Dagworkshop Leef de Liefde

relatie crisis

Op veler verzoek in het midden van het land

Gratis parkeren en op 5 minuten loopafstand van station Bilthoven

Ben jij al gelukkig in de liefde?

Wat blokkeert mij toch zo dat ik niemand ontmoet? Waar is die lieve levens partner? Ik voel me vaak zo alleen.

Hoe weet ik of ik moet blijven of gaan? Is dit wel de juiste man / vrouw voor mij?

Mijn relatie bloed dood. Help!  De passie is weg.

Hoe blijf ik bij mezelf in de relatie? Ik heb een leuke partner, maar voel de liefde niet.

Relatie dag

Vind je levens partner en leef de liefde echt!  Doorbreek de cyclus. Doorbreek de emotionele blokkades.  Durf te voelen. Spring in de levensrivier van de liefde. Ja! Ja! Ja! Liefde bestaat echt!

Ga het aan. Je droom man of vrouw bestaat! Je ligt zelf alleen dwars. Hij of zij staat op je te wachten.

Vind de liefde in jezelf voor de ander. Van alleen naar samen. Van seks naar liefde. Van afstand naar dichtbij.DSC_5050#2_610x411

Ga je mee op reis?

Relaties zijn de spiegel van de ziel. Ze confronteren je met je zelf, je liefde en je schaduw. Dit aangaan voor jezelf, voor je lief en je leven, dat is de moed die je nodig hebt. Moed is vertaald in het engels ‘courage’ dat betekent hart.

Relaties leren ons over echte liefde voor de ander en onszelf. Ze verteren ons ego. Ze dwingen ons op de knieën. En nemen ons mee om het leven voort te geven, op wat voor manier dan ook. Het is de ultieme spiegel van de ziel, het mooie, maar ook het pijnlijke!

Leer je eigen blokkades kennen! En bevrijd jezelf uit de negatieve dynamiek. En uit de emotionele ‘trance’ van jouw verleden. Heb jij de moed, dan kun je met ons mee op reis, op weg naar meer rust, liefde, helderheid, vrijheid en (com)passie

HYLKE BONNEMA

marijke3Als meesteropsteller en systemisch leiderschaps expert onderzoek ik samen met mijn klanten en partners oude patronen, om het verborgen potentieel naar boven te laten komen. Ik doe dit met particulieren, professionals en leiders in Nederland en daarbuiten. Ik nodig je uit om in beweging te komen en contact te maken met je eigen kracht, passie en inspiratie, zodat wij samen betere resultaten bereiken en daarmee de wereld mooier maken.

Hylke heeft de laatste 15 jaar vele mensen geholpen met zijn bijzondere opstellingen. Kom kennismaken met Hylke en zijn krachtige werk.

– Echte bewustwording, contact met jouw onderliggende emoties en gevoelens, van bijvoorbeeld pijn, teleurstelling, woede, boosheid en verdriet. Contact maken met jezelf in het hier en nu in je lichaam.

– Transformeren van de diepere onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in relaties. Vlucht gedrag, vermijding, angst, vasthouden, klein zijn, ommuurd zijn, verstijving of wat dan ook?

– En deze hernieuwde inzichten en energie richten op het doorbreken van de negatieve relatie dynamiek en/of het ontwikkelen van compassie. Denk hierbij aan gelukkiger worden met jezelf, het gelukkiger worden in je huidige relatie, het vinden van een relatie, die goed genoeg is en/of het helen van de oude pijn rondom een verbroken relatie.

WANNEER

Zaterdag 26 augustus 2017 van 10:00 – 17:00 (zaal open vanaf 9:30)

WAAR

Julianalaan 42, 3722 GR Bilthoven

Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder winkelcentrum de Kwinkelier aan de Merellaan en ook bijvoorbeeld in de Koperwieklaan. Tevens is de Julianalaan minder dan 5 minuten lopen vanaf station Bilthoven.

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen helpen om de liefde echt te laten stromen in hun leven bieden we deze dagworkshop aan voor de uiterst sympathieke prijs van 95,- incl. BTW.

AANMELDEN VIA

>> Klik hier om je aan te melden <<

Email info@familieopstellingen.nl voor vragen of meer informatie.

NB. Deze workshop zal hoogstwaarschijnlijk enige tijd voor aanvang zijn volgeboekt, dus als je voelt dat je hier bij moet zijn wacht dan niet te lang met je aanmelding ..

AANBEVELINGEN

 

 

AANMELDEN

>> Click om te mailen voor volgende workshop datum <<