Hylke Bonnema

Opleider
& Opsteller

Amsterdam

Werkterrein:
Relatie, Gezin & Liefde
Werk, Roeping & Inkomen

Hylke is een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Hij integreert kennis en weten en het geloof in deze manier van werken. Daarin is hij echt een vakman. De manier waarop hij dat doet is ontwapenend. Het is authentiek. In plaats van uitleggen aan de hand van theorieën gebruikt hij de vorm van ‘het gewoon doen’.

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.In zijn opleidingen geeft Hylke alles wat hij heeft, en laat hij je helemaal zien hoe het werkt. Hij heeft het volste vertrouwen en zelfs het verlangen dat jij dit zelf ook gaat doen. Vanuit een enorme drive en geloof in de werking van opstellingen brengt hij zijn kennis en ervaring over aan anderen.

Hylke onderzoekt dat wat zich aandient bij mensen in een opstelling, en nodigt uit om dat helemaal aan te gaan. Door zijn energie word je meteen voor 100% geconfronteerd met je eigen proces. Hij gaat bij je op zoek naar het verborgen potentieel en rust niet voordat het naar boven mag komen.

Interview door Hylke Bonnema met Herman Wijffels

Hylke Bonnema (1974) is van huis uit psycholoog. Al tijdens zijn studie kwam hij in contact met het systemische werk van Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemische Werk – en volgde intensieve trainingen bij hem. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een expert in familieopstellingen. Hij werkt in verschillende leiderschaps- en organisatie-ontwikkelingstrajecten en maakt reizen met leiders in de natuur, om daar de inspiratie te vinden om klanten en de wereld te dienen vanuit hun natuurlijke bezieling.

“Je kunt je lot dragen, wat het ook maar is. Niemand is jouw baas.”

“Ik houd van dit vak om jou te helpen wakker te worden uit je verhaal in wie je werkelijk bent! Je kunt je lot dragen, wat het ook maar is. Niemand is jouw baas. Als God, bestaat is hij jouw dienaar. Wees niet bang, laat alles vallen en grijp alles aan! Ga voor je ding en laat jezelf los!

Mijn klanten noemen mijn werk vakkundig, spontaan, echt, licht, diep en meesterlijk. Ik vind het vooral sierlijk, houd ontzettend van de diepe schoonheid van de onderstroom die opstellingen laten zien. Ben jij bereid je open te stellen en ergens voor te gaan? Naakte waarheid, kracht verborgen in de gewone mensen wereld van jou en mij, van hard werken en van zeurende kinderen. Te veel, te weinig, te laat, te vroeg, het gaat om jou en wat jij wil, jouw echtheid en jouw reis. Ik wil er helemaal voor je zijn als je me de kans geeft de deuren te laten zien van jij werkelijk bent. Jouw eigen plek op deze aarde, die niemand je kan afpakken. Jij mag de deur opendoen. Heb jij de moed? Durf je het? Ga je met mij mee op reis? “

Wil je nieuwe artikelen lezen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse? Laat het ons weten!

Share This