ZINDERENDE ZOMERRETRAITE

10 t/m 14 augustus 2020

Kasteel de Berckt, Baarlo

Zinderende Zomerretraite

Is het tijd voor verdieping, ontspanning of een nieuwe koers? Voel je de bereidheid om te gaan voelen? Om diep naar binnen te gaan? Kom met Hylke Bonnema en zijn team mee op een zinderende transformatiereis. Vóór de vakantie, na de vakantie of als vakantie. 

De zomer, een perfect moment voor tijd voor jezelf

In de drukte van het dagelijks leven kunnen we onszelf snel kwijtraken. Er is zoveel te doen, zoveel te dragen, zoveel te zorgen. We vergalopperen onszelf, raken verstrikt in patronen en ‘gedoe’. We overleven vanuit innerlijke leegte. Dat maakt het zo belangrijk om af en toe tijd te nemen voor jezelf, voor je gevoelens, om je basis weer terug te vinden.

In de zomer, vóór de start van het nieuwe schooljaar is zo’n perfect moment om te ‘resetten’, ontspannen, verdiepen, verstillen, jezelf te openen. Om te werken aan dat waar je tegenaan loopt in relaties, in werk of in je gezondheid. Je blokkades aankijken, ze transformeren, om daarna vanuit je basis, vanuit je liefde, vanuit je zachtheid, vanuit je leiderschap met helderheid voor de wereld weer je roeping te kunnen gaan leven. Niet meer ‘overleven’, maar vanuit openheid je raakbare menselijkheid delen.

In mijn drukke leven holde ik soms maar voort, terwijl een diep knagend gevoel van onbehagen aandacht vroeg. Altijd stopte ik dit weg. Totdat ik, vaak gefrustreerd over de anderen, me realiseerde dat ik degene was die geen tijd maakte om even alleen met mezelf te durven zijn. Ik was het die emotioneel verstrikt raakte in de verhalen van de ander, eigenlijk was ik getriggerd in mijn eigen verhalen, mijn eigen emotie en gedoe. Dat gaf mij het verlangen om me terug te trekken in mezelf, terug naar mijn kern, opschonen van oude ‘shit’. Helderheid vinden over mijn lijf, mijn liefde en mijn roeping in mijn werk. Echt de tijd nemen om te voelen. Welkom zijn met alles wat we zijn.

Een bijzondere kracht in jou

Voorbij alles zit er een bijzondere kracht in ons, ook in jou, en soms zijn we daarmee de verbinding kwijt. Op deze retraite gaan we jou ondersteunen daarmee blijvend in contact te komen. In je warmte, in je liefde, in je verlangen naar verbinding en je verlangen om echt jezelf te kunnen zijn. We helpen je een nieuwe basisontspanning te vinden, die je na de retraite kunt behouden.

Een reis van heling, transformatie en bewustzijnsgroei

Tijdens deze zinderende retraiteweek bieden we een plek waar we diepe heling, transformatie en bewustzijnsgroei mogen ervaren. We voeden onszelf geestelijk, lichamelijk, emotioneel, relationeel en spiritueel. We maken gebruik van systemisch werken, van onze bijzondere opstellingen ceremonies om alles wat uitgesloten is te verwelkomen, alles wat er niet mag zijn te omarmen, alles wat niet zijn of haar plek gekregen heeft zijn of haar plek te gunnen, om werkelijk vanuit verbinding te leven. Niets is fijner dan jezelf helen via je verborgen loyaliteiten aan je systeem. All inclusive, al jouw verleden, al jouw heden, en al jouw toekomst. Een verwenreis voor jezelf om weer te kunnen genieten, van je leven, je relaties, je kinderen en je werk. Echt, diep en transformatief!

Zodat je daarna met echte zin je wereldse verantwoordelijkheden kunt oppakken, helderder, dieper en vooral
Wijzer!

Wanneer: 10 t/m 14 augustus 2020

Waar: Kasteel De Berckt, Baarlo

Investering: € 497,-

(incl. btw, excl. verblijfskosten; zie hieronder)

De dynamiek van de dagen

Alle dagen zijn ingericht op diep naar binnen gaan, met elke dag een eigen thema. Hylke Bonnema en zijn team nemen je mee in een dynamisch ritme van opstellingen, meditatie & verschillende vormen van lichaamswerk. Verder is er een zweethut, mindfullness, ecstatic dance, dansfeesten, muziek en lekker biologisch ayurvedisch vegetarisch eten (geen alcohol). In de dynamiek van de dagen laten we organisch ontstaan wat we als groep nodig hebben. Jij bent vrij om je eigen ritme te volgen, je hoeft niets en mag (bijna) alles.

Zinderende Zomerretraite met Hylke Bonnema

Zinderende Zomerretraite met Hylke Bonnema

De Berckt, Baarlo, 5991 PD Nederland
+ Google Maps

Tijdens deze zinderende retraiteweek bieden we een plek waar we diepe heling, transformatie en bewustzijnsgroei mogen ervaren. We voeden onszelf geestelijk, lichamelijk, emotioneel, relationeel en spiritueel. We maken gebruik van systemisch werken, van onze bijzondere opstellingen ceremonies.

Meer weten »
10 augustus 2020 maandag 10 augustus 2020 - vrijdag 14 augustus 2020

Details

Algemeen

Diep naar binnen gaan, niet werkende patronen veranderen, door systemisch werk te doen, en tegelijkertijd een nieuwe start maken met nieuwe rituelen die jou daarna dagelijks kunnen ondersteunen om jouw diepte te blijven leven.

En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van de zomer, te relaxen, te dansen, lekker te eten. Echt even helemaal tijd voor jezelf.

Hoe kun je deelnemen

Het programma is alleen te volgen voor de hele week, je kunt niet later instappen. Dagelijks zal er van alles worden georganiseerd, alle programma-onderdelen zijn facultatief, behalve start- en eindceremonie. Je hoeft niets, alles mag. Er zijn wel bepaalde momenten waarop stilte wordt uitgenodigd in en rondom de zaal waar het hoofdprogramma gedurende de dag en de avonden wordt gegeven, dit wil zeggen dat we alleen spreken als het noodzakelijk is. Verder oefenen we in naar binnen gaan, even niets hoeven. Geen sociaal wenselijke contacten. Ook is het goed je te realiseren dat tijdens de retraite diepe zaken naar boven kunnen komen die ervoor zorgen dat je je even minder prettig voelt. Je zult de neiging voelen om dit op de retraite te projecteren. Dat geeft niet…

Verblijfs- en verzorgingskosten

 

Zinderende Zomer Retraite: € 497,00 (incl. btw)
Als met z’n tweetjes komt betaal je samen geen € 994,-, maar slechts € 847,-*

Verzorgingskosten (verplicht) € 178,00 (incl. btw)
De kok kookt heerlijk biologisch, ayurvedisch, vegetarisch voor ons. Heb je aanvullende dieetwensen? Geef dat dan door bij je aanmeldingen in het ‘opmerkingen’ veld.

Verblijfskosten (per persoon, incl. btw)

Kamperen € 100,00
5-8 persoons kamer € 140,00
3-4 persoons kamer € 190,00
2 persoons kamer € 230,00
1 persoons kamer € 400,00

 

 

 

* Niet mogelijk bij gebruik van een 1-persoonskamer 

 

Maandag aankomen, wennen, plek vinden (13.00 tot 23.00 uur)

Dinsdag lijf, ontspanning, gezondheid, vitaliteit (7.00 tot 23.00 uur)

Woensdag liefde, relatie, intimiteit, communicatie (7.00 tot 23.00 uur)

Donderdag werk, geld, roeping, leiderschap, jouw impact in de wereld (7.00 tot 23.00 uur)

Vrijdag afscheid, inpakken, de wereld in (7.00 tot 15.00 uur)

Voor wie

De retraite is voor elke volwassene vanaf 18 jaar die toegewijd is om deze innerlijke reis naar zichzelf te maken.

Je mag je kinderen meenemen als je zelf 100% voor hen zorgdraagt en zij niet het programma verstoren. We zullen een ruimte beschikbaar stellen. Je kunt met andere ouders samen zaken regelen voor de kinderen.  

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Deelnemers over het werken met Hylke Bonnema

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Sylvia over haar ‘Reis voor je Leven’

Joop over zijn ‘Reis voor je Leven’

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden