennen van je pijn en het nemen van die eerste stap. Ben je er klaar voor?

Jouw gids op weg naar heling

Ik, Hylke, ben opgegroeid in een wereld van hard werken en hoge verwachtingen. Het leek succesvol, maar diep van binnen voelde ik me vaak verloren. Pas toen ik in mezelf keek en begon te voelen, ontdekte ik Familieopstellingen – een krachtig instrument voor heling.

Nu wil ik dit pad delen. Ik inmiddels duizenden mensen geholpen om hun blokkades te doorgronden en een authentiek leven te leiden, maar dat is niet de reden dat ik je kan helpen. De echte reden is dat ik zelf in die modderige emotionele loopgraven heb gestaan. Ik heb de kracht van deze methode gevoeld.

Ik ben niet alleen je gids op deze reis, ik ben ook een medereiziger. En samen, weet ik dat we dit kunnen. Ben je klaar om deze buitengewone reis met mij te maken?

Ik heb behoorlijk wat diepgaande trainingen en workshops gevolgd, maar deze staat tot nu toe op nummer één. Ik ben nog steeds aan het nagenieten, verbazen en ik barst van de energie en inspiratie. Heel erg bedankt voor deze fantastische ervaring.

Mary-Lou 
Mary-Lou

Geraakt en dankbaar dat ik kon deelnemen aan deze tweedaagse.

Annet 
Annet

Ik vond het fantastisch om er afgelopen weekend bij te zijn. Deze manier van opstellingen maken heeft me intens geraakt. Zo puur, puur en compleet vanuit energie en de bron. Het voelde als thuiskomen. Ik heb gelachen, gehuild, gevoeld en losgelaten, maar bovenal heb ik me enorm verbonden en geliefd gevoeld.

Mary-Lou 
Mary-Lou

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend. Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller. De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

De kracht van Familieopstellingen

Familieopstellingen is niet alleen een methode; het is een levenswijze die je in staat stelt om te zien wat er écht onder de oppervlakte leeft in je leven en relaties. Een weg naar heling. 

Emoties, trauma’s en verhalen van onszelf, onze ouders, en voorouders zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn. Sommigen noemen dit transgenerationeel trauma. Deze opgeslagen gevoelens vormen vaak onbewuste barrières die ons tegenhouden en beïnvloeden hoe we de wereld ervaren. Het kan zelfs verklaren waarom sommige aspecten van je leven, zoals liefde, carrière of welzijn, niet bloeien zoals ze zouden moeten.

Met Familieopstellingen raken we de kern van je pijn en patronen, om deze obstakels op een snelle, diepgaande manier te overwinnen.” Daarom heb ik deze 2-daagse workshop Familieopstellingen ontwikkeld. Met een schat aan ervaring en talloze succesverhalen achter de rug, kan ik met zekerheid zeggen dat ik geknipt ben om jou door deze reis te leiden. Ik heb zelf elke stap van deze weg bewandeld, ben bekend met de uitdagingen, de wendingen en ja, ook de struikelblokken. En dat is niet alleen omdat ik erover gelezen heb – ik heb het zelf ondervonden en geleefd!

Of je nu coach, hulpverlener, manager of iemand bent die verlangt naar echte verandering, samen kunnen we helen, zodat je wordt wie je ten diepste bent. Ben je klaar om de stap te zetten?

Lichter door het leven?

 Luister even, ik wil je iets vertellen over emoties, trauma’s en familiegeschiedenissen. Jazeker, die verborgen zaken die we het liefst vermijden. Maar weet je wat? Deze onderliggende ervaringen en gevoelens vormen en beïnvloeden ons op manieren die we vaak niet beseffen. Ze nestelen zich in ons onderbewustzijn, waardoor blokkades ontstaan die ons beletten ons ware zelf te zijn.

Mijn eigen reis heeft me dat laten inzien. Ik voelde dat ik vastliep en kon niet precies aanwijzen waarom. Totdat ik bij mijn eerste familieopstelling ontdekte dat oude trauma’s uit mijn familiegeschiedenis de oorzaak waren.

Wat een openbaring was dat, absoluut transformerend. Na die ervaring voelde ik me alsof ik een enorme last van me had afgeworpen!

– Hylke Bonnema –

Een Unieke Ervaring: Transformatie op een Nieuw Niveau

Deze 2-daagse workshop onderscheidt zich door een diepgaande en toch toegankelijke benadering. Waar andere workshops oppervlakkig blijven, nemen wij de schep ter hand en graven dieper. Hier is waarom onze aanpak uniek is:

 • Direct naar de kern: We gebruiken Familieopstellingen, een wetenschappelijk bewezen methode, om onmiddellijk je pijn, patronen en blokkades te onthullen. We wachten niet aan de zijlijn; we beginnen meteen.
 • Hands-on leren: Je gaat meteen praktisch aan de slag met de 5 stappen van Intuïtief Systemisch Coachen/Werken. Je ervaart je eigen familieopstellingen, geleid door onze innovatieve methoden.
 • Veilige intimiteit in een grotere groep: Hoewel onze groep groter is dan gebruikelijk, creëren we een intieme en veilige omgeving voor persoonlijke groei. Dit maakt grote opstellingen mogelijk en verrijkt je ervaring.
 • Onze locatie & programma: Alles, van onze locatie tot ons programma, is ontworpen om je te helpen verdiepen en groeien. In kleine groepjes kun je je ervaring verfijnen en meer begrip krijgen.
 • Integratie webinar: Na de 2-daagse vindt er een integratie webinar plaats waarbij Hylke je helpt om alle inzichten te verankeren in je dagelijks leven en je begeleidt bij verdere stappen die je kunt zetten, zodat alles nog dieper kan doorwerken. Er is ook ruimte om vragen te stellen. 
 • Waarom het werkt: Onze benadering is niet alleen anders; het is bewezen effectief en transformerend. Dit is niet zomaar een workshop; het is een reis naar je authentieke zelf.

Met onze unieke benadering van familieopstellingen met het Nieuwe Opstellen beginnen we samen aan een pad vol echte transformatie. Of je nu net begint of al veel ervaring hebt, bereid je voor op inzichten en gevoelens die compleet nieuw voor je zullen zijn.

2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke

Twee dagen die je leven veranderen: Intuïtief Systemisch Coachen en Familieopstellingen

 • Ontdek jezelf, vernieuw je leven: In deze 2-daagse workshop zetten we een gewaagde stap richting een leven vol authenticiteit. We duiken dieper dan alleen de oppervlakte; jouw unieke uitdagingen staan centraal in onze aanpak.
 • Combinatie van wijsheid: We gebruiken systemische wetenschap, de oude kennis van natuurvolkeren, mindfulness, meditatie en lichaamswerk. Dit rijke palet aan benaderingen leidt tot een unieke ervaring van inzicht en heling.
 • Jouw persoonlijke reis: We beginnen bij het begin. Samen duiken we in de basisprincipes van Intuïtief Systemisch Coachen/Werken. Het doel? Jou helpen meer in lijn te leven met jezelf, in zowel je privéleven als je werk.
 • Van cliënt tot coach: Elke goede coach moet eerst een goede cliënt zijn. Deze workshop leidt je door je eigen reis, waardoor je in staat bent jezelf en anderen te begeleiden met onze makkelijk toepasbare coachformule.
 • Voor beginners en professionals: Met 20 jaar ervaring in het onderwijzen van deze methoden en 25 jaar in het begeleiden van duizenden mensen, heb ik een aanpak ontwikkeld die geschikt is voor iedereen. Of je nu begint of een doorgewinterde professional bent.
 • Resultaten die je voelt: Na afloop zul je diepgaande familieopstellingen hebben ervaren, systemische kennis hebben opgedaan en een hernieuwde vrijheid in je lichaam voelen. Met deze gereedschappen kun je intuïtief leven in liefde, werk en persoonlijk leiderschap creëren.

Begin je reis vandaag met deze 2-daagse workshop. Het is meer dan zomaar een evenement; het is een kans om een frisse start te maken. Laat je leiden door je intuïtie en bezieling, en ontdek hoe je een nieuw begin kunt maken in je leven, liefde, werk, en in onze wereld.

Dit levert de workshop jou op

N

Herstel de verbinding met jezelf:

Maak opnieuw contact met je lichaam en intuïtie, en ontdek en herken oude emotionele blokkades en verhalen die je kunnen tegenhouden.

N

Ontdek je ware pad:

Begrijp waar je vandaan komt, en vind de weg terug naar wat je diep vanbinnen echt wilt bereiken, geleid door je hart en ziel.

N

Begrijp je familiebanden:

Verdiep je in de basisprincipes van familieopstellingen en krijg inzicht in hoe je gedrag en emoties verbonden zijn met je familie en voorouders.

N

Word je eigen coach:

Leer jezelf te coachen met de basisprincipes van Familieopstellingen en Intuïtief Systemisch Coachen, en gebruik deze kennis om anderen te begeleiden.

N

Verrijk je praktijk of persoonlijke leven:

Neem de basisprincipes van Familieopstellingen en Intuïtief Systemisch Werken mee, of je nu de kennis voor jezelf wilt gebruiken of toepassen in je professionele praktijk.

Datum, locatie en investering

 

Datum:

 • Zaterdag 20 en zondag 21 april 2024
 • Van 10:oo uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot ca. 17:30 uur.

Locatie:

 • Van Houtenkerk, Weesp

Integratie webinar:

 • Op woensdag 24 april vindt er van 20:00 – 21:00 uur een online webinar plaats om alle inzichten uit de 2-daagse te integreren en antwoord te geven om vragen die naar boven zijn gekomen (optioneel).

Investering:

 • € 347,- (incl. btw). Als je je aanmeldt met 2 of meer personen krijg je korting (2 tickets voor  € 597,- ipv € 694,- etc.). Deze korting wordt automatisch verrekend bij je bestelling.
  Let op: Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenveld even de naam en het mailadres van de andere persoon(en) waarmee je komt. Dan kunnen we hem/haar ook netjes alle informatie sturen.

 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is gemaakt voor de moedigen, de zoekers, de dromers, en degenen die bereid zijn hun eigen grenzen te verkennen:

 • De Moedigen: Mensen die bereid zijn om eerlijk en ondernemend te zijn over hun gevoelens en deze in de praktijk te brengen.
 • De Gevoeligen: Degenen die voelen dat ze vastzitten en meer in zichzelf hebben, wachtend om ontdekt te worden.
 • De Rationelen: Mensen met succesvolle carrières die erkennen dat ratio niet altijd de weg is, en bereid zijn om een nieuwe benadering te proberen.
 • De Ontdekkers: Zij die op zoek zijn naar een nieuwe route in het leven en die diep willen voelen, geven, nemen en leven.
 • De Levensgenieters en Avonturiers: Mensen die persoonlijke groei en ontwikkeling zoeken en die verlangen om de wereld te verbeteren.

Kortom, deze workshop is voor jou als je klaar bent om een avontuur van zelfontdekking te beginnen.

Wie moet misschien even wachten?

Deze 2-daagse workshop kan een intensieve en emotionele ervaring zijn. Het is mogelijk niet geschikt als je:

 • Niet Bereid Bent Om Diep Te Kijken: Als je op dit moment niet klaar bent om jezelf open te stellen voor nieuwe inzichten, of om de confrontatie aan te gaan met je eigen patronen en overtuigingen.
 • Voelt Dat Het Te Intens Kan Zijn: Als je het gevoel hebt dat je momenteel niet klaar bent voor een emotioneel intensieve ervaring.

We willen dat je je veilig en comfortabel voelt tijdens de workshop. Als je twijfelt of dit de juiste keuze is voor jou op dit moment, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen beoordelen of dit de juiste tijd is voor jou om deze uitdaging aan te gaan, of dat het misschien beter is om te wachten tot je er klaar voor bent.

Ik vond het fantastisch om er afgelopen weekend bij te zijn. Deze manier van opstellingen maken heeft me intens geraakt. Zo puur, puur en compleet vanuit energie en de bron. Het voelde als thuiskomen. Ik heb gelachen, gehuild, gevoeld en losgelaten, maar bovenal heb ik me enorm verbonden en geliefd gevoeld.

Mary-Lou 
Mary-Lou

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller. De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Ik heb behoorlijk wat diepgaande trainingen en workshops gevolgd, maar deze staat tot nu toe op nummer één. Ik ben nog steeds aan het nagenieten, verbazen en ik barst van de energie en inspiratie. Heel erg bedankt voor deze fantastische ervaring.

Mary-Lou 
Mary-Lou

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy

Deelnemers over de workshop

Marlien

Arjen

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

Groep & Activiteiten
Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

We raden je aan om mee te nemen wat jou comfortabel maakt, zoals een dekentje, sloffen en een opschrijfboekje. Verder hoef je niets voor te bereiden, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt tijdens de workshop.

Hoe groot is de groep?

Onze 2-daagse workshop heeft maximaal 150 deelnemers. We begrijpen dat sommige mensen zich hier op voorhand wat bezorgd over kunnen maken, maar dat is totaal niet nodig. We creëren altijd een intieme en veilige omgeving, waarin persoonlijke groei kan plaatsvinden. Onze locatie, het programma en de mogelijkheid om in kleine groepjes te verdiepen, helpen daar ook bij. In de praktijk blijkt een wat grotere groep juist vaak een voordeel te zijn en het is ook echt geweldig om grote opstellingen te kunnen doen.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?

De workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel de meerderheid van de deelnemers vrouw is, nemen ook mannen regelmatig deel. De leeftijd varieert van 35 tot 65 jaar, met een gemiddelde leeftijd tussen de 40-55 jaar. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond of ervaring met familieopstellingen. We geloven juist dat de diversiteit in de groep bijdraagt aan een rijke en waardevolle ervaring voor iedereen.

Vooropleiding & kennis

Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de 2-daagse workshop?

Nee, je hebt geen specifieke vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te nemen aan onze 2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke. Onze workshop is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en inzicht, ongeacht je achtergrond, beroep of ervaring met Familieopstellingen.

Sommige mensen maken zich zorgen dat ze niet genoeg weten over Familieopstellingen of dat ze niet ervaren genoeg zijn om deel te nemen, maar maak je geen zorgen. Onze workshop is juist bedoeld om je kennis te laten maken met deze krachtige methode en je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen patronen en blokkades. Het enige dat we van je vragen is een open houding en een open hart, zodat je het maximale uit de workshop kunt halen.

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?

Weesp is goed bereikbaar met de auto. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein Achter het Vosje (gratis parkeren) bevindt zich tegenover het politiebureau op ca. vijf minuten loopafstand van de Van Houtenkerk. Ook kunt u aan de Oudegracht zelf parkeren.

Het Centraal Station Weesp ligt op loopafstand (15 min.) van de van Houtenkerk.

Reserveren & Annuleren

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?

We begrijpen het een belangrijke beslissing is om je aan te melden voor de workshop en dat je er misschien nog even wat over wilt nadenken. Echter, adviseren je wel om op tijd te reserveren als je zeker wilt zijn van je plek. We kunnen namelijk nu al merken dat het best hard gaat met de aanmeldingen en we verwachten dat net zoals de vorige keer ook niet dat er nog plek zal zijn vlak voor de start.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Mocht je onverhoopt toch moeten annuleren, dan kun je onze Algemene Voorwaarden raadplegen voor de annuleringsvoorwaarden. We vinden het natuurlijk jammer als je niet aanwezig kunt zijn, maar we hopen dat je begrijpt dat we een annuleringstermijn hanteren om de groepsgrootte te kunnen waarborgen en andere geïnteresseerden de kans te geven om deel te nemen.

Financieel
Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?

Maak je geen zorgen, het betalen gaat gemakkelijk en veilig via iDeal op onze website. Verder zijn er geen kleine lettertjes, maar onze Algemene Voorwaarden zijn natuurlijk wel van toepassing. Deze voorwaarden zijn er om voor beide partijen duidelijkheid te scheppen en om het proces soepel te laten verlopen.

Wat als de workshop toch niet door kan gaan, krijg ik dan mijn geld terug?

 

Bij een eventuele annulering van de workshop bieden we je graag de keuze tussen een voucher of terugbetaling van je geld. We hopen natuurlijk dat je kiest voor een voucher, zodat je op een later moment alsnog de workshop kunt volgen. Maar als je toch liever je geld terug wilt, dan is dat geen probleem.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday