Ontdek, Transformeer en Doorbreek met de Kracht van Familieopstellingen

Leer in 7 live onlinebijeenkomsten alles over Intuïtief Systemisch Werken en Familieopstellingen. Naast praktische tools om familieopstellingen in je professionele ontwikkeling in te zetten, leer je ook hoe je jezelf kunt coachen.

 

Krijg helder wie je bent, wat je zelf wilt en doorbreek jouw negatieve patronen

Ben jij de verbinding verloren?

Door trauma’s is onze kern bevroren geraakt, hierdoor missen we vaak het echte contact met onszelf en anderen.

Dit zien we dan terug in onze relaties, de liefde stroomt niet meer, werk is onvervuld of je praktijk loopt maar matig of niet. Of erger je staat op het punt in een burn-out terecht te komen of je bent daar al.

Je doet erg je best, maar toch voelt het niet alsof je je eigen leven leidt, het knaagt van binnen. Dit zijn allemaal symptomen van systemische verstrikkingen en emotionele blokkades die voortkomen uit ongeziene verhalen uit jouw verleden.

Heb jij het gevoel dat er iets schuurt in jou van dag tot dag?

  • Vaak sta je ‘uit’, mentaal en fysiek, en kun je jouw eigen lijf en je intuïtie niet voelen.
  • Je voelt je aan het einde van de werkdag vaak totaal uitgeput, zonder dat je het idee hebt dat je echt goed werk hebt geleverd.
  • Diepgaand contact in je relaties en op werk ontbreekt en steeds vaker voel je dat je een groot deel van jezelf wegstopt of thuislaat.

 

Herontdek Je Verbinding

Er is een krachtige en effectieve methode waarop je weer écht contact kunt leren maken met jezelf en met de mensen om je heen,  in jouw persoonlijke, relationele én professionele situatie.

Deze methode biedt je…

Inzicht: een helder zicht op je eigen diepe behoeftes en verlangens.

Vernieuwde Energie: een nieuwe kracht in je dagelijkse werk maar ook je persoonlijke leven om je dagen met betekenis te vullen.

Relatieherstel: De tools om patronen van conflicten in je liefdesleven te doorbreken.

Authentiek Keuzes maken: de vaardigheid om keuzes te maken en nieuwe stappen te zetten in je ondernemerschap en leiderschap, die écht goed voor jezelf zijn.

Dit is het moment voor een doorbraak als je de moed hebt om te investeren in leren luisteren naar jezelf, je gevoel en je intuitie.

Jouw Brug naar Verandering

Het begint allemaal met een persoonlijke reis in jezelf. Een reis waarin je niet alleen rationele ontdekkingen maakt, maar waarin ook emotioneel ervaringsgericht leren een grote rol speelt.

We weten allemaal dat goede voornemens zelden standhouden. Waarom? Omdat ze voornamelijk genesteld zijn in onze rationele hersenschors. Echte veranderingen komen dan ook pas als we ze vanbinnen echt kunnen voelen en doorleefd hebben.

Onder de rationele hersenschors zit ons emotionele brein, ons limbisch systeem. En het is daar, in de emotionele kern, dat de sleutel tot diepgaande verandering ligt. Door met familieopstellingen te werken, ontsluiten we de toegang tot de ‘hardware’ waarop onze relationele patronen zijn geprogrammeerd. Het biedt de kans om niet alleen patronen te herkennen maar ook om ze vanuit hun kern te transformeren.

In mijn drukke leven maakte de online training het voor mij toch mogelijk om in de rust van m’n eigen huiskamer systemisch werken te leren en ervaren. De combinatie van live webinars en opgenomen lesvideo’s maakte het voor mij een ideale combinatie.

Ursula 
Ursula

Hoe de Live Online Training Familieopstellingen met Hylke werkt

 

1. Ontdek je interne blokkades
Ontdek de geheimen van intuïtief Systemisch Werken en Familieopstellingen.

Wij ontdekken samen deze manieren van persoonlijk onderzoek  – niet alleen op rationeel vlak, maar ook door emotioneel ervaringsgericht te leren. We passen de methodes op onszelf toe en zo wordt het duidelijk welke interne blokkades jouw groei momenteel beperken.

2. Maak verbinding met je lijf en je intuïtie
Maak contact met jezelf, je gevoel en je intuïtie met behulp van meditatie, lijf- en ademwerk.

Hier leer je nieuwe dagelijkse gewoonten aan die je voor de rest van je leven kunnen helpen gezond, vitaal en bewuster te leven. We leren jou hier contact maken met je lijf en je heldere geest. We doorbreken blokkades die nu je gezondheid, helderheid en vitaliteit blokkeren.

3. Doorbreek je interne blokkades
Leer de ‘5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Werken’ te gebruiken.

Leer beter luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Ontdek wat jou er tot nu toe van weerhoudt om verbinding met je lijf en je intuïtie te maken, en jou daarmee belemmert om voluit je roeping te gaan leven in je werk, relaties en leiderschap. Deze 5 essentiële sleutels leer je ook toe te passen in bijvoorbeeld jouw coachingswerk.

4. Hervind je ‘purpose’ door Systemisch Werken via je voorouders

Ontdek hoe verborgen loyaliteiten in je familiesysteem jou tegenhouden en je van je pad afleiden. Je ervaart zo een transformatie waarin jij je oude bagage achterlaat. Ga met meer focus, helderheid en daadkracht aan het werk, leef jouw roeping, toon jouw innerlijke leiderschap, en ga op een dieper niveau relaties aan.

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten van de Live Online Training Familieopstellingen:

N

Praktische tools

Na afloop van dit online traject heb jij essentiële tools in handen, van Familieopstellingen tot de basisprincipes van Systemisch Werken, waarmee jij échte diepgang vindt. Ook kun je deze vaardigheden gebruiken in je werksituatie, om 1-op-1 of groep coaching sessies naar het volgende niveau te tillen.

N

Diep contact

Door verbinding met je eigen lijf en intuïtie aan te gaan, maak je het mogelijk om in echt contact samen met anderen op een innerlijke reis te gaan – in al jouw relaties, thuis en op het werk. Zodra jij jezelf durft te laten zien in de sessies tijdens dit traject, kun jij ook sneller tot de kern komen samen met de mensen om je heen. Laat je door je eigen liefde bevrijden.

N

Innerlijke rust, kracht en wijsheid

Laat oude bagage achter en maak van je trauma’s een inspiratie voor het leven. Volg jouw roeping en onthul je grotere missie voor de wereld door systemisch werk helemaal te omarmen in je leven en handel met focus, helderheid en daadkracht.

N

Werk waar je blij van wordt

Door middel van diepe familieopstellingen, meditaties en coachsessies krijg je nieuwe inzichten en ontwikkel je mogelijkheden en krachtbronnen. Hoe mooi zou het zijn om je droombaan te vinden of je eigen praktijk meer vorm te geven? Herontdek het talent waar jouw ziel van gaat zingen.

N

Helder nieuw pad

Door de verborgen loyaliteiten in je familiesysteem te ontdekken en te ervaren krijg jij helder waar jouw pad ligt en waar dat naartoe leidt. Een nieuw pad in het leven werkt krachtig en enorm verdiepend, op persoonlijk en professioneel niveau.

 Live Online Training Familieopstellingen met Hylke
De volgende versie start in januari 2025

Dit krijg je als je je inschrijft:

N

7 live online bijeenkomsten met Hylke Bonnema

waarin wij als groep alles over Intuïtief Systemisch Werken en Familieopstellingen leren. En omdat jouw reis uniek is, bieden we de flexibiliteit die jij nodig hebt. Kun je niet bij de live sessies zijn? Geen zorgen, met onze optie om achteraf te kijken, waarborgen we dat je elk krachtig moment van de training kunt ervaren op een moment dat voor jou werkt.

N

De tools, methodes en praktische vaardigheden

die je direct kunt inzetten voor jezelf, je relaties en onze wereld, waaronder de Blaadjes Methodiek, De Systemische Tekenmethode en Systemische Relatieopstellingen.

N

Een diepere verbinding met je intuïtie

waardoor je meer authentiek jezelf bent, je gevoelens durft te voelen, meer moed in je leven ervaart, een diep contact met je innerlijke zelf hebt en minder in je hoofd leeft.

N

Online intervisiegroepen

waarin we met elkaar met systemisch werk aan de slag gaan. Een unieke kans om je aan je eigen ontwikkeling te werken en tegelijkertijd je coachingsvaardigheden te verrrijken.

N

Bonussen

  • Mijn boek Van Spanning naar Spirit, waarin je leert hoe je jezelf kunt bevrijden van je emotionele blokkades. Na aanmelding sturen we je deze direct op.
  • Mijn 4 videotrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder ‘Leef je Roeping in Werk & Leiderschap’, ‘Leef de Liefde voor een Nieuwe Partner’, ‘Leef de Liefde in je Relatie’ en ‘Leef de Heling in Stress & Ziekte’.
  • Toegang tot een 5-delige professionele ontwikkeling videotraining waarin je de Blaadjes Methode leert toepassen, ‘Leer Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen.
  • Toegang tot de online Systemische Videobibliotheek met in-depth uitleg over de geschiedenis en basisbeginselen van Systemisch Werk en Familieopstellingen, maar ook over liefde en relaties, werk en leiderschap en organisatie en maatschappij.

De Live Online Training Familieopstellingen heeft een totale waarde van €1.997,-

Om het traject toegankelijk te maken en zoveel mogelijk mensen te helpen een levensveranderende stap te zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te zetten, kun je je nu inschrijven voor deze unieke online training voor een investering van maar   €1.997  € 797,- (excl btw). 

De Kracht van Familieopstellingen in Jouw eigen Tijd

Het leven kan druk zijn, en we begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om live aanwezig te zijn. Met de “Achteraf Kijken” variant verlies je geen waardevolle inzichten en blijf je verbonden met de energie en wijsheid van de familieopstellingen, op een moment dat voor jou werkt.

De opnames van de online live events zullen na afloop binnen enkele dagen in onze digitale leeromgeving beschikbaar zijn. Je kunt ze daar terugkijken wanneer het jou uitkomt. Als je gelijk wilt opgaan met de live sessies, kunnen we je indelen in een van de intervisiegroepen.

Het live deelnemen aan de onlinebijeenkomsten heeft wel echt een meerwaarde, omdat je dan vragen kunt stellen en Hylke misschien ook wel met jou vraag gaat werken, maar als je wilt kun de Live Online Training ook helemaal achteraf volgen.

 

Jouw investering voor de versie met achteraf kijken: € 397,- (excl. btw)

Ontdek het programma van de Live Online Training Familieopstellingen met Hylke

In de afgelopen 25 jaar heeft Hylke met zijn Academie voor Opstellingen ontelbaar veel mensen begeleid op een innerlijke reis, gericht op het versterken van de verbinding met hun ware zelf. Daarnaast heeft hij honderden professionals opgeleid om deze transformerende technieken zelfstandig toe te passen in 1-op-1 coachingssessies en groepsverband.

Gedurende de laatste 10 jaar hebben Hylke en zijn team uitgebreide ervaring opgebouwd in het online begeleiden van Familieopstellingen en Systemisch Werken. De deelnemers aan de online sessies hebben keer op keer uitgesproken hoe verrassend effectief en comfortabel het is om vanuit eigen huis deel te nemen aan online Familieopstellingen.

De Live Online Training Familieopstellingen met Hylke integreert al deze ervaring en kennis van de afgelopen 25 jaar in een uitgekiend en verrijkend online traject.

We beginnen in januari 2025 met het eerste live online event.

De live webinars hebben me om meerdere redenen echt verrast. Jij doet het op een heerlijke down-to-earth manier. Je bent lekker authentiek, creëert een huiselijke sfeer en bent tegelijkertijd in staat de groep neer te zetten, en een open veilige ruimte.

Ingrid 
Ingrid

Het programma ziet er als volgt uit…

 

7 online Live Events op vrijdagen van 9:30 – 12:30 (met tussendoor een korte pauze)

Data. De data voor 2025 worden later bekend gemaakt.

Live Online sessie 1

Kennismaken en leerdoelen

Je krijgt uitleg over de training en we gaan jouw leerdoel neerzetten. In dit eerste online event leren we elkaar, onszelf en onze online manier van werken kennen. We bespreken het programma en de basistheorie. We starten met intuïtief, ervaringsgericht leren en beginnen ons gevoel te verkennen. We oefenen in voelen. Daarnaast bespreken we waar je alle online informatie kunt vinden. En testen we het online in zoom met elkaar werken.

We introduceren ook de training- en coachgroepen waarmee je de komende tijd, zowel online (en ook offline als jullie dat willen) opstellingen en intervisie kunnen doen.

Systemische basisprincipes van familieopstellingen, intuïtief systemisch coachen, Hylke en zijn leraren, onze Academie voor Opstellingen en fenomenologisch waarnemen.

Methodiek: Basis principes voor online werken

Live Online Sessie 2

Lijf & voelen

De Basishouding, de kunst van het voelen en je Lijf. We maken een start met de verbinding met je lichaam, jouw intuïtie en je houding in het leven en je werk. We oefenen dieper systemisch voelen en bespreken wat het wel en niet is. Het fundament om authentiek en ontspannen te kunnen werken, coachen en leven.

Systemische basisprincipes over lijf, intuïtie, instinct, gevoel, spanning, emotie, karakterpantser, stress/burn-out, ziekte, gevoel

Methodiek: Basis vaardigheden in online werken met groepjes met familieopstellingen.

Live Online Sessie 3

Trauma & ziel

Hier gaan we dieper in op onszelf en leren we nog dieper voelen, we maken ruimte voor onze vroege moeder/kind binding trauma’s, we onderzoeken welke talenten we hebben ontwikkeld juist door onze moeilijkheden. We maken echt contact met onszelf als ziel, wie we waren voor de geboorte. We leren systemisch tekenen.

Systemische basisprincipes over emotie, ziel, persoonlijkheid, trauma, moeder/kind binding, geboorte en levensenergie.

Methodiek: Je leert de systemische tekenmethode toepassen

Live Online Sessie 4

Liefde & Relaties (1)

De liefde is een groot thema. Iets waar de steeds meer mensen mee worstelen. Liefde voor onszelf, het vinden van een liefdespartner en je verhouden met anderen en je partner(s) en je kinderen. Al deze thema’s vallen onder deze noemer. Daarom besteden we hier 2 aparte live sessies aan.

In deze 4e sessie gaan we leren hoe we in relatie staan met onszelf, en hoe we ons verhouden tot anderen (familie, vrienden, werkrelaties etc.)

Waar zijn we misschien nog bang voor de liefde? Waar zitten jouw blokkades? Waar durf jij je nog niet echt te verbinden.

Live Online Sessie 5

Liefde & Relaties (2)

Hier gaan we kijken naar hoe het is in onze relaties. Thema’s zijn intimiteit, vruchtbaarheid, kinderwensen, opvoeding en het vinden van een nieuwe partner.

Dit is ook van toepassing op onze kinderen, maar ook onze collega’s en cliënten. Hier gaan we leren om ‘rapport’ te maken, ons wezenlijk verbinden met jezelf en met de ander in liefde, werk en onze coaching.

Systemische basisprincipes over de liefde, (werk) relaties, singles, stellen, opvoeding, kinderen, intimiteit, kinderwensen, vruchtbaarheid en levensfasen

Methodiek: Hier leer je Systemische relatieopstellingen

Live Online Sessie 6

Maatschappij & Spiritualiteit

Hier gaan we kijken hoe we duurzaam onze samenleving kunnen veranderen voor onze kinderen. We onderzoeken welke onderstroom er in de maatschappij leeft en hoe we onszelf daartoe op de beste manier kunnen verhouden. Welke plek wil en kan jij innemen, welke diepe verborgen verhalen spelen er in jouw familie en willen er zichtbaar worden. Maatschappelijke opstellingen.

Systemische principes voor duurzaam samenleven, politiek, klimaat, economie en tijdgeest.

 

Methodiek: Maatschappelijke opstellingen

 

Na elke live online sessie, ga je zelfstandig in je coach/intervisiegroep met deze thema’s opstellingen doen in tweetallen en in groepjes

Live Online Sessie 7

Sterven & loslaten

Last but not least, een van de belangrijkste systemische principes. Systemische principes over sterven, rouwen en loslaten. Maar ook over hoe je af en toe in het leven kan loslaten en ruimte kan maken voor iets anders. Hier kijken we terug naar alle stappen die jij gemaakt hebt om jouw leerdoel voor 2024 te behalen. We vieren de successen en onderzoeken hoe we verder stappen kunnen blijven zetten.

Systemische principes voor blijvende groei, sterven, loslaten en transformeren

Methodiek: Borgings afspraken

Na ieder thema, na elke live online sessie, ga je zelfstandig in je coach/intervisiegroep met deze thema’s opstellingen doen in tweetallen en in groepjes

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

Groep & Activiteiten

Ik kan niet bij elke live sessie aanwezig zijn, is het dan nog wel zinvol om mee te doen?

Jazeker! Alle online meetings van de Live Online Training Familieopstellingen met Hylke worden opgenomen. Je kunt ze dus, ook als je de live versie hebt gekocht altijd nog helemaal bekijken en meedoen. Daarnaast kun je, om je (online) coachingsvaardigheden te ontwikkelen gewoon meedoen de met de online intervisiegroepen.

Hoe groot is de groep?

Omdat we online werken is er geen maximum aantal deelnemers. 

Hoeveel tijd kost het?

Naast het bijwonen van de live online bijeenkomsten maken we voor de training ook intervisiegroepjes. Het is de bedoeling dat je vanaf week 2 ook gaat oefenen met elkaar. Als je behoefte hebt aan theoretische onderbouwing bij de training is het fijn het boek Van Spanning naar Spirit te lezen (dat je bij deze training krijgt). Je tijdsbesteding bepaal je daarmee (naast de online bijeenkomsten) dus helemaal zelf.

Krijg ik een certificaat?

Ja, de Live Online Training Familieopstellingen met Hylke wordt afgerond met een mooi (digitaal) certificaat. Deze training is alleen niet gecertificeerd door een beroepsvereniging.

Vooropleiding & kennis

Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de Live Online Training?

De Live Online Training Familieopstellingen met Hylke is zowel voor persoonlijke als voor professionele ontwikkeling. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel is het fijn als je al kennis hebt gemaakt met Hylke tijdens een van de webinars. 

Online werken

Is Zoom wel veilig?

 Wij gebruiken de betaalde versie van Zoom, die is veiliger dan de gratis versie, waar veel gedoe over is. Zoom doet er alles aan om de veiligheid ook te garanderen. Wij werken met registratie en wachtwoorden, ook de opnames zijn beveiligd met een wachtwoord.

Kan ik deze training alleen op een laptop of pc volgen?

Nee, je kunt de training ook op een smartphone of tablet volgen. Je kunt het dus overal doen, zolang je maar een rustig plekje voor jezelf hebt, waar je wat privacy hebt. Er wordt geoefend in break-out rooms, dan deel je ook je camera en geluid.

Reserveren & Annuleren

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?

Je kunt nog tot een dag voor de start aanmelden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?

Nee. Het boek krijg je na je aanmelding vanzelf in je brievenbus.

Kan ik gespreid betalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf – de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.