Ben jij klaar voor een baanbrekende transformatie in je coachingpraktijk?

Leer 1 op 1 Familieopstellingen en verbeter de resultaten voor je cliënten en jezelf

Lees verder om meer te weten te komen over deze waardevolle opleiding!

Herken jij deze uitdagingen?

Als coach, trainer, consultant of therapeut weet je dat het belangrijk is om je vaardigheden voortdurend te ontwikkelen en je gereedschapskist uit te breiden. Je verlangt ernaar om je cliënten goed te kunnen helpen, maar merkt dat je geregeld vastloopt in je huidige methodes. Mogelijk ervaar je zelf innerlijke blokkades die je belemmeren in je persoonlijke en professionele groei, zoals in de liefde, gezondheid of zichtbaarheid van je praktijk. Soms voel je dat er meer mogelijk is, maar je weet niet precies hoe je dat potentieel kunt ontgrendelen. De Vierdaagse Opleiding: Intuïtief Systemisch Werken geeft je de kans om je vaardigheden te vergroten en zelf een diepgaande transformatie te realiseren.

Ontdek de kracht van Intuïtief Systemisch Werken

Wist je dat emoties en trauma’s van onszelf, onze ouders en voorouders in ons onderbewustzijn worden opgeslagen? Met een mooi woord noemen we dit transgenerationeel trauma. Dat bepaalt onbewust hoe we naar de wereld kijken en kan leiden tot blokkades en onvervulde dromen.

De essentie van Familieopstellingen is dat je leert zien wat er leeft in de onderstroom van je leven en je relaties. Je ziet meteen wat er werkelijk speelt bij jezelf, bij anderen en in de wereld. Eigenlijk zou iedere coach, hulpverlener of manager deze supertool moeten leren om hulp te bieden op een dieperliggend niveau.

Intuïtief Systemisch Coachen is een bewezen oplossing om diepgaande transformaties te realiseren. In de afgelopen 20 jaar hebben duizenden mensen baat gehad bij deze methode, die gebaseerd is op familieopstellingen. De sleutel tot succes ligt in het ontdekken en doorbreken van verborgen patronen, zowel bij je cliënten als bij jezelf.

Door het gebruik van praktische technieken, zoals vloerankers kunnen cliënten binnen slechts enkele sessies hun problemen transformeren. Tijdens de Vierdaagse Opleiding Intuïtief Systemisch Coachen maak je een diepe persoonlijke reis én leer je de vaardigheden om anderen effectief te begeleiden. Ervaar zelf de groei in je werk, liefde en gezondheid, en ontdek hoe je meer mensen kunt helpen en je praktijk succesvoller kunt maken.

De 4-daagse opleiding Intuïtief Systemisch Werken heeft me bekrachtigd in wat ik al deed en wist. Het was indrukwekkend om te zien hoe alles wat we meemaken, positief of negatief, ons kan helpen groeien en sterker kan maken. Ik heb geleerd om te kijken naar wat iets met me doet en hoe ik het uiteindelijk positief kan maken. Het heeft me geholpen om een krachtbron te vinden en om meer vertrouwen te hebben in mezelf. Ik zou deze training aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer verdieping en persoonlijke groei.

Mathilde 
Mathilde

De 4-daagse opleiding Intuïtief Systemisch Werken was een prachtige ervaring. Het voelde alsof ik laag voor laag werd afgepeld, steeds dieper en dieper. Het was soms spannend en confronterend, maar uiteindelijk super helend en transformerend. De opbouw van de training was geweldig: je begint te wennen en gaat dan steeds dieper. De vierde dag was de meest uitdagende, maar ook de meest waardevolle. Ik kan deze training zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Josine 
Josine

Tijdens de 4-daagse opleiding Intuïtief Systemisch Werken voelde ik me veilig en vertrouwd in het veld. Het was bijzonder om te ervaren dat iedereen gelijk was en dat er veel gedeelde thema’s waren die universeel zijn. Het ego-verhaal viel weg en je was bezig met je eigen proces, maar niet met jezelf. Dit leidde tot mooie dingen en een diepe persoonlijke transformatie. Ik zou deze training zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar meer verbinding en persoonlijke groei.

Josine 
Josine

De opbouw van de 4-daagse opleiding Intuïtief Systemisch Werken was heel natuurlijk en leidde ons steeds dieper. De focus op intuïtie en het openklappen van het veld gaf veel inzicht in een korte tijd. Ik vond het heel prettig en zou het zeker aanbevelen voor diepgaande persoonlijke groei.

Brenda 
Brenda

Transformeer je praktijk en jezelf

Mijn naam is Hylke en ik heb jarenlange ervaring in het werken met familieopstellingen en systemisch werk. Ik heb honderden coaches, therapeuten en psychologen getraind in deze methodiek. Ik weet uit eigen ervaring wat de kracht is van intuïtief systemisch werken en ik wil deze kennis graag met je delen.

Na 25 jaar ervaring in systemisch coachen en 20 jaar lesgeven in familieopstellingen, zag ik een groeiende behoefte aan één-op-één coaching. Daarom heb ik de 4-daagse opleiding Intuïtief Systemisch Coachen ontwikkeld om mijn kennis en passie te delen. Als een expert op dit gebied, met duizenden succesvolle transformaties op mijn naam, ben ik de ideale mentor om jou deze vaardigheden bij te brengen.

Deze opleiding is speciaal ontworpen om zowel professionele groei als persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Mijn unieke aanpak, die blaadjes en tekeningen gebruikt, maakt het coachingsproces ontspannen en effectief. Ik geloof in de kracht van deze methode, omdat ik zelf heb ervaren hoe het mijn leven heeft veranderd. Laat mij jou helpen hetzelfde te bereiken en je praktijk naar nieuwe hoogten te brengen.

– Hylke Bonnema –

Dit is wat deze opleiding uniek maakt

De Vierdaagse Opleiding Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen onderscheidt zich door de focus op het ontwikkelen van jouw intuïtie en het leren waarnemen van systemische patronen. We besteden veel aandacht aan het integreren van de opgedane kennis in je eigen leven en praktijk.

De Vierdaagse Opleiding Intuïtief Systemisch Coachen is een unieke, impactvolle ervaring die zich onderscheidt door haar intensieve en persoonlijke benadering. In tegenstelling tot andere opleidingen biedt deze methode snelle, effectieve resultaten door het gebruik van vloerankers, blaadjes en tekeningen. Dit zorgt voor een ontspannen en toegankelijke leerervaring.

Bovendien ligt de focus op zowel professionele als persoonlijke groei, waardoor deelnemers niet alleen hun coachingsvaardigheden verbeteren, maar ook persoonlijke transformaties ondergaan. Met 25 jaar ervaring en een bewezen trackrecord is deze opleiding de perfecte keuze voor iedereen die écht wil excelleren in intuïtief systemisch coachen.

Dit is wat je gaat leren…

In de Vierdaagse Opleiding deel ik met jou de inzichten die ik gedurende 25 jaar heb opgedaan op het gebied van Intuïtief Systemisch Werken, wat ik ‘Het Nieuwe Opstellen‘ noem. Deze opleiding is zeer praktijkgericht, waardoor je stapsgewijs de geheimen van Intuïtief Systemisch Coachen leert kennen. Na deze vier dagen ben je in staat om de verworven vaardigheden direct toe te passen in je eigen praktijk met cliënten, collega’s of klanten.

Om de geheimen van Intuïtief Systemisch Werken te onthullen, passen we de methode eerst op onszelf toe. We walk our talk. Daarbij hanteren we de ‘5 stappen van het Intuïtief Systemisch Coachen’ – vijf eenvoudige stappen die je helpen beter te luisteren naar je gevoel en intuïtie, zowel voor jezelf als voor de cliënten met wie je werkt. Goed leren voelen is dé weg naar meer geluk, liefde, wijsheid en kracht, en de 5 stappen ondersteunen je hierbij.

Met behulp van Het Nieuwe Opstellen identificeer je de interne blokkades die je groei momenteel beperken of belemmeren. Tijdens de opleiding maak je dus ook een diepgaande persoonlijke transformatie door op het gebied van werk, liefde en leiderschap over je eigen leven.

Na het voltooien van de opleiding…

N

Heb je ontdekt hoe je effectief op je intuïtie kunt vertrouwen en deze inzetten;

N

Beheers je de kunst van systemisch waarnemen en handelen;

N

Beschik je over praktische, direct toepasbare coachingstechnieken;

N

Ervaar je een persoonlijke transformatie op het gebied van werk, liefde en leven;

N

Geniet je van meer bezieling, impact en inkomen in je praktijk.

Datum, locatie en investering

Datum:

  • maandag 17 t/m donderdag 20 juni 2024
  • 4 achtereenvolgende dagen
  • We starten elke dag om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en eindigen de dag rond 17:30 uur.

Locatie:

  • Centrumkerk, Bilthoven

Investering:

  •  € 1.297,- (excl. btw).
  • Inclusief koffie/thee/water en koekjes.
  • Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Vierdaagse Opleiding Intuïtief Systemisch Werken

N

Vier intensieve dagen om Intuïtief Systemisch Werken volledig te beheersen.

N

Ontdek en doorbreek je eigen blokkades tijdens een diepgaande persoonlijke transformatie.

N

Ontwikkel praktische vaardigheden voor directe toepassing in je professionele praktijk.

N

Ervaar meer bezieling, impact en verhoog je inkomen met een verrijkte coachingpraktijk.

N

Een compact en krachtig programma dat zowel persoonlijke als professionele groei bevordert.

Deelnemers over de 4-daagse opleiding

Brenda

Josine

Jochem

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via e-mail.

Groep & Activiteiten

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Zorg ervoor dat je comfortabel bent tijdens de opleiding door een dekentje en eventueel warme sokken mee te nemen. Verder hoef je niets voor te bereiden; wij zorgen voor alle benodigde materialen en informatie. Focus je gewoon op het openstaan voor nieuwe inzichten en het leerproces.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit gemiddeld 50 personen, wat een goede balans biedt tussen persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om van anderen te leren.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?

Onze opleidingen trekken een diverse groep deelnemers aan. Hoewel de meerderheid van de deelnemers vrouw is, zien we een groeiend aantal mannen die zich inschrijven. Het programma is voor iedereen geschikt, ongeacht geslacht. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 40-55 jaar, maar steeds meer jonge mensen nemen deel, en het percentage mannen is inmiddels gestegen tot 25%.

Krijg ik een certificaat?

Ja, na afronding van de 4-daagse opleiding ontvang je een certificaat van deelname, wat je expertise en toewijding aan het vakgebied aantoont.

Vooropleiding & Kennis

Heb ik een specifieke vooropleiding nodig om deel te nemen aan de 4-daagse Opleiding Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen?

Nee, je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze opleiding. Of je nu al coach, trainer, psycholoog of therapeut bent, of dit graag wilt worden, deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van intuïtief systemisch werken.

Is het noodzakelijk om al kennis te hebben gemaakt met Hylke voordat ik me inschrijf voor de opleiding?

Hoewel het fijn is als je al bekend bent met Hylke’s werk door een webinar of workshop te hebben bijgewoond, is dit geen vereiste om deel te nemen aan de opleiding. Het belangrijkste is dat je openstaat voor het leerproces en bereid bent om je persoonlijke ontwikkeling verder uit te diepen.

Welke vaardigheden of kennis moet ik al hebben voordat ik aan deze opleiding begin?

Het is belangrijk dat je al enige stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling voordat je aan de opleiding begint. Je moet bijvoorbeeld in staat zijn om te reflecteren op je eigen gedrag en openstaan voor verandering. Dit helpt je om het meeste uit de opleiding te halen en succesvol te zijn in je werk als intuïtief systemisch coach.

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe bereikbaar is de locatie en is er voldoende parkeergelegenheid?

De Centrumkerk is gelegen in het centrum van Bilthoven en is goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Is de locatie gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?

Ja, de Centrumkerk is zeer toegankelijk met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts 300 meter loopafstand van het treinstation van Bilthoven, waardoor het eenvoudig te bereiken is voor deelnemers die met de trein komen.

Reserveren & Annuleren

Wat is de uiterste datum om me aan te melden voor de 4-daagse opleiding?

Hoewel je je tot vlak voor de start van de opleiding kunt aanmelden, raden we je aan om niet te lang te wachten. We merken dat de inschrijvingen snel gaan en we kunnen niet garanderen dat er nog plekken beschikbaar zullen zijn als je te lang wacht.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor de opleiding?

Onze annuleringsvoorwaarden zijn vastgelegd in onze Algemene Voorwaarden. We raden je aan om deze zorgvuldig door te nemen voordat je je inschrijft voor de opleiding, zodat je volledig op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen met betrekking tot annulering.

Financieel

Hoe verloopt de betaling en zijn er kleine lettertjes?

De betaling kan via de website met iDeal worden voldaan. Er zijn geen verborgen voorwaarden, maar onze Algemene Voorwaarden zijn uiteraard wel van toepassing op je inschrijving en betaling.

Zijn er extra kosten naast het inschrijfgeld?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. We vragen je wel om je eigen lunch mee te nemen of zelf in de omgeving te lunchen. Koffie, thee, water en wat lekkers zijn inbegrepen in de prijs.

Is gespreid betalen mogelijk?

Helaas is gespreid betalen niet mogelijk voor deze opleiding.

Wat gebeurt er als de 4-daagse Opleiding niet door kan gaan? Krijg ik mijn geld terug?

Als de opleiding onverhoopt geannuleerd wordt, hopen we dat je kiest voor een voucher, zodat je op een later moment alsnog kunt deelnemen. Mocht je liever je geld terug willen, dan is dat ook een optie.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.