...

Je weet pas waar je naar toe gaat als je weet waar je vandaan komt

Je voelt je passies en volgt die ook, maar wat is nou eigenlijk écht jouw verlangen? Wanneer je daar achter komt, kun je veel beter jouw richting bepalen. Weet je beter ‘waar je van bent’ en waar je naar toe gaat. Je kunt jouw leven pas echt voluit gaan leven op het moment dat je de moed hebt om je eigen innerlijke reis te maken.

Door erachter te komen wat de onderliggende verhalen zijn van je familie kun je blokkades in je eigen leven opheffen. Hoe? Bewustwording van deze verhalen is de eerste stap. Waar kom je vandaan, wat voor patronen zitten er in je familie? Hoe deden je ouders het en wat herken je daar bij jezelf in?

Even achterom kijken dus.

Naar je ouders en grootouders, maar ook naar je eigen leven. Hoe is jouw levensloop gegaan? Wat heb je bijvoorbeeld voor banen gehad? En wat voor liefdes heb je gehad?

 

Opleider & Opsteller

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.

Met bewust achterom kijken zal je al veel over jezelf te weten komen. Over je patronen en ook over je kracht.

Met bewust achterom kijken zal je al veel over jezelf te weten komen. Over je patronen en ook over je kracht. Je zult herkennen waar je goed in bent en waarvoor mensen bijvoorbeeld specifiek naar jou toe komen.

Wanneer je de stap durft te zetten om diep naar binnen te kijken bij jezelf en contact te maken met je lijf, met je familie geschiedenis en met je innerlijke levensstroom, dan kom je uit bij jouw eigen vuur, bij dat waar jij letterlijk en figuurlijk warm van wordt. Dan gaat het stromen in je lijf en in je leven.

Durf je die ondernemende, gevoelige mens die je bent de ruimte te geven, vanuit jouw instinctieve oerkracht? Je over te geven aan de krachtige liefdesstroom die door je heen stroomt? En dan de stap naar buiten te wagen, om je verlangens om te zetten in actie, zodat je het ook echt kunt gaan leven?

Wat houdt jou tegen om die eerste stap te zetten?

 

 

PS. Wil je voor je eigen persoonlijke ontwikkeling hier zelf mee aan de slag? Op 7 juli, en 2 en 13 september geef ik de workshop ‘De 5 Levenswetten’ in Diemen en in Bilthoven. Met de bijzonder impactvolle opstellingenmethode ga je op reis door jouw eigen bestaan.

Eind september begint dan Het Jaar van je Leven’ – ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde, op basis van de 5 levenswetten – waarin we hier echt helemaal de diepte mee in gaan. Als je je aanmeldt voor zo 2 september hebben we een sympathieke vroegboekkorting. Tevens bieden we je de mogelijkheid voor gespreide betaling.

PS2. Wil je als professional hiermee aan de slag, om zo je klanten nog beter te kunnen helpen? Volgende week donderdag 5 juli geef ik de workshop ‘Systemisch Coachen‘ in Bilthoven. Leer in 1 dag de basisprincipes van systemisch coachen. 

Let op: per 8 juli gaat de vaste prijs van de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen definitief omhoog. Als je van plan bent om begin oktober te gaan starten met deze opleiding is het handig om je al voor die datum aan te melden. We laten je daarom de komende dagen zien hoe Francis’ leven gedurende dat jaar totaal is veranderd en we horen van Natascha wat de jaaropleiding voor haar heeft betekend.

 

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten

Het nieuwe opstellen

Een nieuwe dimensie aan het Opstellingenwerk.

Geld Verdienen met je Roeping

Werk is Liefde zichtbaar gemaakt.

Van Spanning naar Spirit

Maak van je Trauma je Talent.