Zomerschool Intuitief Systemisch coachen – Het Nieuwe Opstellen

 

Laatst kwam ik Francis weer tegen. Hij straalde helemaal van geluk. Omdat hij was ontsnapt uit een leven waarin hij zich gevangen voelde. En nu een heel ander leven leeft. Zijn leven zoals het is bedoeld.

In z’n ‘vorige leven’ was Francis een succesvolle project-manager geweest en daarnaast had hij een coachingspraktijk, als vitaliteitscoach gehad. Hij wilde zich verder ontwikkelen in systemisch werk, dus ging hij bij mij de jaaropleiding doen.

Wat zo bijzonder is als je samen met mij op reis gaat. Stapje voor stapje gaan we steeds dieper je wortels blootleggen. Je vader. Je moeder. Je opa, je oma en verder terug…  En zo ontdek je vaak hele diepe krachten in jezelf. Zo ging het ook bij Francis. 

Francis die uit Aruba komt ontdekte in de opstellingen dat hij een Aroak indiaan was, de oorspronkelijke bevolking van Aruba. Dit ontroerde en raakte hem zo in z’n hart dat dit (tot nu net toe nog) onbekende verhaal hem zo’n kracht gaf dat hij nu een hele succesvolle sjamaan is. Francis hoeft niet meer op vakantie om aan z’n leven te ontsnappen. Hij heeft gewoon een nieuw leven voor zichzelf gemaakt.

Maar leuker als Francis het je zelf even in z’n eigen woorden verteld.  

Iedereen is druk, jij natuurlijk ook. Vaak is het volgen van een jaartraining daarom lastig te organiseren. Dat hoor ik ook geregeld van deelnemers in mijn workshops. 

Is er echt een heel jaar voor nodig om doorbraken in je persoonlijke leven te realiseren en daar echt stappen in te maken?
Kun je Intuïtief Systemisch Coachen niet sneller leren dan in een heel jaar?
Ik wil echt heel graag een keer samen met je op reis Hylke, maar kun je niet een intensief transformationeel programma maken dat wat korter duurt en wat goedkoper is misschien ook?

Ik heb daarom iets nieuws bedacht. (Ook omdat ik zelf werken eigenlijk leuker vindt dan op vakantie gaan. 😉 Dat gun ik jou ook).

Een zomerschool waarin je in 4 dagen meesterschap ontwikkelt in 1:1 systemisch coachen EN tegelijk een diepe systemische transformerende reis reis maakt voor je persoonlijke bewustwording.

Zomerschool ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’

Leer 1 op 1 coachen. Transformeer je liefde, je werk en je leven.

Amsterdam, 26 – 29 augustus.

Klik hier voor meer info en om je aan te melden ook.

In plaats van jezelf af te vragen wanneer je volgende vakantie is kun je misschien beter een leven voor jezelf maken waaruit je niet hoeft te ontsnappen.

Waarom doe je je werk eigenlijk echt? Wat is je oprechte verlangen? Tijdens de zomerschool is het beantwoorden van deze vragen essentieel. Als je jouw oprechte motivatie vind in je werk, liefde en het leven zal je eindelijk kunnen ontspannen, vertrouwen op het systemische veld en daardoor veel meer effect bereiken.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

PS1. Donderdag 13 juni dagworkshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ in Amsterdam. 

PS2. Zaterdag 29 juni dagworkshop ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe opstellen’ in Bilthoven (naast Utrecht). 

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.